Good school

perfect

Yes! In 1 keer geslaagd voor mijn BE

In een korte periode heb ik in 1 keer mijn BE gehaald. De lessen waren zeer leerzaam en ik werd elke les beter. Ik heb veel opgestoken om echt heel bewust met een aanhangwagen te rijden. Sergiu is erg kundig, positief en opbouwend. Ook heb ik al jaren mijn B rijbewijs, vond ik de lessen ook erg nuttig om mijn rij- en kijkgedrag weer op te frissen.

Verkeersschool van hoge kwaliteit

instructeurs van hoge kwaliteit. Word zeer goed voorbereid op de praktijkexamens! Fijne sfeer binnen de verkeersschool, altijd met een glimlach op de motor gereden :)

Heel maal top

Heel goed rijschool neem echt de tijd voor je En zijn heel aardig mensen ik zal het iedereen aan raden als je rijbewijs gaat haal 🤙🤙

• Uw instructeur Sergiu

Goede lessen gehad en positieve instructeur!.

Er hing altijd een goede sfeer en de instructeur was altijd positief als ik soms zelf bijv. een beetje onzeker was. Altijd na de les goede feedback gehad. Enige minpuntje was dat het soms beetje lastig was om lessen in te plannen omdat het dan al heel erg vol zat.

• Uw instructeur Benni

Prima; snel, direct en duidelijk met de nodige dosis humor

Met goed gevolg en plezier hier mijn E achter B behaald. Een aanrader!

• Uw instructeur Sergiu

Leerzame en leuke lessen.

Is een fijne rijschool om bij te lessen. Ze helpen je goed. Ik heb tijdens de lessen heel veel geleerd, maar heb ook veel gelachen. Ik voelde mij echt prettig tijdens de lessen. Ik heb in totaal 3 instructeurs gehad waarvan Keith het langst. Ze zijn alledrie prettig om les van te krijgen.

• Uw instructeur Keith

Een goede instructeur is goud waard - Keith rocks!

Leer van je fouten. Examen halen is 1 ding: je kan geluk hebben. Keith heeft mij geleerd alert te zijn op alles wat kan gebeuren. Dat was vaak moeilijk maar ik heb nu ook echt het gevoel dat ik veilig het verkeer in kan. Respect voor de tijd en energie die Keith daarin steekt - de notities en de videos waarin je alles kan studeren.

Hele fijne ervaring

Door mijn werkgever ben ik hier aangemeld om het E achter B rijbewijs te halen. Vervolgens werd er een lesrooster opgesteld, en een examen datum geprikt om daar naartoe te werken. Hoewel ik wel al wat ervaring had om met een aanhanger aangekoppeld te rijden, heb ik tijdens deze lessen zeer veel opgestoken om echt heel bewust met een aanhangwagen te rijden. De echte kneepjes zeg maar. Door de fijne uitleg op de belangrijke punten van instructeur Sergiu, werd ik elke les steeds beter. Met als mooi resultaat dat het aanhanger rijbewijs met één keer afrijden is behaald. Helemaal top. Kortom, zeker een aanrader.

• Uw instructeur Sergiu

Goede en professionele begeleiding!

Via via bij De Ridder ingeschreven voor motor rijbewijs. Bleek goede zet. Alle delen in 1 keer gehaald. Je bent bij Justin in goede handen. Goede en rustige begeleiding door hem. Stelt je op je gemak, past zich aan jouw tempo, geen druk, waardoor je met veel vertrouwen de weg opgaat. Ook secretariaat was top. Altijd vriendelijk en goede organisatie en communicatie. Super tevreden en erg aan te raden als je op goede manier je motorrijbewijs wilt halen!

Heel fijn

Benni was een uitstekende leraar, heb heel veel geleerd.

Uitstekende rijschool

Goeie ervaring met beide kinderen

• Uw instructeur Keith

Goede rijschool met vakkundige instructeur !

Mijn ervaring met rijschool de Ridder is heel positief! De rijlessen heb ik gekregen van een instructeur die al jaren en jaren ervaring heeft, gezellig en eerlijk is en het beste met je voor heeft. Daarnaast waren de lessen flexibel in te plannen en ging ik met een goed gevoel het examen in. Ik zou rijschool de Ridder zeker aanbevelen!

• Uw instructeur Dennis

Goede en duidelijke instructies om het aanhangerrijbewijs in 1 keer te behalen.

Prima les gekregen. Goede aandacht op de speciale verrichtingen zodat het rijexamen soepel verliep. Met afspraak van een totaalpakket voor 1 bedrag alles prima geregeld!

Prettig

De voorbereidingslessen op het theorie examen, rijlessen zelf en indeling bij rijlesinstructeur als zeer prettig ervaren. Er werd veel moeite en tijd in mij gestoken en dat heeft tot goede resultaten geleid!

• Uw instructeur Keith

Uitstekende coaching voor motor rijders

Ik heb mijn motor rijbewijs gehaald en dat zou niet mogelijk geweest zijn zonder de kundige coaching van deze verkeersschool. Na 30 jaren zonder ongelukken auto rijden ben je wat vastgeroest en is de omschakeling naar motor rijden best lastig. Dankzij hun coaching ben ik volledig uit mijn comfortzone getreden. Dit was op mezelf zeker nooit gelukt. Mijn kijkgedrag is verbeterd en ik heb geleerd om me in het verkeer actief en besluitvaardig vrij te rijden en beter dan ooit vooruit te kijken en te anticiperen.

• Uw instructeur Sergiu

Fijne lessen met goede instrcuteurs!

Ik ben zeer tevreden over de rijschool.

• Uw instructeur Els

Afspraak is afspraak

Alles wordt vlot geregeld, ook als je gezakt bent en weer een nieuw examen moet aanvragen.

Goed en duidelijk!

De lessen zijn duidelijk en alles wordt goed uitgelegd. Ook is de klantvriendelijkheid uitstekend. Goede tijd gehad en in een keer geslaagd!

Prima rijschool. nr1 van Den Haag

Ik ben zeer tevreden. ik heb mijn rijbewijs.

Snelle en bekwame service

Mijn Instructeur was een rustige man. En om alle zaken rondom het examen te regelen zoals een rijtest ed. een snelle en duidelijk backoffice!

• Uw instructeur Robert

Goede rijschool

Mijn zoon heeft goed les gehad en is ook binnen redelijke tijd geslaagd; Dennis is een fijne rij-instructeur; kan hem van harte aanbevelen.

• Uw instructeur Dennis

Top rijschool met goede, gezellige instructeurs !

Ik moest voor werk snel een E achter B bewijs halen. Gelukkig konden ze mij tussen alle drukte inplannen en heb het bewijs binnen 2 dagen gehaald. De eigenaar gaf zijn vrijde dag op zodat ik snel door kon, klasse! Erg leerzame en relaxte lessen. Een echte aanrader!!

• Uw instructeur N.v.t.

Ik heb veel van de instructeurs geleerd

Veel geleerd van de instructeurs

• Uw instructeur Sergiu

Alleen maar positieve dingen te zeggen!

Alleen maar uitgekeken naar de lessen, ..eerlijke evaluaties tijdens, ..goede voorbereiding op de toetsen en op het verkeer in het algemeen. Gewoon een hele fijne ervaring! Fred is een wereld-vent!

• Uw instructeur Fred

Badhuisstraat 169

2584 HH Den haag (scheveningen)

070 355 25 54