Samen zorgen de mensen van Verkeersschool de Ridder dat je je motorrijbewijs in een keer haalt. Ze werken met een handige app voor de les planning en zijn altijd flexibel. Justin is tijden het lessen duidelijk en geeft goede feedback. Hij besteedt aandacht aan je verbeterpunten zodat je snel en veilig je rijbewijs haalt.
Beste Jeroen, Hartelijk gefeliciteerd met het behalen van jouw motorrijbewijs en dank voor jouw eerlijke en positieve beoordeling. Wij wensen jou veel plezier toe en natuurlijk vele veilige kilometers toegewenst! Groetjes, Justin & Team De Ridder
Professioneel en altijd vriendelijk. Goede instructeur met persoonlijke aandacht.
Beste Karin, Hartelijk gefeliciteerd met het behalen van jouw auto rijbewijs en dank voor jouw eerlijke en positieve beoordeling. Wij wensen jou veel plezier toe en natuurlijk vele veilige kilometers toegewenst! Team Verkeersschool De Ridder
Tijdens mijn lessen heb ik veel geleerd en werd ik waar nodig streng en juist verder geholpen. Na elke les werd deze ook besproken en uitgelegd, wat goed en wat er fout ging. En hoe ik dit het beste kon verbeteren. Justin was altijd erg rustig tijdens zijn uitleg en gaf verschillende tips om de handeling beter te doen. Hij zet je daarnaast aan het denken, waarom dingen gebeuren en hierdoor ben je actiever aan het rijden.
Beste Naut, Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw motor rijbewijs! Bedankt voor je positieve en eerlijke beoordeling. We wensen je veel rij plezier toe en vele veilige kilometers. Groetjes, Justin & Team De Ridder
Ik was een beetje stroef begonnen bij Izhar en kwam erachter dat hij qua lesgeven niet echt een match voor mij was. Ik ben toen overgestapt naar Alan en wat is dit een goede instructeur! Ik ben met veel onzekerheid zijn auto ingestapt en hij heeft me super veel geleerd op een hele fijne manier, hij ging ook heel fijn om met mijn faalangst. Ik kan me geen betere instructeur inbeelden dan Alan!
Beste Otto, Hartelijk gefeliciteerd met het behalen van jouw auto rijbewijs en dank voor jouw eerlijke en positieve beoordeling. Wij wensen jou veel plezier toe en natuurlijk vele veilige kilometers toegewenst! Groetjes, Team De Ridder
Mijn ervaring met deze rijschool was top! Er werd veel met mij meegedacht hoe en wanneer de rijlessen in te plannen. Aan het begin van de les wist ik niet wat we gingen oefenen en hoe de les eruit zag. Na een tijd goed en hard te werken kreeg ik rust richting het examen en ging het goed!
Beste Sascha, Hartelijk gefeliciteerd met het behalen van jouw autorijbewijs! Dank voor jouw eerlijke en positieve beoordeling. Wij wensen je veel plezier toe en natuurlijk vele veilige kilometers. Groetjes, Team De Ridder
De ridder is heel gastvrij en ik had een super chille instructeur #Kingjulian. Eindelijk dat rijbewijs!
Beste Laurens, Van harte gefeliciteerd met het behalen van je autorijbewijs! En dank voor je leuke & positieve beoordeling. Nu lekker van genieten! Veel plezier en vele veilige kilometers toegewenst. Groetjes, #KingJulian & Team De Ridder
Mijn ervaring met rijschool de Ridder is geweldig! Els is echt een top instructrice die je goed helpt waar het nodig is en duidelijke instructies geeft, maar waar je ook gezellig mee kan praten! Ook de mensen op kantoor zijn stuk voor stuk super mensen die met je mee denken en alles zo goed mogelijk voor de regelen en meedenken met veranderingen voor examens! Dus in het kort, ze zijn geweldig!
Beste Daphne, We konden jouw examen in een korte tijd naar voren halen, wel met de afspraak dat jij zou slagen. En dat heb je ook gedaan en laten zien! Bedankt voor je leuke en positieve beoordeling. Heel veel plezier met je auto rijbewijs en natuurlijk vele fijne en veilige kilometers toegewenst! Groetjes, Team Verkeersschool De Ridder
Het was leuk, bijde instructeurs die ik heb gehad waren soms streng maar erg duidelijk en leuk ok mee te praten.
Beste Roan, Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw autorijbewijs! Dank voor je eerlijke en positieve beoordeling. Wij wensen je veel plezier en vele veilige kilometers! Groetjes, Team Verkeersschool De Ridder
Justin and the whole De Ridder team has been amazing, always helpful and patient to make sure I got the best quality and information from our lessons together! Would recommend without a doubt!
Dear Vlad, Yes, your motorcycle license in the pocket! Thank you for your positive review. We wish you a lot of fun and many safe kilometers! Regards, Team Verkeersschool De Ridder
Geen aandachtspuntjes! Top rijschool!
