Als je de goede instructeur hebt prima

Als je de goede instructeur hebt die flexibele werktijden heeft prima. Is niet bij iedereen zo!

prima!

Raphael is een goede instructeur. Planning, lessen, betalen e.d. via de app werkt goed.

• Uw instructeur Raphael

Een rijschool als geen ander

Ik heb in 2018 al mijn rijbewijs gehaald voor de auto bij Rijschool de Ridder, hier had ik al een goeie ervaring mee. vorig jaar was ik begonnen met mijn Motorrijbewijs A code 80 bij een andere rijschool en hier had ik het niet naar mijn zin. toen maar weer bij de ridder gaan rijden Justin is een uitstekende instructeur voor het behalen van je motorrijbewijs. Je kan goed met hem lachen maar ook zeker veel van hem leren als het gaat om alles van de motor. alles werd piekfijn uitgelegd en ik heb eigenlijk nooit iets gehad van '' hmm wat moet ik nou doen en waar moet ik heen?''. Hij leid je in een stijgende lijn naar je AVB & AVD examen, en als er iets is wat niet goed is tijdens het rijden wordt dit goed besproken en uitgelegd om alles goed te begrijpen en te verbeteren. De Ridder is een uitstekende rijschool met hele gezellige medewerkers. De sfeer was dan ook altijd gezellig.

vakkundig

Mijn BE rijbewijs in korte tijd in een keer gehaald. Prettig om 2 verschillende instructeurs te hebben gehad, die vullen elkaar mooi aan en bij de een leer je net op een andere manier dan de ander.

• Uw instructeur Ismail

Top ervaring!

Fijne rijlessen gehad, de rijinstructeur was erg geduldig en was pas streng als het echt moest. Hierdoor wel mijn rijbewijs gehaald. Thanks, Robert!

• Uw instructeur Robert

top ervaring

hielpen mij erg goed, vriendelijke personeel!!! zeker een aanrader.

Yes geslaagd!

Heel dat ik mijn rijbewijs heb! Julian is een goede leraar, hij legt alles duidelijk uit en is geduldig en rustig. Als iets niet lukte of niet duidelijk was bedacht hij een andere manier om het uit te leggen zodat het alsnog werkte. Top!

Fantastische rijschool

Nadat ik 15 jaar geleden mijn autorijbewijs bij De Ridder heb gehaald, besloot ik hier terug te keren voor mijn motorrijbewijs. Dat was wederom een hele goede keuze. Justin is een topinstructeur met passie voor het motorrijden die goed bij mij past en ik heb dan ook zonder al teveel problemen mijn rijbewijs gehaald!

Goede begeleiding

Ik heb les gekregen van Julian en dat is erg goed bevallen. Hele relaxte manier van lesgeven maar hij houdt je wel scherp.

• Uw instructeur Julian

Fijne rijschool, levert kwaliteit!

Zeer tevreden over deze rijschool. Hoewel ik best wat uurtjes les heb gehad, ben ik in 1x geslaagd. Door het hoge niveau tijdens de lessen viel het examen voor mij erg mee. De communicatie van de rijschool is duidelijk en de lessen waren goed, hoewel wat aan de dure kant. (Maar daar krijg je wel kwaliteit voor terug!) Zeer tevreden! Bedankt verkeersschool de Ridder en Alan!

• Uw instructeur Alan

Leukste en meest professionele rijschool van Den Haag!

Ik ben heel tevreden hoe goed ik ben voorbereid voor het examen, in een keer slagen had ik echt niet verwacht. Fijne instructeur en lesauto!! alles wel goed geregeld

• Uw instructeur Dennis

Top rijschool.

In 5 maanden ben ik afgereden voor mijn motorrijbewijs bij deze verkeersschool. Justin is een goede motorinstructeur die weet waar die het over heeft. Ook is de sfeer in de rijschool erg prettig.

Goed rijschool!

Na aantal keren te hebben gefaald bij een ander rijschool heb ik voor de ridder gekozen. Mijn instructeur was Julian, ik heb bij hem paar lessen genomen en gelijk mijn examen gehaald. Hoofdzakelijk omdat Julian gewoon energie steekt in zijn werk en er voor zorgt dat zijn leerlingen slagen. Ook blijft hij herhalen totdat je het niet goed doet, wat mij enorm heeft geholpen! Daarnaast werkt de rijschool met een app wat enorm handig is. Je kan namelijk alle afspraken erin terugvinden en hoef je dus zelf niet bij te houden. Kortom, ik ben zeer tevreden!

