Perfecte en gezellige rijlessen gehad, goed geregeld.

Ik had een rijbewijs nodig voor een aanhanger. Na een telefoontje was dit snel en soepel geregeld, even wachten tot het examen dichtbij was en toe snel lessen. Goede lessen, geen verrassingen bij het examen en gezelligheid onderweg. Ik ga de gesprekken met Sergiu missen. Bedankt!

• Prijs/Kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Keuze lespakketten N.v.t.
  • Uw instructeur Sergiu

Erg fijne rijschool

Het was een fijne rijschool en een goede rijinstructeur.

• Uw instructeur Dennis

Persoonlijke rijschool met rustige en bekwame rijleraar

Vanaf het begin werd ik al goed geinformeerd door de rijschool over mijn opties. Er werd goed meegedacht vanuit mijn situatie en alles werd nagetrokken bij het CBR. De rijschool was ook altijd goed telefonisch bereikbaar en vragen werden snel opgelost. Mijn rijleraar Justin is een hele rustige en bekwame rijleraar. Hij was verder vriendelijk en nam na de rijles ruim de tijd om na te spreken. Bij Justin staat de verkeersveiligheid als motorrijder altijd voor de regels. Als je soms een stukje harder moet rijden om als kwetsbare bestuurder beter uit de situatie te komen is dat geen enkel probleem.

• Uw instructeur Justin

Motorrijles: een ervaring om nooit meer te vergeten!

Wederom in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij De Ridder! Ditmaal voor mijn motorrijbewijs. Ik kreeg Justin aangeraden via een collega, die al een paar jaar geleden bij hem les had gehad, en wat een onwijs goede leermeester is hij. Door zijn jarenlange ervaring als KNMV-gediplomeerd motorrijinstructeur kun je een hoop van hem leren als je goed naar hem luistert en al zijn tips weet toe te passen tijdens de les. Verder heeft hij veel mensenkennis; waardoor hij per leerling kan inschatten wat hem/haar het duwtje in de juiste richting geeft. De lessen zijn eerst gericht op de voertuigbeheersing en later gericht op de verkeersdeelneming. Een les duurt twee uur: waarin je echt veel kunt leren. En je bent met maximaal 2 leerlingen per les ingedeeld, waardoor je genoeg uitleg en feedback kunt verwachten. 'Justin is streng, maar rechtvaardig' kreeg ik al te horen van mijn collega. En dit was ook precies wat ik nodig bleek te hebben. Soms leek een les wat weg te hebben van therapie, want ik kon lekker mezelf zijn en bijna elke emotie passeerde de revue. Hierdoor leerde ik mijzelf weer een beetje beter kennen. Uiteindelijk met een prachtig resultaat, waarbij ik in één keer slaagde voor de praktische examens! Nogmaals bedankt Justin voor al jouw geduld en vertrouwen in mij!

• Uw instructeur Justin

leuke & leerzame ervaring.

Rijlessen volgde elkaar goed op. Door de juiste sturing van instructeur Justin maakte ik per les goede stappen vooruit. Naast een leerzame periode is er genoeg tijd om te genieten van het motor rijden.

good quality

I suggest this school to everyone. Professional and really helpful with every step of the process. Recommended to expat.

Leuk en leerzaam

Fijne rijschool goede instructeurs die weten wat goed voor de leerling is en de beste leerwijze kiezen om snel maar veilig je rijbewijs te halen.

Super!!

Na het behalen van mijn auto rijbewijs een aantal jaar geleden heb ik nu ook mijn motor rijbewijs bij De Ridder gehaald. Ik keek altijd uit naar het wekelijkse motorritje met Justin en vind het bijna jammer dat ik nu m’n rijbewijs heb en de lessen erop zitten! Bedankt voor de goede zorgen, bakjes koffie en mooie ritjes, door verkeersschool De Ridder heb ik alle examens in 1x gehaald en stap ik binnenkort vol vertrouwen op mijn eigen motor.

Om niet te vergeten!

Ik heb een hele fijne tijd gehad samen met mijn rij-instructeur! De lessen waren altijd gezellig en ik heb heel veel geleerd!

• Uw instructeur Alan

Professionele rijschool die je goed voorbereid naar het examen stuurt.

Ik vond de Ridder een erg fijne rijschool. Mijn instructeur (Alan) was erg scherp en wees je consequent op dingen die beter konden, waardoor je erg snel vooruit ging. De feedback was altijd erg duidelijk en praktisch, waardoor je meteen wist wat je precies anders of beter moest doen. Verder was de service van de rijschool goed in orde.

Goede ervaring

Altijd goed geholpen en aardige mensen.

• Uw instructeur Els

Warm, hartelijk en deskundig!

