Erg fijne lessen. Duidelijke uitleg en voorbereiding op allerlei verkeerssituaties (tot in hoeverre dat mogelijk is natuurlijk), ook werd goed aangegeven wat verbeterd kon worden en wat al goed ging. Had echt niet beter gekund!
Beste Julie, Van harte gefeliciteerd met het behalen van je autorijbewijs! En bedankt voor je eerlijke & mega positieve beoordeling. Heel veel rijplezier en veilige kilometers toegewenst. Groetjes, Peter & Team De Ridder
I'm really happy about my experience with the team at Verkeersschool de Ridder, which is a wondeful team to work with. I was lucky to take my AVB and AVD lessons here. Justin is patient and pays close attention to his students. His feedback is clear and meaningful and always backed up by strong arguments. Picking this school puts you on a path to success. Good luck and enjoy!
Dear Denise, Congratulations on getting your motorcycle license! Thank you for your honest & mega positive review. We wish you lots of driving pleasure. Greetings, Justin & Team de Ridder
Goede ontvangst, er word meegedacht wanneer ze zien dat je sneller kan afrijden. Duidelijk en goede instructies gekregen. Deze rijschool beveel ik zeker aan door jullie heb ik snel me BE rijbewijs gehaald
Beste Frank, Van harte gefeliciteerd met het behalen van je E achter B! En bedankt voor je positieve en eerlijke beoordeling. Wij wensen je heel veel rijplezier toe! Groetjes, Ismail & Team de Ridder
Ismail was een top instructeur waar De Ridder enorm blij mee mag zijn. Hij blijft altijd deskundig, rustig en opbouwend tijdens zijn lessen. Zijn zoon, en ook instructeur, Izhar was super flexibel en heeft twee keer kunnen inspringen toen zijn vader ziek was vlak voor mijn examen en was ook een erg prettige en rustige instructeur (zelf bedacht en geregeld, zonder de gevraagde ondersteuning van de rijschool). Deze beide heren kan ik 100% aanbevelen! De rijschool en een andere instructeur kunnen nog groeien in de communicatie. De reactie bij het overlijden van mijn opa vond ik ronduit ongepast en er werd weinig moeite gedaan om mee te denken op verschillende momenten. Tijdens de opleiding heb ik meermaals moeten wisselen tussen Ismail en een andere instructeur, wat niet zo fijn en rommelig was, o.a. omdat ze mij op een andere manier dingen aanleerden. Andjenie vond ik overigens wel een topper!
Beste Pauline, Dank je wel voor het delen van je ervaring. We waarderen het dat je Ismail en Izhar aanbeveelt als instructeurs vanwege hun deskundigheid. Onze excuses voor eventuele ongepaste reacties en het gebrek aan ondersteuning dat je hebt ervaren. We nemen je feedback serieus en zullen intern bespreken hoe we onze communicatie kunnen verbeteren. Bedankt voor je waardevolle feedback en aanbeveling. Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, dan staan wij daar open voor. Groetjes, Team De Ridder
Ik heb met heel veel plezier mijn lessen gevolgd bij De Ridder. De dames op het kantoor zijn erg vriendelijk en doen met veel bevlogenheid hun werk. Helpen je graag door het hele CBR gebeuren heen en staan je altijd te woord. Mijn rijinstructeur Justin was zeer deskundig en kon goed afstemmen op mijn leerstijl; soms had ik een oppepper nodig, soms een duidelijke instructie en met veel humor kon hij me op m'n plek zetten wanneer dat nodig was. Ik keek elke keer uit naar de les!
Beste Roos, Gefeliciteerd met het behalen van je motorrijbewijs! Jammer dat je niet mee kan met het motor weekend. Bedankt voor je eerlijke & mega positieve beoordeling. We wensen je heel veel rijplezier toe. Groetjes, Justin & Dames van kantoor
Ik heb met meerdere instructeurs gelest maar allebei waren zeer vriendelijk en hielpen echt goed, beantwoorden alle vragen. Lessen inplannen was ook makkelijk en je kon ze ook goed terugvinden. Ik ben heel blij met deze rijschool!
