Excellent experience - friendly and personalised

Keith was great. Took lots of notes and gave focused feedback on each and every session, which made improving easier. Friendly, punctual, patient and very good!! Thank you.

• Uw instructeur Keith

Goeie ervaring

Alles was duidelijk en goed uitgelegd en ik had het naar me zin dus niks te klagen gwn goed in een keer geslaagd dus Top Top Top!!!

• Prijs/Kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Uw instructeur Ismail

Erg fijne en meedenkende rijschool

Goed behandelt, duidelijke planning en systemen. Fijne mensen die, ondanks de chaos bij het CBR, zo veel mogelijk hebben meegedacht. En goed hun best hebben gedaan waardoor ik in een keer geslaagd ben voor mijn B rijbewijs.

• Uw instructeur Omar

Te weinig belangstelling voor de wensen van de leerlinh

Na meerdere keren te hebben gevraagd om te oefenen met parkeren in mijn eigen smalle straat óf het gemakkelijk wegrijden bij een stoplicht, is hier helaas 0 keer naar geluisterd noch aandacht aan besteed. Na mijn eerste rijexamen, heb ik een externe rij instructeur aangewezen gekregen, die mij met veel aandacht en plezier uiteindelijk heeft geholpen met het behalen van mijn rijbewijs.

• Uw instructeur Dennis

Ismail is een hele fijne instructeur !

Ismail is een fijne instructeur, hij geeft goed les totdat je perfect rijdt. Behalve gewoon rijles geven steunt hij je ook emotioneel, als het even tegenzit of als je je onzeker voelt bijvoorbeeld. Ik ben in één keer geslaagd en zal hem nu wel gaan missen. Het contact met en de begeleiding door de mensen op kantoor was zeer plezierig. Zij hebben mij goed en flexibel geholpen en met hun ervaring gesteund als dat nodig was.

Gedegen rijopleiding

Rijinstructeur Benni geeft goed en enthousiast les.

• Uw instructeur Benni

Een rijschool die uitstekende begeleiding biedt!

In het afgelopen jaar heb ik bij De Ridder bij instructeur Alan gereden om mijn Rijbewijs B te halen. De lessen zijn goed aansluitend op elkaar, en de leercurve wordt geleidelijk aangepakt. Persoonlijk keek ik altijd erg uit naar mijn lessen op de dag zelf. Het was altijd gezellig wanneer het kon, en serieus voor feedback wanneer nodig. Toen ik eenmaal mijn examen had gehaald, begon er na mij iemand met zijn allereerste les bij Alan. Ik was op de parkeerplaats nog even aan het napraten en zag hoe de eerste basis van aanvoelen hoe de auto stuurt werd uitgelegd, met vervolgens rondrijden op de parkeerplaats. Ik realiseerde me dat het leertempo meteen heel anders lag dan toen ik reed. Een moment waarin duidelijk de kwaliteit van Alan naar voren kwam in het aanpassen naar zijn leerling! Thanks voor de lessen en de top begeleiding!

Na 6 keer zakken in één keer geslaagd met Alan

Na 6 keer gezakt te zijn voor mijn praktijk examen en lessen bij een andere rijschool, ben ik na lessen bij Alan in een keer geslaagd! Alan was heel geduldig, gaf gestructureerd les en richtte de lessen in op mijn behoeftes. Nu weet ik zeker dat ik klaar ben om zelfstandig de weg op te gaan. Ik zou verkeersschool de Ridder en Alan aan iedereen aanbevelen!

• Uw instructeur Alan

Goede rijschool en instructeur ik ben in 1x geslaagd.

Vriendelijke rijschool en goede instructeur. Legt alles goed uit en berijd je goed voor. Ik ben in 1x geslaagd dus dat zegt genoeg

Top verkeersschool

4 jaar geleden bij deze rijschool in één keer geslaagd voor m’n autorijbewijs en gisteren in één keer voor mijn motorrijbewijs. Justin is een top instructeur met goede begeleiding. Zeker een aanrader!