Een betrokken rijschool met een deskundige instructeur!

• Uw instructeur Robert

Ik was heel bang om auto te rijden en heb het ook heel lang uitgesteld. Maar met Alan ging het echt super goed! Hij is super aardig en zorgt voor een relaxte en gezellige sfeer in de auto. Hij kan op sommige moment ook streng zijn, maar dat is alleen maar goed want zo ben ik in 1 keer geslaagd! Ik raad Alan echt aan iedereen aan. Ik ga Alan en de rijlessen zelfs een beetje missen!

Supergoed

Ik heb heel lang het niet aangedurfd mijn rijbewijs te halen na andere ervaringen, maar ben heel blij dat ik mij hier heb aangemeld. Communicatie is helder en vriendelijke medewerkers. Ik heb rijles gehad van Alan en ik had het niet beter kunnen treffen. Hij is kundig, rustig en aardig. Hij legt alles goed uit en stelt je op je gemak. Dankzij hem heb ik mijn rijbewijs gehaald en voel ik mij veilig op de weg. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan. Heel erg bedankt Alan en rijschool de Ridder!

Excellent guidance, Very kind people

Having just moved in the Netherlands, I have concluded all the necessary step to validate my A driving license with Verkeersschoolder ridder in 3 months ! The lessons were great and I felt supported and guided all along the process by an Excellent teacher and personnel. Many thanks for your kindness and comprehension !

Rustig en professioneel

Rustige uitleg en professionele benadering.

• Uw instructeur Benni

In een keer geslaagd door de geweldige lessen van mijn rijleraar Alan.

De moeilijkheidsgraad werd steeds geleidelijk opgebouwd, terwijl er veel herhaald werd om me op niveau te houden. Dit, samen met goede feedback van Alan zorgde ervoor dat ik mijn niveau steeds kon blijven opbouwen en steeds meer vertrouwen te krijgen in mezelf. Zijn hulp en inschattingen waren enorm behulpzaam voor mij om uiteindelijk in één keer te slagen voor mijn praktijkexamen.

In effectieve rijcursus

Ik heb goede rijlessen gehad waarbij er goed op aandachtspunten werd gelet. Ik heb de cursus daarom ook in een keer afgerond.

• Uw instructeur Els

Bijna jammer dat ik geslaagd ben!

Als verjaardagscadeau voor mijn vrouw, gaf ik haar een motorrijcursus cadeau bij Verkeersschool de Ridder. Altijd een goed cadeau omdat ik natuurlijk zelf mee deed. Vanaf het begin werden we al professioneel maar ook gezellig ontvangen, vaak een zeldzame combinatie. Het begon natuurlijk als verrassing, met een cadeaubon en er werd goed meegedacht over de te kiezen pakketten. Justin was onze instructeur, no- nonsense, duidelijk maar ook zeker erg vriendelijk en met ontzettend veel ervaring. Niet alleen in het motorrijden maar ook in het lesgeven. Dat was duidelijk in dat hij zijn lessen echt aanpasten aan onze wensen. Hierdoor hadden we alles snel door en hebben we in no- time ons motorrijbewijs behaald, iets wat wel jammer is want de lessen voelde meer als een gezellig rondje rijden op de motor!

Fantastisch!

Prettige, deskundige en leuke lessen bij Keith!

• Uw instructeur Keith

Veiligheid staat voorop

Ik had een geduldige maar praktische instructeur. Geeft veel tips en gaat er zeker voor zorgen dat jij ook slaagt! Ook de telefonistes zijn erg vriendelijk en denken graag met je mee.

• Uw instructeur N.v.t.

Een rijschool waar je welkom bent.

Alles in 1x gehaald! Een rijschool waar ik me welkom voelde, ik voelde me op mijn gemak en zeker niet tot last. In mijn eigen tempo de lessen kunnen volgen. De lessen waren flexibel in te plannen. Als je iets niet snapt kun je het gewoon vragen niets is teveel uitgelegd. Wees verstandig koop op internet een theoriepakket met heel veel oefenexamens dat gaat je zeker helpen.

uitstekend

Mijn dochter is in één keer geslaagd.

• Uw instructeur Justin

Very nice experience with good service from the reception and a nice/ serious driving instructor. Keith wrote emails with tips after every lesson and recorded the driving, which made it much easier to improve.

• Would you recommend us? Yes
  • Expertise/skill
  • Customer Service
  • Price quality ratio
  • Package choice
  • Availability office
  • Driving times
  • Instructor Keith

Justin is erg behulpzaam en bereid je goed voor op de examens. Erg positieve ervaring en daardoor ook voor alle examens in één keer geslaagd!

Badhuisstraat 169

2584 HH Den haag (scheveningen)

070 355 25 54