Beste Emilie, Van harte gefeliciteerd met het behalen van je autorijbewijs! Wat fijn dat je het zo hebt ervaren bij onze instructeurs. En bedankt voor je uitgebreide, positieve & eerlijke beoordeling. We wensen je heel veel rijplezier toe en natuurlijk veilige kilometers. Groetjes, Julian & Team De Ridder
Ik ben ontzettend blij dat ik lessen heb genomen bij rijschool De Ridder. De instructeur die ik had was ontzettend professioneel en stemde af elke les met wat haalbaar was. Ook na de eerste keer het examen niet te hebben gehaald, heeft hij helpende tips gegeven waardoor mijn zelfvertrouwen kon groeien en ik dus uiteindelijk ben geslaagd. Ook het contact met de administratie over het inplannen van examens of afspraken over betaling ging altijd soepel en vriendelijk contact. Ik heb jullie al aangeraden aan twee andere mensen die een rijschool zoeken en dat zal ik ook blijven doen in de toekomst!
Beste Froukje, Van harte gefeliciteerd met het behalen van je autorijbewijs! Na te wikken en wegen om misschien over te gaan naar een automaat is het toch gelukt. Bedankt voor je uitgebreide, positieve & eerlijke beoordeling. We wensen je heel veel rijplezier toe en natuurlijk veilige kilometers. Groetjes, Raphael & Team De Ridder
Prima lessen in korte periode in 1x geslaagd voor mijn B-E rijbewijs super blij mee bedankt Ismail. ;)
Beste Tamara, Gefeliciteerd met je E achter B! En bedankt voor je positieve en eerlijke beoordeling. We wensen je heel veel rijplezier toe. Groetjes, Ismail & Team De Ridder
Duidelijke en gezellige lessen
Beste Karoline, Hartelijk gefeliciteerd met het behalen van je autorijbewijs! En bedankt voor je positieve en eerlijke beoordeling. Wij wensen je veel rijplezier toe en veilige kilometers. Groetjes, Julian & Team de Ridder
Lessen gingen vlot, vriendelijke instructeur.
Beste Martijn, Gefeliciteerd met je E achter B! En bedankt voor je positieve en eerlijke beoordeling. We wensen je heel veel rijplezier toe. Groetjes, Ismail & Team De Ridder
Well-organized school, responsibly and professionally run. I had experience with two instructors, both of whom were just what you want in a driving instructor: friendly and clear in their teaching, very strict when it came to driving well, but very patient and supportive. It was also good to see that the school admin seemed to be equally supportive of the drivers and the clients.
Dear Mary, Congratulations with your driver's license! And thank you for your honest and positive review. We wish you a lot of driving pleasure and many safe kilometers. Regards, Julian, Dennis & Team De Ridder
Top service, als je een vraag had werd het gelijk opgelost. Ook is de rijschool altijd goed bereikbaar. Mijn rij-instructeur Justin pakte alles gelijk goed op. Kortom zeer blij met deze rijschool en ik zal hier zeker nog een keer terug komen!
Beste Joachim, Van harte gefeliciteerd met het behalen van je motorrijbewijs! En bedankt voor je eerlijke en positieve beoordeling. Heel veel rijplezier toegewenst. Groetjes, Justin & Team De Ridder
Ik kan Verkeersschool de Ridder aan iedereen van harte aanbevelen! Ik heb mijn AVB en AVD (motor) beiden in één keer gehaald met veel dank aan Justin! Hij is een ontzettend ervaren en kundige rij-instructeur, waarbij veiligheid (en plezier) altijd voorop staat. Daarnaast zijn ook de dames van de front- en backoffice ontzettend aardig en staan ze altijd voor je klaar. Tot slot vond ik het ook fijn dat ze je niet meer lessen laten nemen dan daadwerkelijk nodig is. Ze zijn eerlijk en transparant over de kosten en hanteren naar mijn mening ook eerlijke tarieven. Kortom: een dikke aanrader!
