Toen we klaar waren met de curses kwam er een gefrustreerde docent die erg dreigend over kwam dat hij niet blij met ons was als groep omdat de deur open bleef staan!
met 1 dag hadden wij het examen gehaald
Duidelijke instructies, goede begeleiding en fijne manier van communicatie/lesgeving.
Theorie C en module 3 theorie code 95 waren de lessen goed verzorgd door Ad, module 2 techniek en lading zekeren code 95 was de instructeur beduidend minder of dit nu kwam doordat de beste man nog herstellend was van een hersenschudding weet ik niet maar didactisch was het onder de maat.
Ondanks het feit dat ikzelf niet stond te springen om de cursus Adr te volgen heb ik dit wel gedaan en aangezien ik iemand ben die ook graag resultaat behaald heb ik deze twee cursusdagen volledig gevolgd aangezien ik er ook voor geslaagd ben heeft het nog geholpen ook
Rijlessen gevolgd bij Aaron van Londen en daar super tevreden over. Ik had niet verwacht dat ik zo goed zou leren rijden en het ook nog leuk zou gaan vinden. De lessen waren altijd ontspannen, gezellig en bovenal leerzaam. Aaron legt helder uit en ziet goed waar nog verbetering in zit. Toen ik voor mijn praktijkexamen zakte, voelde ik me gesteund door mijn instructeur en de receptioniste van Blom. Samen er weer tegenaan. Ik raad iedereen aan om bij Blom te lessen en Aaron bedankt! Ik koos voor deze rijschool omdat mijn moeder tevreden was over haar lessen voor de vrachtwagen. Dus ook een aanrader voor rijbewijs C en E.
Goede begeleiding en wordt goed uitgelegd, en zijn flexibel
C rijbewijs gehaald bij instructeur Cor Roker 7 jaar later e achter c bij Eric Biermann Wat opvalt dat de mannier van lesgeven bij beide gelijk is. Rustig vakkundig en professioneel. Bedankt Eric
zéér snelle correcte planning. Goede organisatie en instructie gekregen voor C rijbewijs.
Goede uitleg gekregen voor mijn code 95
Zowel zeer prettige theorielessen gehad (voor de 2e en 3e dag) 1e dag was taai ! De praktijklessen waren super. Erg blij mee. Zeer fijne instructeur.
Goede lessen wat flexibel is beter voor iedereen. ADR blijft te ingewikkeld vind ik
Geduldig Goede uitleg
Cursus lading zekeren is zeker wel belangrijk maar heeft niet superveel inhoud. De docent heeft er toch een leuke en leerzame dag van weten te maken.
Ik persoonlijk vond die leraar van donderdag 16 maart slecht Die ging om het half uur roken En legde niks verder uit Ik ben 2 keer gezakt omdat er elementen in zaten die we niet tijdens de les hebben besproken
gewoon prima
René is een fijne kerel die alles goed uitlegt Hij neemt de tijd voor je.
Heb cursus ADR gehad van Frans Janssen Echt een geweldige leraar! Heb me geen minuut verveeld of iets terwijl normaal dit een van de saaiste cursussen is. Dus een dikke duim voor Frans! Ik hoop dat jullie dat ook tegen hem zeggen. Mvg Werner Heeren
Leuke instructeur, goede kennis overdracht.
Goede leerzame lessen gehad voor mijn motorrijbewijs, ze bereiden je echt goed voor op het examen, maar vooral ook dat je veilig met je motor de weg op kunt. En de mogelijkheid tot het rijden van een verlaagde (kleine mensjes) motor met mijn 1.55 vond ik ook erg fijn!
Ik heb geweldige rijlessen gehad en ben in 1x geslaagd! Alles tot de puntjes uitgewerkt en kon goed overweg met mijn rij instructeur!
Prettige manier van overbrengen van de vaardigheden die behoren bij het rijbewijs dat je wilt halen. Top gedaan met als resultaat voor zowel theoretisch-, als praktijk examen C1 geslaagd.
Ik heb genoten van mijn rij lessen, hele gezellige soms strenge (op een goeie manier) rij instructeur. Alles top geregeld.
Ik keek eigenlijk iedere keer voor de les op om weer in de auto te stappen. Dit werd door de professionele en gezellige manier van lesgeven toch altijd omgedraaid naar een leuk uurtje auto rijden.
Postbus 167
4879AD Etten-leur