Top rijschool

Ik heb bij Julian les gehad. Super chill, vriendelijk en geeft goeie uitleg. Het is echt een vriend geworden! De rijschool zelf ook top, ik ben de 1e keer gezakt vanwege een domme fout van mezelf. De herkansing zou ik pas 4 maanden later kunnen doen vanwege drukte bij cbr. De rijschool heeft een paar verzettingen gedaan en het mogelijk gemaakt binnen 3 weken. Verder altijd goed contact gehad met de rijschool. Ze werken ook met een handige app waarop je kan zien wanneer je les (gehad) hebt, wat je in je afgelopen lessen hebt geleerd en wat je nog moet leren. Super dus!

• Uw instructeur Julian

Erg tevreden, niets aan te merken

Mijn ervaring is eigenlijk alleen maar positief. Duidelijke gestructureerde lessen. Je weet waar je aan toe bent en het resultaat was er in een keer ;) Contact met de rijschool was ook altijd goed.

• Uw instructeur Dennis

Super fijne en goede motorrijles gehad!

In één keer mijn motorrijbewijs gehaald door de goede lessen van Justin! Ik zou verkeersschool De Ridder aan iedereen aanraden.

Fantastische rijschool!

Ik heb 2 keer examen gedaan bij een andere rijschool, toen ben ik naar de ridder gegaan en daar ben ik gelijk geslaagd! Ik ben goed en vriendelijk geholpen door het personeel en vooral complimenten naar mijn instructeur dat hij mij veel heeft geleerd en zijn passie met mij gedeeld heeft.

• Uw instructeur Alan

Top rijschool met een zeer betrokken houding!

Bij Justin gereden voor mijn motor en ben zeer tevreden, je moet Justin even leren kennen, maar de manier waarop hij les geeft is no non sense, professioneel en rustig. Heeft goede people skills en heeft door wanneer hij didactisch moet optreden en waanneer er even een grapje gemaakt moet worden.

Fun-Tastic!

Rijschool de Ridder overall is an excellent driving school. They have a good driving instructors where you can choose d best one, flexible in every way & very recommendable. Sir Sergiu was my instructor and he is really good with his job, so calm, very professional one, as well as making your driving lesson(s) fun-tastic! He won't let you down, I swear.

• Uw instructeur Sergiu

Highly recommended

It has been worth waiting for the school to have a place for my practical course and my exam for bromfiets .The instructor work professionals and knows how to help you overcome everything that seems difficult to you. Thanks for helping me getting my licence at the first try ..

mijn ervaring was top

mijn ervaring was top. De mensen waren super aardig en vriendelijk en alles was goed geregeld. Mijn rijinstructeur was af en toe wel streng maar dat was goed voor me want daardoor heb ik in 1 keer mijn praktijkexamens gehaald.

Prettig

Ismail was mijn instructeur. Hij is duidelijk en helpt je door alles heen. Hij heeft veel vertrouwen. Ik heb E achter B in the pocket.

• Uw instructeur Ismail

Hoge mate van vakmanschap gecombineerd met lol, duidelijke feedback en een persoonlijke benadering!

Het motorrijbewijs stond al lang op mijn wensenlijst, als mooi cadeau gekregen van mijn man en zo met volle moed gestart. Ietwat angstig en gespannen in de beginfase (ben intussen ook een dagje ouder), heeft Justin mij gedurende de lessen altijd meegegeven vooral te genieten. Naast het motto veilig, vlot en voorspelbaar is er ook altijd aandacht besteed aan de bewustwording dat hoe je je voelt op een dag ook impact heeft op je rijvaardigheid/scherpte. Erg leuk en waardevol ook om met verschillende anderen lessen te volgen, geeft nieuwe inzichten. De dames op de rijschool zijn ook altijd betrokken en bemoedigend. De kwaliteit waar Justin naar streeft i.c.m. het empatisch vermogen, zorgt ervoor dat je met vertrouwen je examen in kan gaan. Super bedankt voor deze top ervaring, van iets nieuws mogen leren op een leuke en succesvolle manier! Kijk uit naar de tour :)

• Uw instructeur Justin

Een top-rijschool. Vriendelijk personeel aan de telefoon en goed bereikbaar. Lessen op de vroege ochtend en late(re) avond allemaal mogelijk. Kundige en vriendelijke instructeurs die weten wat ze je moeten leren en waar je op moet letten. Duidelijke uitleg vooraf en een heldere samenvatting en verbeterpunten na de lessen. Materiaal (in dit geval de motorkleding en helm) zijn goed, maar kunnen hier en daar wat vernieuwing gebruiken. Motor zelf (honda cb650r) was een perfecte lesmotor. Voor zowel AVB als AVD in één keer geslaagd! Kortom; gewoon een aanrader!

• Uw instructeur Justin

Fijne lessen met veel geduld!

Justin is een super fijne rij instructeur, duidelijk direct en eerlijk. Maakt een goede inschatting van de hoeveelheid lessen die nodig zijn en geeft eerlijk advies. Ik zou de Ridder zeker aanraden als je opzoek bent naar een deskundige rijschool!

Badhuisstraat 169

2584 HH Den haag (scheveningen)

070 355 25 54