Uitstekend, er is niets te verbeteren. Binnen een week was ik goed voorbereid op het examen en ik kan nu zeker rijden.
Mijn rij-instructeur heeft het rijden stukken beter gemaakt! Ik heb het elke les naar mijn zin gehad!
Goede uitleg, en fijne rij instructies
Ik heb mijn rijlessen als heel fijn ervaren. Ik heb mij altijd op mijn gemak gevoeld en heel veel kunnen leren.
Na Maarliefst 50 lessen zit dat rijbewijs in dat broekzakje dankzij! Chi kit en Aaron!
Aan het begin was ik heel zenuwachtig en onhandig maar door de hulp en goede rijles van mijn instructeur heb ik het in één keer gehaald
Duidelijke afspraken en goed en snel contact
zeer goed geholpen.
Prettige rijschool maar voor ons heel verwen wij komen hier voor Rinus Blom omwille wat hij voor de paardensport gedaan heeft. Tip: organiseer wat vaker bijscholingen in green Valley en peelbergen
De juiste informatie voor de cursus Diertransport en certificaat behaald.
Ik ben via jullie rijbewijs c cursus gevolgd maar examen(met tolk).module 2 theorie 1dag voor de examen geannuleerd.en zes maanden wachten.en ik heb geen motivatie meer dank jullie wel
Top, heel goed
Goede cursus
M.u.v. de (langdradige) theorielessen: zeer bekwame instructeurs; plezierige administratieve medewerkers; iedereen is zeer vriendelijk en klantgericht.
In een keer geslaagd door de goede uitleg van rijinstructeur, waren gezellige en leerzame lessen!!
De communicatie was goed. een erg vriendelijk rijinstructeur waar ik goed contact mee had. Zeker in de laatste week goede begeleiding voor een goed resultaat van het examen.
Mijn instructeur Fons, is een doorgewinterde instructeur, die zegt waar het op staat. Door de jaren heen was mijn rijstijl ten aanzien van het CBR toetsingsniveau behoorlijk versloft. Maar dankzij Fons in 1 dag, weer goed genoeg opgepoetst ! Bedankt Fons! gr, Patrick v B.
Ik heb erg veel geleerd van mijn instructeur Chi Kit. Dankzij alle lessen ik 1 keer geslaagd voor het examen! Super gezellig en super leerzaam, bedankt!
Begonnen met mijn rijlessen met Blom met instructeur Paul. Eerste lessen als erg fijn ervaren met de uitleg over het beginnen aan autorijden, bij mij verliep mijn controle over de auto erg stroef ik had veel moeite met controle over de koppeling en schakelen tijdens het autorijden Paul heeft mij hier erg fijn mee geholpen door verschillende manieren toe te passen om te kijken welke bij mijn bediening hielp, hiervoor heb ik een paar lessen met een automaat gereden om de focus op de weg te krijgen en zo vloeiend de bediening als de weg beide te beheersen. Na een goede voorbereiding en met een goed gevoel naar mijn praktijk examen gegaan en ben in 1 keer geslaagd! Ik ben erg blij met BLOM en ook mijn rijinstructeur Paul is zeker aan te raden!
Door de goede begeleiding van instructeur Cor Rooker een enorm leerzame, maar zeker ook leuke, dag gehad. Door de fijne en ontspannen begeleiding van Cor voelde het examen aan het einde van de dag meer als een ontspannen afsluitend ritje van de dag, in plaats van een examen.
Geweldige instructice natasha gehad. Geeft top les en instructies. Gaf me een vertrouwd gevoel.
Ik vond dat er goed en fijn werd lesgegeven. Ik werd goed begeleid en rustig voorgesteld aan het autorijden.
Dankzij de leuke lessen en de goede uitleg ben ik in een keer geslaagd voor mijn rij-examen. Goede tips gekregen en wist waar mijn pijnpunten zaten waardoor ik hier extra op kon letten!
Fijne begeleiding
Postbus 167