Zeer fijne, persoonlijke en open relatie met Benerink voor het onderhoud aan de auto.

Ik ervaar Benerink als een betrouwbare en kundige auto- en garagebedrijf en dealer voor het onderhoud aan mijn auto. Met vooraf besproken adviezen en aandachtspunten voordat er wordt gesleuteld. Mijn onlangs aangeschafte en gebruikte Mini Clubman is absoluut verbeterd in het rijgedrag na het nodige onderhoud en dat geeft een veilig gevoel en meer rijplezier.

Klantvriendelijk en goede service

De keren dat ik Benerink nodig had stonden ze voor me klaar en dachten ze goed met me mee

Helemaal tevreden

Helemaal top: Gastvrije ontvangst, goede uitleg, nemen de tijd voor je, lekkere koffie en vriendelijke medewerkers.

Prettig aankoop ervaring in het oosten van het land, de reisafstand meer dan waard. Prima inruilvoorstel, vriendelijke mensen, vlotte aflevering, kortom fijne ervaring!

liefhebbers & goede communicatie & komen afspraken na

zoals gezegd duidelijk en heldere samenwerking, komen afspraken na, flexibel, vriendelijk en liefhebbers!

Altijd een fantastische service die je haast nergens meer vindt

Ik kom nu een paar jaar bij Benerink, alles is altijd te regelen, deelnemen met je mee, je auto wordt super afgeleverd. Ik ben echt erg tevreden

Erg goede service! Top team. Klantvriendelijk!

Fijn en prettig contact! Goede service. Top team.

Vlotte en correcte afhandeling en service

Vlotte en correcte afhandeling en service

Professionals

goede service en klantvriendelijke behandeling

zie boven

Veel ervaring en inzicht tegen aanvaardbare prijs

Kennis van opgetreden storingen. Problemen zijn efficient opgelost

Goede service en erg klantvriendelijk

Top bedrijf

Keurig bedrijf, waar je netjes word geholpen .

Prettig

Prettig ontvangen. Koffie aangeboden. Vlot de autobezitter afgerond. Dank voor het oresentje

Prettig

Prima, op een ding na: ik zou gebeld worden als de auto klaar is. Dit wordt zelden gedaan....

zie boven

Uitstekende service!

Perfect geholpen voor APK en een defecte accu. Vriendelijk en behulpzaam personeel!

Uitstekende service!

Vriendelijk en goede service

Altijd vriendelijk. Snelle en goede service.

Vriendelijk en goede service

Altijd vriendelijk. Snelle en goede service.

Hinmanweg 1

7575 BE Oldenzaal