Ik kwam aan bij de Ridder met al aardig wat mindere ervaringen achter de rug en de nodige spanning en angst omtrent het rijden. Ik ben geen natuurtalent, maar ben wel in 1 keer geslaagd voor mijn tussentijdse toets én rijexamen. De Ridder heeft een fijne stapsgewijze aanpak die opbouwt qua handelingen. Deze stappen zijn terug te vinden in de app en de voortgang ervan werd netjes bijgehouden door mijn instructeur Ismail. Dit vond ik erg fijn, ik vond namelijk rijden vrij overweldigend en dit hielp met het opbreken in overzichtelijke stapjes, en ik wist welke dingen er nog aan kwamen. Ik vind dat Ismail een fijne manier heeft van feedback geven. Hij benoemt de punten voor ontwikkeling en handelingen die vergeten worden, maar benoemt ook waar het goed gaat en correct wordt gehandeld. Dit hielp mij vertrouwen opbouwen in mijn eigen kunnen. Ik heb eerder meegemaakt dat instructeurs bleven hangen op fouten en dit extra benadrukten, en positieve acties niet benoemden. Dit gaf mij dan gauw een gevoel van falen en mijn zelfvertrouwen daalde. Bij Ismail heb ik dit gevoel nooit gehad. Hij verbetert waar nodig en gaat daarna weer door, dit hielp mij in het proces om niet te blijven hangen in mijn eigen fouten en vond ik erg fijn.
Beste Myrthe, Van harte gefeliciteerd met het behalen van je autorijbewijs! En bedankt voor het delen van je uitgebreide, eerlijke en positieve ervaring met ons. Fijn dat we hebben kunnen bijdragen in je zelfvertrouwen op de weg. We wensen je veel rijplezier & veilige kilometers toe. Groetjes, Ismail & Team De Ridder
Justin geeft rustig en eerlijke feedback. Met de nodige humor..Waardoor je met een veilig gevoel begint aan jouw motoravontuur. Hij kijkt goed en vraagt naar wat je nodig hebt om de les zoveel mogelijk op maat te geven waardoor je als rijder niet alleen plezier ervaart maar ook sneller vertrouwd raakt met je eigen kunnen. Hij daagt je ,met respect voor iedereen zijn persoonlijke grenzen, uit om zelfstandig te groeien. Net zolang als daadwerkelijk nodig is om zelfverzekerd af te rijden.
Beste Bonnie, Van harte gefeliciteerd met het behalen van je motor rijbewijs! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met ons. We zien je gauw voorbij rijden op je eigen motor. Groetjes, Justin & Team De Ridder
Ik werd goed op de hoogte gehouden via de mail, over waneer mijn rijlessen waren. Aardige en goede rij instructeur. Ben in 1 keer geslaagd.
Beste Ginger, Van harte gefeliciteerd met het behalen van jou scooterrijbewijs! Bedankt voor het delen van jou eerlijke & positieve ervaring met onze rijschool. We waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe! Groetjes, Justin & Team de Ridder
Ik heb met veel plezier bij Alan in de auto gezeten en rijlessen gevolgd. We hadden het altijd gezellig en hij heeft me goed geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen in de auto. Elke les was anders en uitdagend, maar al met al een top ervaring!
Beste Ina, Van harte gefeliciteerd met het behalen van jou autorijbewijs! Bedankt voor het delen van jou eerlijke & positieve ervaring met onze rijschool. We waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe! Groetjes, Alan & Team de Ridder
Via via bij de Ridder terecht gekomen. Ze maken waar wat er over gezegt wordt, en van begin tot eind gegaan zo is afgesproken.
Beste Raymond, Van harte gefeliciteerd met het behalen van jou E achter B! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met onze rijschool. We waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe! Groetjes, Ismail & Team de Ridder
Ik rijd al motor sinds mijn vierde dacht dat ik alles wist, maar Justin verraste me elke keer met inzicht en tips, bedankt man.
