Hele leuke relaxte instructeur , die zijn stijl en instructies aanpast op mijn persoon en leerstijl voorkeuren
Nergens problemen mee gehad, goede lessen en in 1 keer geslaagd!
Goede klik met mijn instructeur, goed les gehad in 1x geslaagd!! Altijd keurig en direct antwoord op vragen, uitstekend behandeld.
Goede geduldige instructeurs
Professionele en gezellige rijschool. Zowel de instructeurs als de dames achter de balie staan altijd voor je klaar en doen er alles aan om te zorgen dat je zo snel mogelijk slaagt.
Soerish is een bekwame instructuur die tijd en moeite steekt in elke leerling. Hij oogt erg rustig en professioneel. Verder is het gebruikte materiaal van hoge kwaliteit. De theorielessen worden op een goede manier aangeboden. Er wordt veep ruimte gemaakt voor vragen! Alles bij mekaar een prima ervaring gehad bij verkeersschool De Ridder! Zeker een aanrader
Top mensen en ze zorgen dat je zo goed mogelijk al je examens in gaat
Was top heel snel me BE Rijbewijs gehaald met goede lessen leer je snel heel veel
Vakkundige instructeur, na het drie keer niet behaald te hebben bij mijn vorige rijschool overgestapt op de ridder. Omdat er faalangst vermoed werd gekoppeld aan Sergiu. Top kerel, leuke babbel
Klantvriendelijk, meedenkend en een super service.
Uitstekend geholpen de afgelopen jaren, hahaha
Ik heb mijn theorie examen in 1 keer behaald, mede dank aan de theorie cursus die ik heb gevolgd op de rijschool. Ook heb ik veel gebruik gemaakt van het theorieboek en de online examen trainingen die ik bij mij pakket had gekocht. Voor mijn tussentijdse toets dat ik ook bij mijn pakket had gekocht had ik vrijstelling behaald. En ik had als laatst mijn praktijk examen in 1 keer behaald! Jaja, alles in 1 keer! Ik had echt een hele fijne rijinstructeur, we konden het goed met elkaar vinden en ik vond de lessen, leerzaam en altijd leuk om te doen! Ook kreeg ik goede, duidelijke uitleg en voelde ik mij altijd op mijn gemak. In totaal heb ik 30 lessen gevolgd. Ik ben blij dat ik mijn rijbewijs heb, maar ik ga het rijlessen met de allerleukste instructeur, Robert, wel missen hoor! Verkeersschool De Ridder, BEDANKT! XXX Luna
Super lieve mensen
Geweldig fijne rijschool! Echt de grootste kans om in 1 keer te slagen! Duidelijke, goede lessen, komen afspraken na en vriendelijk. De beste rijschool van Scheveningen en Den Haag!
Ik heb mijn rijlessen als prettig ervaren. Mijn instructeur had heel veel geduld. Hij heeft mij geleerd om zelfverzekerder te worden in het rijden. Dit heeft goed uitgepakt op mijn examen.
Zeer tevreden.
Het was een top ervaring met deze rijschool en instructeur en zij hebben mij heel goed geholpen om mijn doel te bereiken
Goed ontvangst met duidelijke uitleg over de planning. Instucteur verstaat zijn vak en legt alles goed duidelijk en rustig uit. Theorie 4 avonden is zeker een aanrader. Theorie en afrijden beide in 1 keer geslaagd. Ik ben zeer tevreden over rijschool De Ridder. Mvg Tonny
Ik ben super blij met de ridder heb in 1x me examen gehaald:)
I would strongly recommend De Ridder as a Driving School and especially Justin as a Motorcycle Instructor. Everyone was very friendly and efficient throughout. Justin teaches you to be a safe and considerate rider and he finds ways to ensure everyone develops a skillful and structured way to ride. Really good fun as well...! Highly recommended.
Erg prettige Rijschool en instructeur.
Badhuisstraat 169
2584 HH Den haag (scheveningen)