Beste Roshan, Van harte gefeliciteerd met het behalen van je motorrijbewijs! En bedankt voor je mega positieve en eerlijke beoordeling. We wensen je heel veel rijplezier toe. Groetjes, Justin & Team De Ridder
Voor de Corona pandemie had ik al vele lessen gevolgd bij een andere school, maar bleef moeilijk, en 2 examen pogingen gedaan. Na een lange pauze weer begonnen bij de Ridder, bij instructeur Peter. Hij kon mij helpen specifiek te werken aan de dingen waar ik moeite mee had, incl een stuk coaching. Uitstekende ervaring, zou de Ridder aan iedereen aanbevelen.
Beste Kimberley, Van harte gefeliciteerd met met behalen van je autorijbewijs! En bedankt voor je positieve & eerlijke beoordeling. Fijn dat Peter je heeft kunnen coachen op onderdelen die wat meer aandacht nodig hadden. We wensen je veel rijplezier en natuurlijk vele veilige kilometers. Groetjes, Peter & Team De Ridder
Ik ben zeer goed begeleid door Alan en heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald.
Beste Ties, Hartelijk gefeliciteerd met het behalen van je autorijbewijs! En bedankt voor je positieve en eerlijke beoordeling. We wensen je heel veel rijplezier toe en natuurlijk veilige kilometers. Groetjes, Alan & Team De Ridder
Hele chille rij instructeur heel veel geduld legt duidelijk uit
Beste Seagen, Hartelijk gefeliciteerd met het behalen van je autorijbewijs! En bedankt voor je positieve en eerlijke beoordeling. Wij wensen je veel rijplezier toe en veilige kilometers. Groetjes, Alan & Team de Ridder
Ik heb bij de Ridder mijn motorrijbewijs gehaald en les gehad van Justin. De sfeer in deze rijschool is heel ontspannen en vriendelijk. Ze zijn goed te bereiken en werken praktisch met een app voor het overzicht van lessen en betalingen. Deze app is echter niet erg overzichtelijk en ik kreeg betalingsverzoeken met vertraging binnen waardoor het overzicht eigenlijk weg was. Verder heb ik gemerkt dat een aantal keer lestijden zijn veranderd en dat dit een beetje flexibiliteit vraagt van de lesser. Andersom kost het binnen 24 uur wel gewoon geld. Dit kan voor de duidelijkheid en eerlijkheid wel iets beter, maar echt vervelend heb ik het niet gevonden. De lessen van Justin verlopen ook ontspannen en hij is prima in staat om zijn manier van lesgeven aan te passen aan de behoeften van de leerling. Ik vroeg zelf om kristalheldere feedback en kreeg dat ook. Maar Justin kan ook onzekere leerlingen prima helpen. Wees hier als leerling ook gewoon duidelijk en eerlijk in, dan kan je het niet veel beter treffen voor het lessen op de motor. Justin heeft verder een zeer goede kennis van zaken en je merkt dat hij eigenlijk meer kennis op je kan overbrengen dan het CBR van een lesser vraagt. Hij is oprecht betrokken bij je ontwikkeling en wil duidelijk graag goed werk leveren. Dat is echt te merken, ook in het slagingspercentage. Kortom, deze rijschool is onder aan de streep misschien een paar tientjes duurder maar ik heb ze graag betaald en ik zou iedereen deze rijschool wel aanraden.
Beste Tim, Van harte gefeliciteerd met het behalen van je motorrijbewijs! Bedankt voor je eerlijke, positieve en uitgebreide beoordeling. We gaan met je feedback aan de slag. Wij wensen je veel rijplezier! Groetjes, Justin & Team de Ridder
Het is best wel nice want leren rijden doe je zelf, maar uiteraard weet je niet van te voren alles dus waar nodig wordt je bijgestuurd en krijg je tips hoe het beter kan. Communicatie was ook goed. En geslaagd in 1x dus wel mooi
Beste Finn, Hartelijk gefeliciteerd met het behalen van je autorijbewijs. En bedankt voor je positieve en eerlijke beoordeling. Wij wensen je veel rijplezier toe en veilige kilometers. Groetjes, Robert & Team de Ridder
Rijschool De Ridder heeft heel goed geluisterd naar de behoefte van mijn zoon en Peter gevraagd mijn kind onder zijn hoede te nemen. Door niet overhaast te werk te gaan, het examen in overleg te splitsen is mijn zoon gelukt om in 1 keer zijn rijbewijs te halen. Het belangrijkste vind ik nog, dat ik als ik naast hem zit, ook overtuigd ben van zijn kunnen. Hij rijdt voor een startende verkeersdeelnemer gewoon prima. Dus bedankt De Ridder en Peter, de volgende kandidaat komt er binnenkort ook aan.
