Goede klantenservice, lessen erg professioneel.
Ik zat eerst bij de ANWB, hier was ik niet tevreden over. Toen ben ik naar de Ridder gegaan. Hier had ik eerst les van Els. Ik vond haar erg fijn en de lessen gingen goed. Daarna ben ik met Mo doorgegaan. Ik ben heel erg tevreden met deze rijschool. De rijinstructeurs zijn erg fijn en gezellig, en het hoofdstation (in Scheveningen) is heel erg gezellig en heeft altijd een gezellig sfeer!!
De Ridder is een super rijschool. Er wordt goed lesgegeven.
Aardige medewerkers, en duidelijke uitleg.
scooter praktijk in 1 keer gehaald fijne lessen gahad
Goeie lessen. Veel puntjes geleerd over het rijden in het verkeer. En het was heel gezellig
Zeer goed. Top instructeur die perfect aangeeft wat beter kan. Zelfs voor een eigenwijs als ik was dit top.
Super !!!
Fijne rijschool met leuke instructeurs. Goede begeleiding met veel kwaliteit. Aanrader!
Hele fijne rijschool. Alles wordt snel en efficiënt geregeld. Je weet meteen waar je aan toe bent en wordt altijd deskundig geholpen. De eigenaren en het personeel zijn hartelijk en begaan. Ik heb Justin en Mo (een aantal lessen) als instructeurs gehad en dat is heel goed bevallen. Justin is rustig, gestructureerd en geeft altijd duidelijke feedback. Complimenten!
Top, wordt met je meegedacht
Ik ben erg tevreden over de vakkundigheid en de manier van instructie geven. Op het moment dat ik aangaf dat ik moeite had met focussen door moeite met teveel prikkels en faalangst, werd hier goed op ingespeeld. Sergiu neemt heel goed de tijd en zorgt ervoor dat je je erg op je gemak voelt tijdens de lessen en de deelname in het verkeer. Op zich had ik het nog wel fijn gevonden om iets van een handout te ontvangen waar alle punten die je doorloopt tijdens het aan - en afkoppelen, zodat je ook terug kunt vallen op een stukje theorie, wat je thuis nog eens door kunt lezen.
Vanaf het eerste contact ben ik bijzonder goed opgevangen door Rijschool de Ridder, alles werd snel geregeld en administratief overzichtelijk gemaakt voor mij (fijn die digitale lesplanning) Mijn rij instructeur Dennis heeft de lessen heel leuk en leerzaam gemaakt, met humeur en positiviteit de puntjes op de i gezet, uiteindelijk ben ik daardoor ook met meer zelfvertrouwen het praktijkexamen ingegaan!
Ik ben zeer tevreden met de rijlessen. Ik zou deze rijschool aanbevelen aan anderen. Goede instructeur.
Prettig contact, duidelijke informatie, houdt rekening met wensen
Badhuisstraat 169
2584 HH Den haag (scheveningen)