Leuke en goede verkeersschool om je motor rijbewijs te halen. Zelf heb ik les gehad van Justin, ondanks hij zelf beweert soms bot te kunnen zijn hebben vond ik daar niks van waar :-). Justin voelt goed aan wat je nodig hebt om je doel te halen en kan je daardoor ook goed bij helpen. Motoren en kleding vond ik verder prima onderhouden.
Very happy with De Ridder school and good experienced instructor. Passed exam in first time!
Super fijn!
Mijn zoon heeft ondanks zijn autisme en verstandelijke beperking bij deze rijschool zowel zijn autorijbewijs als zijn aanhangerrijbewijs gehaald. Ik bewonder het geduld en de deskundigheid van zijn leraar hoe hij met hem omging en met een geweldig resultaat!!
Ik heb een goede ervaring ondervonden bij deze rijschool
Goede service Vriendelijke instructeurs
Altijd heel gezellig en toch veel leren. Top school
Ik ben ontzettend blij dat ik bij de Ridder mijn rijlessen heb gedaan. De lessen waren altijd super divers en interessant. Ik heb heel veel geleerd en ook nog een keer op een goeie mannier.
Dit is een hele goede rijschool! Ik heb mijn motorrijbewijs in één keer gehaald. Mijn instructeur was zeer deskundig; je leert goed en veilig rijden. De organisatie is heel goed en iedereen is vriendelijk en behulpzaam. Absoluut een aanrader!
Ik ben zeer onder de indruk van de proffesionaliteit en gedrevenheid van mijn instructeur. Een topper!
Mijn ervaring bij rijschool de ridder was helemaal top! met veel geduld en duidelijke uitleg heeft Rob me er helemaal doorheen geholpen, dankjewel!
Bijzonder prettige ervaring met Verkeersschool de Ridder! Onder de goede begeleiding van Rob, haalde ik mijn rijbewijs wel!!
Mijn ervaringen met de planning en organisatie zijn top! goed georganiseerd, handige app, alles netjes in de mail bevestigd, vriendelijke mensen aan de telefoon. De ervaringen met de instructeurs zijn wisselend. Ik ben overgestapt van een andere rijschool naar jullie, met de vraag of ik bij iemand geplaatst kon worden die om kan gaan met faalangst. Ik werd geplaatst bij Els Loenen. De stres is daarna helaas alleen toegenomen. Niets persoonlijks, ze is ongetwijfeld een kundige instructrice, maar Els is niet geschikt om om te gaan met onzekere mensen/mensen met faalangst. Ze geeft aan dat ze hier wel training in heeft gehad, maar daar zag ik tijdens de lessen niets van terug. Toen ik ernaar vroeg en ze liet blijken dat volgens haar faalangst en autisme om dezelfde aanpak vragen, hield het voor mij een beetje op. Ik vind het jammer dat ik bij haar geplaatst werd, terwijl ik nadrukkelijk vroeg om iemand die wel met faalangst om kan gaan. Na het examen (gezakt) ben ik bij Soerish Chander gaan rijden. Hij is top! Hij weet waar hij mee bezig is. Ik merkte dat ik ineens veel harder vooruit ging en dat ze onzekerheid afnam. Ik ben nu dan dus ook geslaagd :)
Klantvriendelijk, eerlijk, goede begeleiding. Top!
In één keer geslaagd, na lang lessen bij een andere rijschool het uiteindelijk afgemaakt bij de Ridder, Aardige instructeurs en nooit problemen gehad.
Absolute aanrader! Met veel plezier lessen gevolgd bij een geweldige instructeur. De manier van lesgeven en de ondersteuning tijdens het rijden heb ik als zeer effectief mogen ervaren. Daarnaast zeer flexibel in het inplannen en de communicatie (ook digitaal) is 100% in orde.
Company: good customer care, quick response to all questions and quick response to any requests (such as booking exams) Instructor: great experience. Keith was patient, strict and fair - exactly what i needed in order to ensure that the quality of my driving comes up to the level expected during the exam. I felt i was fully prepared for the driving exam and fully prepared to be on the road by myself.
GEWELDIG. In een woord geweldig. De aandacht de zorg het geduld het persoonlijke contact en de betrokkenheid en flexibiliteit zijn waanzinnig goed en overstijgen iedere norm.
Top lessen!
In 1 keer geslaagd! Er wordt heel goed geluisterd naar je persoonlijke wensen (manier van lesgeven). Aanrader!
Badhuisstraat 169
2584 HH Den haag (scheveningen)