Poeh hé, dit was een bijzondere journey..wat heb ik veel geleerd en zeker niet alleen hoe om te gaan met een CE combinatie, maar ernaast ook zoveel zaken die ik inmiddels al heb toegepast bij mijn C leerlingen...Heel fijn om te mogen leren van deze collega! Ik ben een plaatjesdenker en werd op mijn wenken bediend. Hans heeft zelf werkelijk een heel boekwerk gemaakt met daarin allerlei afbeeldingen van verkeerssituaties, bijzondere verrichtingen en knelpunten.. Het werd zoveel duidelijker voor mij! Ik heb enorm opgezien tegen de bijzondere verrichtingen maar heb zoveel gelegenheid gekregen om deze te oefenen..en niet zomaar bij één dok maar ik heb werkelijk de kans gekregen om bijna elk dok in Etten Leur, Rdaal en Breda onveilig te maken.. Kortom; het was intensief maar elke keer ben ik met een grote lach uit de auto gekomen, ik had van te voren niet verwacht dit zo ontzettend leuk te vinden!!!
Ik ben inmiddels een x1 keer geslaagd en ik kijk heel positief terug op mijn ervaring met mijn rij-instructeur Gerard en Marcel. De kwaliteit van de lessen zijn consistent en het was bovendien ook altijd heel gezellig!
Verschillend omdat ik twee verschillende instructeurs heb gehad. De tweede was beter en gaf echt goede tips over het rijden met een aanhanger. Merkte hierdoor dat ik bij de eerste instructeur toch wel wat benodigde informatie niet heb gekregen.
Leuke rij instructeur en mijn broers zijn ook geslaagd in een keer en heel professioneel
Altijd gezellige lessen gehad. De instructeur was altijd erg hulpzaam en beantwoord je vragen. Inplannen van lessen gaat erg flexibel en makkelijk. Zeker een aanrader
Leuke leerzame lessen en goede voorbereiding op het examen.
Superfijne instructeur heeft mij heel erg geholpen met het slagen van het examen in 1 keer veel keer me theorie over moeten doen maar examen gelijk zeker n aanrader
Het is super rijden
Ik heb les gehad bij Aimé. Als iemand mee kan denken met je is hij het. Hij ziet super snel waar de knelpunten zitten en doet er alles aan om dit samen zo snel mogelijk op te lossen. Ik ben tevreden geslaagd en dat is aan BLOM te danken.
Mijn BE mogen doen in twee dagen en naast veel lol ook veel geleerd. De instructrice (Natasha Donatz) had inzicht, vakkennis, humor en mensenkennis en is goud waard!
Goede rijlessen gekregen
Ik heb een goeie ervaring gehad met de rijschool blom. Mijn eerste rijinstructeur had ik een beetje problemen mee, maar mijn volgende rijinstructeur heeft mij goed geholpen met alles waar ik nog moeite mee had.
Altijd hele fijne lessen gehad van Paul, alles werd zo vaak als ik nodig had uitgelegd en fouten waren helemaal niet erg. Super fijne lessen gehad.
Ondanks een kleine tegenslag in het begin, ben ik toch in 1 keer geslaagd! Overgestapt naar andere instructeur, en dit was dan ook zo geregeld. Complimenten naar Aaron, waarbij ik mij op mijn gemak voelde in de auto. Naast de dingen die beter kunnen, waren er ook genoeg dingen die wel super gingen en dit liet hij dan ook merken aan je. Kortom zeer tevreden! En bedankt voor de gezelligheid :)
Leuk team van motor instructeurs. Veel leerzame en leuke lessen gehad, zowel avb als avd in 1x gehaald. Bedankt!
Goed, rustige instructeur die het heel stapsgewijs uit legde en ook rustig bleef als ik een fout maakte
CE code 95 ,ADR certificaat, en nog Motor rijbewijs heb ik met veel plezier bij Blom Verkeersschool, De BESTE rijschool in de omgeving van Etten-Leur. Top service. Vriendelijke instructeurs.
Enorm goede ervaring met rijschool blom, en zeker met rijinstruceur Aaron. Het was altijd duidelijk waar ik mijzelf moest verbeteren en hij heeft precies goed ingeschat wanneer ik klaar was voor mijn examen. Bovendien niet onbelangrijk dat het ook nog eens super gezellig was in de auto. Zeker een aanrader!
Ik heb les gehad van Natasha voor BE. Het was super gezellig en bovenal erg leerzaam. Door de manier van lesgeven van haar ben ik geslaagd, daar ben ik erg dankbaar voor. BLOM (en Natasha) zou ik aan iedereen aanraden!
Het lessenplan is heel goed om te ontwikkelen. Het rooster is druk maar er is altijd een oplossing. Persoonlijk heb ik een aardige goede instructeur gehad.
Rustige omgang met de leerlingen
Klantvriendelijk, gastvrij, goed opgeleid. In 1x geslaagd !
Cursussen altijd prima geregeld en hele goede uitnodigingen.
Ik had een paar lessen nodig om de rijtest te doen voor het CBR. Ik had een goeie instructeur en was er zeer tevreden over.
Postbus 167
4879AD Etten-leur