Goede opleidingen gehad met unieke mensen die ervaringen hebben en mij nieuwe ervaring en inzichten gegeven hebben. Tevreden over alles.
Zeer prettig ervaren
Tevreden over de cursus
Heel goed geregeld
Zoals gezegd in de titel. Een professionele verkeersschool met prima onderwijsleermiddelen. Instructeurs en administratieve ondersteuning is vriendelijk, heeft kennis van zaken en weten deze ook goed over te brengen.
Theorie boeken zijn zeer helder. Ik ben een vd weinigen in de klas die blijkbaar de vele anekdotes van de instructeur vaak niet relevant vindt. Maar hij heeft er succes mee bij de jongelui, hoewel het naarmate de dag vordert steeds onrustiger/joliger in de klas wordt. Theorie voor VM3-C sloot minder aan op het examen (meer examenvragen die niet direct behandeld waren in de theorie, vergeleken bij VM1-C) Graag een review verzoek na voltooiing van de gehele opleiding.
Cursus code 95 gehad , en Dion is echt geweldig Lunch ook goed verzorgd Voldoende parkeergelegenheid Jammer dat als je binnenkomt links een aparte leraren tafel hebt en daar weinig enthousiasme vanuit straalt dag 1 had ik geen idee wat de bedoeling was
duidelijke informatie vooraf hoe aan te vragen, bij onduidelijkheid gelijk antwoord op de mail, snelle en correcte afwikkeling van alles en waar het uiteindelijk om draaide ; het papiertje is binnen voor zolang deze geldig is en de overheid niet weer wat anders gaat verzinnen, want dat weet je maar nooit hier haha.
alles goed voor elkaar
Snel geregeld en gezellig. Goed mailcontact
Juiste informatie en lesmateriaal om het examen te doen en te halen.
Zeer duidelijke les en prima verzorgd
Prettige en duidelijke instructeur
Omgang met de cursisten is zeer prettig, veel geleerd
Fijne rijschool met fijne instructeurs. Ook erg fijn dat je op het examen terrein het avb kan oefenen hierdoor is het examen toch een soort van thuis wedstrijd. Klein minpuntje is dat ze een geweldige voortgang app hebben die jammer genoeg niet consequent bijgehouden wordt.
goede rijschool de docent maakte er een leuke educatieve dag van
Je krijgt les van ervaren mensen die duidelijk en persoonlijk les geven. Heb je net wat meer aandacht nodig dan zorgt BLOM dat deze gegeven word. Super fijne instructeurs en fijne les omgeving.
Goede , duidelijke uitleg , zeer ervaren leraar Ook goed om na 35 jaar weer eens alle verkeers regels door te nemen , tenslotte zijn er sinds eind jaren 80 we wat regels aangepast.
Goede opleiding aan te bevelen bij kennissen
ok
Men dacht dat we EHBO deden terwijl we voor BHV waren
Scooter praktijk lange wachttijd. Ligt deels aan cbr, maar andere rijscholen zijn 3 weken sneller. Hier moeten we nu dus nog 3 maanden op wachten, geen ervaring mee dus.
Hele goede instructeurs. Goed ontvangst en erg professioneel Ga zo door
Was duidelijk. Leraar legde het goed uit
De service die Blom biedt is top! Ze informeren tijdig en houden je op de hoogte van eventuele ontwikkelingen en/of wijzigingen.
Postbus 167
4879AD Etten-leur