Beste Chris, Hartelijk gefeliciteerd met het behalen van jouw auto rijbewijs, alles netjes in één keer behaald! Dank voor jouw eerlijke en positieve beoordeling. Wij wensen jou veel plezier toe en natuurlijk vele veilige kilometers toegewenst! Team Verkeersschool De Ridder
Ik heb leuke ervaringen met Alan mee gemaakt hij is echt een topper hoe hij uit legt en hoe hij het voorbeeld is echt top hij blijft rustig en laat alles zien hoe het moet hij gaat proffesionele aan het werk
Beste Jamie, Hartelijk gefeliciteerd met het behalen van jouw auto rijbewijs en dank voor jouw eerlijke en positieve beoordeling. Wij wensen jou veel plezier toe en natuurlijk vele veilige kilometers toegewenst! Team Verkeersschool De Ridder
Heb een leuke tijd gehad bij Benni. Heb me rijbewijs in een keer gehaald, het plannen van lessen was af en toe wel moeilijk. Maar dut kwam grotendeels door mijn beschikbaarheid.
Beste Gijs, Hartelijk gefeliciteerd met het behalen van jouw auto rijbewijs en dank voor jouw eerlijke en positieve beoordeling. Wij wensen jou veel plezier toe en natuurlijk vele veilige kilometers toegewenst! Team Verkeersschool De Ridder
De rijinstructeur is vriendelijk en geeft je duidelijke aanwijzingen/les. 3 lessen van 3 uur en in 1x geslaagd. Topp!!
Beste Matthew, Hartelijk gefeliciteerd met het behalen van jouw E achter B en dank voor jouw eerlijke en positieve beoordeling. Wij hadden er alle vertrouwen in dat je in 1x zou slagen. Wij wensen jou veel plezier toe en natuurlijk vele veilige kilometers toegewenst! Team Verkeersschool De Ridder
Mijn lessen zijn gestart tijdens de coronapandemie, hierdoor zijn er vaak veel gaten gevallen tussen de lessen. Uiteindelijk in 2022, toen alles er goed uitzag, de draad opgepikt en snel een examendatum uitgekozen. Samen met Raphael veel lessen gehad die vaak goed en soepel verliepen. Voor het rijexamen een goede en nodige peptalk gekregen die nodig was om het examen te halen. Over het algemeen een periode, van 2 jaar ;), waar ik positief op terug kijk!
Beste Dantès, Na 2 jaar gelukkig jouw rijbewijs op zak! Hartelijk gefeliciteerd met het behalen van jouw auto rijbewijs en dank voor jouw eerlijke, positieve beoordeling en jouw geduld wegens de coronapandemie. Wij wensen jou veel plezier toe en natuurlijk vele veilige kilometers toegewenst! Team Verkeersschool De Ridder
De rijschool heeft mij prettig aan mijn rijbewijs geholpen.
Beste Andreas, Hartelijk gefeliciteerd met het behalen van jouw auto rijbewijs en dank voor jouw eerlijke en positieve beoordeling. Wij wensen jou veel plezier toe en natuurlijk vele veilige kilometers toegewenst! Team Verkeersschool De Ridder
Leuk en lieve rijinstructeurs die op een goede manier weten les te geven.
Beste Joep, Hartelijk gefeliciteerd met het behalen van jouw auto rijbewijs en dank voor jouw eerlijke en positieve beoordeling. Wij wensen jou veel plezier toe en natuurlijk vele veilige kilometers toegewenst! Team Verkeersschool De Ridder
In eerste instantie reed ik vrij onzeker en moest ik erg wennen aan de auto en verkeersomstandigheden. Ismail heeft mij er doorheen weten te begeleiden. Uiteindelijk heb ik het binnen 1 keer gehaald.
Beste Merel, Hartelijk gefeliciteerd met het behalen van jouw auto rijbewijs en dank voor jouw eerlijke en positieve beoordeling. Wij wensen jou veel plezier toe en natuurlijk vele veilige kilometers toegewenst! Team Verkeersschool De Ridder
Vandaag geslaagd voor AVD. Lessen altijd als zeer prettig en leuk ervaren. Verder een prima rijschool. Nogmaals bedankt Justin.
Beste Ruben, Hartelijk gefeliciteerd met het behalen van jouw motor rijbewijs en dank voor jouw eerlijke en positieve beoordeling. Wij wensen jou veel plezier toe en natuurlijk vele veilige kilometers toegewenst! Team Verkeersschool De Ridder
Goeie rijschool, relaxed maar ook scherp als het moet. Ze weet alles en legt alles duidelijk uit. Altijd goed bereikbaar en de app is super handig
Fijne rijschool die hun best doen om lessen te plannen ook bij bijzondere situaties. Professionele rijinstructeurs die verder gaan dan nodig is.
Fijne rijschool waar ze hun best doen om alles in te plannen als je een bijzondere situatie hebt. Professionele rijinstructeurs die meer doen dan wat nodig is.
Justin geeft prettig les en kan zijn argumenten goed onderbouwen wanneer er iets beter kan. Door zijn ervaring als instructeur en als motorrijder, heeft die veel ervaring opgebouwd die door wil geven aan de lessers. Beide examens in één keer gehaald! Daarnaast wordt er snel en passend gereageerd op telefoontjes en mailtjes. Bedankt!
Badhuisstraat 169
2584 HH Den haag (scheveningen)