Heel goed zie onder
Beste Ernst, Dank voor je beoordeling. Het tankstation is 24/7 beschikbaar en er kan met een betaalkaart getankt worden. Ook is het mogelijk een tankpas bij ons aan te vragen waardoor er korting gegenereerd kan worden. Mocht je dat willen stuur ons dan even een mailtje s.v.p. Garage Karssen Jelte Bakker
Vriendelijk, persoonlijk en professioneel
Goede hulp,duidelijk overzicht van de te verwachten kosten
Betrouwbaar, denkt mee, zeer service gericht dwz ontzorgt
Prettig bedrijf, duidelijke communicatie en geweldige service en het is er gezellig met lekkere koffie.
Altijd persoonlijke aandacht, betrouwbaar en goed
Ik heb mijn Saab 9-3 Cabrio van 2007 bij Karssen in onderhoud. Een professioneel autobedrijf met kennis van Saab en van haar klanten.
Zeer positief. Goed advies en bij een probleem direct acteren. Ook, niet onbelangrijk, heldere communicatie.
Ik word altijd snel, vriendelijk en vakkundig geholpen.
Klantvriendelijk en deskundig bedrijf. Niet de goedkoopste, maar de service en het direct klaar staan bij problemen - service - is doorslaggevend om bij dit bedrijf te blijven en aan te bevelen.
Gedurende meer dan 25 jaar heel plezierig geholpen door enthousiaste mensen op hun eigen wijze. Voelt een beetje als mijn eigen bedrijf. Een kanttekening: op verzoek potentiƫle klanten doorgegeven , deze zijn niet snel en zorgvuldig benaderd. Beiden geen direct contact gehad. Zal het bedrijf niet makkelijk nogmaals aanbevelen
goed tot uitstekend , zeer vriendelijk en behulpzaam en deskundig en behulpzaam personeel