Super klant gericht, ik had een deadline voor het afrijden en had een tweede kans nodig. Deze heeft de Ridder mij gegeven en nu kan ik mooi met motor rijbewijs op vakantie!
Goede rijschool, hele goede service.
Ik had een heel goede ervaring met de ridder! Ik vond dat ik altijd goed voorbereid was voor het examen.
Zeer goed, motorrijbewijs zowel AVB als AVD in één keer gehaald. Deskundige en relaxte instructeurs (ivm vakantie heb ik Mo en Justin als instructeur mogen hebben, beide zeer tevreden over!). Goed onderhouden en moderne lesmotoren.
Hele goede ervaring. Betrouwbaar hulpzaam en goede rijleraar.
Zeer goed! Motorrijles werd goed gegeven!
Voldoet volledig aan beloften. Snelle follow-up en continu in contact met klant. Proberen aan alle wensen te voorzien en zijn zeer flexibel. Deskundige instructeur en een lesperiode om met plezier op terug te kijken. Voor mij 100% tevredenheid!
Les nemen bij de Ridder was een prettige ervaring. De auto was altijd goed op orde en de rijleraar gaf prettig les. Ook de agenda service was erg handig. Al met al een fijne rijschool!
Fijne school, professionele en toch vriendelijke instructeur gehad. Helemaal goed.
Justin is een erg goede instructeur die de belangrijke aspecten van het motorrijden goed onder de aandacht brengt. Ook is de manier waarop hij studenten bijstuurt op weg naar hun AVD erg prettig en nuttig. De rest van het team waren ook erg fijn om mee te werken en erg flexibel.
Jaco geeft heel goed les, heeft er alles aan gedaan om zo snel goed mogelijk het rijbewijs te halen. Hij gaf het advise om een proef praktijkexamen te doen en is een aanrader.
Vele jaren ervaring...nette correcte planning van de lestijden. Goed overleg met Justin.
Fijn en snel geholpen. Veel geleerd, een prettige rijschool
Met Rob en Sergui mijn rijbewijs gehaald! Beide instructeurs hebben een ongekend vermogen om de lessen precies op maat te geven en goed te kijken naar jou behoeften als leerling! Een absolute aanrader!
Badhuisstraat 169
2584 HH Den haag (scheveningen)