Beste Alberto, Van harte gefeliciteerd met het behalen van jou motorrijbewijs! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met onze rijschool. We waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. We wensen je veel veilige kilometers toe! Groetjes, Justin & Team de Ridder
Na een paar lessen had ik door dat Ismail zeer goed rijles kon geven, waardoor ik met meer plezier naar de lessen toeging, ook doordat het gezellig was in de auto. Hierdoor pikte ik het rijden sneller op en gaf ik de rijles prioriteit. De rijlessen waren goed gestructureerd: deze waren zowel relevant voor algemene rijervaring, als relevant voor het praktijk examen. Ismail heeft me bij mijn praktijk ook onwijs geholpen door me veel te laten lessen in de dagen voor het praktijk examen. Na les te hebben gehad van Ismail kan ik met een goede basis de weg op.
Beste Jens, Van harte gefeliciteerd met het behalen van jou autorijbewijs! Bedankt voor het delen van jou eerlijke & positieve ervaring met onze rijschool. We waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe! Groetjes, Ismail & Team de Ridder
Beste Berend, Van harte gefeliciteerd met het behalen van jou autorijbewijs! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met onze rijschool. We waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe! Groetjes, Robert & Team de Ridder
Ik vond de rijlessen goed en leerde snel over het verkeer en auto beheersing zodat ik veilig de weg op kan. De instructeur had veel ervaring en gaf mij duidelijke tips.
Beste Simon, Van harte gefeliciteerd met het behalen van jou autorijbewijs! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met onze rijschool. We waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe! Groetjes, Alan & Team de Ridder
Goed functionerende rijschool met deskundige instructeurs, schone en fijne voertuigen. Goed bereikbaar voor eventuele wijzigingen en vriendelijke medewerkers.
Beste Thijs, Van harte gefeliciteerd met het behalen van jou autorijbewijs! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met onze rijschool. We waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe! Groetjes, Sergiu & Team de Ridder
Zeer goede ervaring. Goed contact met kantoor over planning, heldere samenvattingen van aankomende lessen. Fijne auto en duidelijk doelgerichte begeleiding op het examen maar vooral het goed en veilig rijden daarna. Heel vriendelijk, open en vooral kundige instructeur, Ismail.
Beste Hans, Van harte gefeliciteerd met het behalen van jou E achter B! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met het behalen van je BE rijbewijs via de Ridder! We zijn blij te horen dat je tevreden was met de instructeur, kantoor en dat alles tijdens en na de rijlessen duidelijk werd uitgelegd. Groetjes, Ismail & Team de Ridder
Fijne geduldige rijleraar
Beste Anna, Van harte gefeliciteerd met het behalen van jou autorijbewijs! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met onze rijschool. We waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe! Groetjes, Ismail & Team de Ridder
Ben heel goed geholpen door ismail, heel erg bedankt!!
Persoonlijk en betrokken medewerkers.
Beste Arthur, Van harte gefeliciteerd met het behalen van je autorijbewijs! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met onze rijschool. We waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe! Groetjes, Ismail & Team de Ridder
Ik heb rijles gehad van Sergiu en van Els. Beide rij-instructeuren hebben mij met veel geduld, duidelijkheid en vriendelijkheid leren autorijden.
Beste Thera, Van harte gefeliciteerd met het behalen van je autorijbewijs! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met onze rijschool. We waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe! Groetjes, Sergiu, Els & Team de Ridder
Goeie rijschool met goed materieel, de uitleg was helder.
Beste Rinie, Van harte gefeliciteerd met het behalen van je E achter B! Bedankt voor je eerlijke & positieve beoordeling. We wensen je veel rijplezier toe! Groetjes, Ismail & Team de Ridder
In 1 keer geslaagd. Ismail heeft me goed les gegeven.
Beste Jerry, Van harte gefeliciteerd met het behalen van je E achter B! Bedankt voor je eerlijke & positieve beoordeling. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe! Groetjes, Ismail & Team de Ridder
Na veel rijlessen mijn examen gehaald door de leerzame tijd bij rijinstructeur Alan en het uiteindelijke doel bereikt door de doelgerichte werkwijze van rijinstructeur Ismaël.