Beste Alex en moeder, Van harte gefeliciteerd met het behalen van je autorijbewijs! En bedankt voor jullie uitgebreide, positieve en eerlijke beoordeling. We zijn super trots op Alex en leuk om te lezen dat hij ook zelfverzekerd achter het stuur zit. Heel veel rijplezier toegewenst. Groetjes, Peter & Team De Ridder
erg vriendelijke en goede rijschool
Beste Pien, Gefeliciteerd met het behalen van je autorijbewijs! En bedankt voor je positieve en eerlijke beoordeling. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe. Groetjes, Alan & Team De Ridder
Een prettige manier van les geven gaf Alan. Hij was ervaren, vrolijk en wist veel van het vak. Maar het belangrijkste vond ik zelf dat hij vooral ook eerlijk was hoe het rijden ging. Als het fout ging zei het eerlijk wat er gewoon aan de hand was. Maar wel op manier die uiteindelijk altijd vriendelijk was, waardoor we altijd wel gezellig konden praten. Zelf was ik niet de perfecte leerling en duurde best zolang voordat ik bepaalde 'trucjes' goed uitoefende. Alan wilde mij absoluut goed leren rijden en echt aanleren. Dit deed hij ook samen door vele ezelsbruggetjes, herkenningspunten etc dus inhoudelijk kon hij mij er ook bij helpen. Ik ben zelf uiteindelijk in 1 keer geslaagd en dat is wel echt grotendeels te danken aan Alan zijn manier van lesgeven, terwijl ik persoonlijk geen talent heb voor autorijden wat ik al mijn hele leven weet. Daarom vond ik Alan een zeer prettige rij instructeur en raadt hem daarom ten zeerste aan voor iedereen die graag goed wil leren auto rijden.
Beste Jensen, Van harte gefeliciteerd met het behalen van je autorijbewijs! En bedankt voor je uitgebreide, positieve en eerlijke beoordeling. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers. Groetjes, Alan & Team De Ridder
Goede ervaring, met een rustige fijne instructeur
Beste Julius, Gefeliciteerd met het behalen van je autorijbewijs! En bedank voor je positieve en eerlijke beoordeling. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe. Groetjes, Alan & Team De Ridder
Alan is geduldig en wilt echt het beste voor jou. Ik voel me veilig in de auto en ben vandaag in 1x geslaagd.
Beste Lisa, Gefeliciteerd met het behalen van je autorijbewijs! En bedankt voor je positieve en eerlijke beoordeling. We wensen je veel rijplezier toe en vele veilige kilometers. Groetjes, Alan & Team De Ridder
Ik had geen ervaring met aanhanger rijden; met de goede begeleiding van Ismail beheers ik nu de combinatie auto/aanhanger. Voor examen in 1 x geslaagd. Praktijk wordt goed opgebouwd, met op de laatste dag goede voorbereiding op het examen. En tijdens de les de auto tanken en rondje koffie doen was leuk en gezellig. Heb door deze lessen goede tips gekregen voor rijden algemeen en voor de caravan later.
Beste Steven, Gefeliciteerd met je E achter B! En bedankt voor je uitgebreide en eerlijke beoordeling. We wensen je heel veel rijplezier toe. Groetjes, Ismail & Team De Ridder
Justin may seem very tough at first. But it’s for your own good. Please remember that he wants you to be safe and sound. If you want to be a good rider, I suggest you listen to what Justin says. If things are unclear, just talk to him. He’ll give you good advice. The company is also very nice. Helpful and caring. Perhaps the price is a bit too high, but you receive good quality in return. I strongly recommend these guys :)
Dear Dragos, Congratulations on your motorcycle license! And thank you for your positive and honest review. We wish you lots of driving pleasure and many safe kilometers. Regards, Justin & Team De Ridder
Badhuisstraat 169
2584 HH Den haag (scheveningen)