Ik ben erg blij dat ik deze school heb gekozen voor het halen van mijn motorrijbewijs. Ik heb een goede leraar, rijdt op een fijne motor en ik kan mijn lessen dicht achter elkaar plannen.
autorijlessen bij de ridder en theoriecursus
Top, dank Keith!
Erg positief, helpen graag, zijn erg relaxed en Mo is een geweldige rij instructeur.
Mijn instructeur nam de nodige tijd om uitleg en feedback te geven. Hij had zicht op mijn leerpunten en speelde daar tijdens de lessen goed op in. Prettig gereden!
Top! Duidelijke uitleg met zowel de theorie cursus als de autorijlessen. Zeer tevreden over Jaco.
Ik heb veel geleerd in 3 dagen en de instructeurs waren aardig
Goede begeleidng ook met theorieles, rustig, legt alles uit, is lief en maakt grapjes. Ik voel me op mijn gemak en vertrouw hem ook. Hij is geduldig en heeft mij supergped leren rijden.
Ik heb voor Verkeersschool De Ridder gekozen vanwege mijn autisme, en omdat ik weet dat ik meer behoefte heb aan begeleiding en structuur. De rijschool heeft vriendelijke en vakbekwame mensen in dienst waarvan de instructeurs zich hebben verdiept in het opleiden en begeleiden van onder andere autisten. Bij problemen / tegenslagen denken ze met je mee. Ze gaan gestructureerd en oplossingsgericht te werk. Ik kan mijn \"mede-lotgenoten\" Verkeersschool De Ridder van harte aanbevelen!
Zeer goede ervaring met deze rijschool en onder andere motor rij instructeur Justin Scharff.
Beste rijschool van Den Haag! Met heel veel plezier zowel auto en motorrijbewijs gehaald, beide in 1 keer! Bedankt!
top top top! ik raad jullie aan iedereen aan!! bedankt voor het geduld, de gesprekken en het begrip!!!
een zeer profesioneel, betrokken en goed rijlesschool. Vooral voor mensen met faalangst, stress bij nieuwe dingen leren is dit de aangewezen rijschool om je te helpen. Top rijinstructeur; wist me te kalmeren en dingen aan te leren wat ik dacht dat nog heel lang zou duren en in 1x geslaagd.
Wanneer ik de rijschool belde werd ik altijd goed geholpen, de app die de rijschool gebruikt was binnen 5 minuten bijgewerkt en dankzij mijn rijinstructeur heb ik nu mijn rijbewijs gehaald.
Badhuisstraat 169
2584 HH Den haag (scheveningen)