Beste Domenico, Van harte gefeliciteerd met het behalen van je autorijbewijs! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met onze rijschool. We waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe! Groetjes, Ismail & Team de Ridder
Met Peter afgereden, zeer tevreden. Enorm geholpen met faalangst en veel steun met zowel het netjes rijden en de achterliggende stress. Bedankt rijschool de ridder en Peter!
Beste Luca, Van harte gefeliciteerd met het behalen van je autorijbewijs! Bedankt voor je positieve & eerlijke beoordeling. We wensen je heel veel rijplezier en veilige kilometers toe! Groetjes, Peter & Team de Ridder
Vanwege drukte op mijn werk was het plannen van rijlessen een uitdaging. Uiteindelijk gelukt met behulp van rijschool De Ridder.
Beste Melvin, Van harte gefeliciteerd met het behalen van je autorijbewijs! Bedankt voor je positieve beoordeling & wat fijn dat ondanks het plannen een uitdaging was, het toch is gelukt! We wensen je heel veel rijplezier en veilige kilometers toe! Groetjes, Alan & Team de Ridder
Justin was my instructor. He is very professional, his riding techniques are fab and teaches everything in details very well, and also he is a very cool, understandable and dedicated instructor. Staffs at Traffic School de Ridder are very friendly, precessional and always helpful! I am quite happy with my experience with Traffic School de Ridder and absolutely recommend Justin as a motorcycle instructor.
Thank you so much for taking the time to share your wonderful experience with Verkeersschool de Ridder and specifically with our instructor, Justin! We are thrilled to hear that Justin provided you with a high level of professionalism and taught you riding techniques in a detailed and effective manner. It's great to know that he is not only a cool and understanding instructor but also dedicated to your learning process. We wish you many safe kilometers Team de Ridder
Ben zelf bij de Ridder gekomen via mijn partner die ook het motorrijbewijs bij de Ridder heeft gehaald. Fijne rijschool en een fijne instructeur (Justin). Zeker een aanrader! Justin heeft veel kennis en geduld. Enorm bedankt!
Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring met onze rijschool, de Ridder! We waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld, vooral omdat je via je partner bij ons bent gekomen die ook het motorrijbewijs bij ons heeft behaald. Groeten, Team Verkeersschool de Ridder
Kon snel mijn BE rijbewijs via de Ridder halen. Prettige instructeur die snel de praktische zaken duidelijk kon maken tijdens de rijlessen.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met het behalen van je BE rijbewijs via de Ridder! We zijn blij te horen dat je tevreden was met de instructeur en dat de praktische zaken tijdens de rijlessen duidelijk werden uitgelegd. Groeten, Team Verkeersschool de Ridder
In het begin kon ik de scooter niet eens op de standaard zetten en dacht dat het nooit zou lukken; maar ik ben in een keer geslaagd voor het AM2 rijbewijs en ga nu met plezier en vertrouwen de rijbaan op. Daar ben ik wel blij mee. Justin is een zeer ervaren instructeur met diepgang die zegt hoe het is. Je leert niet alleen techniek, maar ook de principes: veilig, voorspelbaar, vlot. De administratie is goed op orde daar, je ziet meteen de lesplanning en zaken in je mail overzicht. En er is koffie !
Beste Lucien, Van harte gefeliciteerd met het behalen van jou scooterrijbewijs! En bedankt voor jou onwijs positieve & eerlijke beoordeling. Wij wensen jou veel rijplezier toe! Groetjes, Justin & Team de Ridder
Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij Verkeersschool De Ridder. Gelukkig geslaagd in 1 keer met behulp van mijn instructeur Keith.
Beste Baukje, Gefeliciteerd met het behalen van je autorijbewijs! En bedankt voor je eerlijke & positieve beoordeling. We wensen je veel rijplezier toe en natuurlijk veilige kilometers. Groetjes, Keith & Team De Ridder
Badhuisstraat 169
2584 HH Den haag (scheveningen)