• Uw instructeur Justin

Professionele rijschool met persoonlijke aanpak

Professionele rijschool met persoonlijke begeleiding. Ik heb hier deze week mijn BE rijbewijs gehaald. Top begeleid door Ismail waardoor ik goed voorbereid en met alle vertrouwen het examen in ging. Ook op kantoor zijn ze super behulpzaam en is alles goed geregeld. Zeker een aanrader

Goede rijinstructeur

Goede uitleg gekregen goed gewerkt aan de dingen die beter moesten en flexibele lestijden

Gewoon relaxed autorijden!

Als HSP/ADHD er zat ik met autorijden vaak in mijn hoofd te denken aan alle verkeersregels, en vergat daarbij echt deel te nemen aan het verkeer, echt te rijden. Dat is me tijdens de lessen bij De Ridder geleerd en ik ging opeens met stappen vooruit! En, toch nog vlugger dan gedacht, mijn rijbewijs gehaald. Sergiu, Heel hartelijk dank voor de fijne lessen!

• Uw instructeur Sergiu

In een keer geslaagd :D

Justin is super vriendelijke en weet precies hoe hij je les moet geven zodat je in een keer slaagt. Je krijgt hier gewoon heel goed verteld wat je moet doen en dat maakt het eerlijk gezegd gewoon heel makkelijk. Ik heb 2 keer examen gedaan bij een grote rijschool maar was twee keer gezakt, toen geswitchd naar De Ridder en gelijk gehaald zonder stress. Ik raad het dus zeker aan om bij Justin te lessen.

Goed Georganiseerde en goeie instructeur

Ik heb niks negatiefs te zeggen over de Ridder. De rijschool is erg goed georganiseerd en laat wat dat aan gaat niets te wensen over. Maar het belangrijkste: de instructeur was erg goed. Hij brengt heeft veel kennis en weet deze op een goede manier over te brengen.

• Uw instructeur Izhar

Goede manier van lesgevenu

Ze sturen in 1 keer een factuur richting je examens

• Uw instructeur Justin

Super enthousiast en mega super dienstverlenend

Ik kan een ieder die zijn rijbewijs wil halen De Ridder absoluut aanbevelen. Mega dienstverlenend en goede lessen!

• Uw instructeur Robert

Helemaal goed

Goeie ervaring!

• Uw instructeur Keith

Het was allemaal goed!

Ik heb met veel plezier gelest. Aardige en deskundige instructeur. Alles verliep soepel. Een aanrader!

• Uw instructeur Robert

Goede communicatie en aardige mensen.

Goede ervaring gehad. Alan is echt een top instructeur. Heel vriendelijk, geduldig, kundig en doet altijd enorm zijn best!

• Uw instructeur Alan

Goede rijlessen en positieve feedback.

Mijn ervaring met de Ridder is erg goed. Ik had les van Alan, de rijlessen waren goed en ik kreeg goede positieve tips. Waardoor ik elke les beter ging rijden. Omdat ik naar het buitenland ga moest ik in relatief korte tijd mijn rijbewijs halen, Alan heeft mij hier goed bij geholpen en ik heb mijn doel bereikt!

Zeer behulpzaam en aardig

Telefonisch goed bereikbaar, behulpzaam om les die niet uitkwam te verschuiven, goede rijles

Goede rijschool

Enorm fijne ervaring.

Was goed allemaal.

Top ervaring!

De rijlessen waren niet alleen heel leerzaam, maar ik ging er ook echt met veel plezier naar toe! Ondanks dat ik een hele slechte concentratie heb, heeft mijn rij instructeur er alles aan gedaan om mij tot een niveau te brengen, waardoor ik in 1x ben geslaagd!

Badhuisstraat 169

2584 HH Den haag (scheveningen)

070 355 25 54