prima service en prettige contacten. Monteurs zijn ter zake kundig.
Super service! op het laatste moment gebeld en toch nog een gaatje voor mijn auto gevonden en alles helemaal naar wens! super bedankt.
Goede service, wel elk jaar dingen te vervangen. Kan kloppen want is voor mij lastig te beoordelen vanwege 24 jaar oude auto.
Mijn 1e contact met Garage Karssen, vond ik erg spannend; daar mijn vertrouwde Peugeot dealer Henk van der Mispel, afscheid nam en vertrok uit Driebergen-Rijsenburg. Henk van der Mispel ging samenwerken met dealer te Bunnik. Bij mijn 1e bezoek, kwam opeens ook, voor mij een bekend gemeente-, kerklid binnen; deze man kwam al veel jaren bij Karssen, voor wel 3 auto\'s (hemzelf, vrouw & dochter)..., begreep ik. Dit vond ik wel prettig, om te horen....... Via werknemer, zonodig hulp bij tanken (tank hier meestal nl. al jaren) & de wasstraat, hoorde ik, dat ik met mijn Peugeot 206, hier bij de Saab dealer van harte welkom was voor o.a. verplichte, jaarlijkse APK & onderhoud e.d.; daarom voor Karssen gekozen & omdat \'t op loopafstand voor mij is & in Driebergen-Rijsenburg!!! Tot nu toe, mijn 5 bezoeken/overleg(gen) met kantoor, schrijf ik maar; heb ik geen spijt van mijn keuze.......
Mijn ervaringen heb ik hieronder ingevuld, prima. Vind het lastig om deskundigheid en prijs/kwaliteit te beoordelen, is meer een kwestie van vertrouwen. Heb er een goed gevoel bij.
Uitstekende en zeer servicegerichte garage!
Positieve ervaringen.
Positief! Duidelijk, overzichtelijke prijsopgave per pdf in mijn mailbox, vriendelijk en mijn auto wordt als extra service gewassen!
Een heel prettige garage met vriendelike en meedenkende medewerkers. Rekening houdend met mijn mobiliteitswensen zoeken ze naar goede oplossingen, die ook nog heel vriendelijk geprijsd zijn.
Degelijk. Protocollen. Voegen naar hun mogelijkheden. Niet soepel tussendoor, want geen flexibele capaciteit. De tijden zijn zwaar ook voor Karssen. Vriendelijk en beslist.
Snel helpen en goede service