Aaron heeft mij de afgelopen maanden klaargestoomd voor mijn rijbewijs. Vandaag was het dan ook de dag 13-06, om 14:55 mocht ik afrijden. Door het benaderen van kruispunten rustig te doen en kijktechnieken over toe te passen heb ik dan ook ZONDER FOUTEN mijn rijbewijs gehaald. Mijn examinator, een vrouw die al ruim 12 jaar examens afneemt heeft nog nooit zo’n goed examen gezien. Bedankt Aaron voor de fijne rijlessen, goede manier van uitleggen en de gezelligheid in een serieuze setting. Bedankt BLOM!
Bij blom werd ik altijd snel geholpen. de lessen waren goed en daardoor heb ik mijn examen gehaald!
Nou het was lang, lang, lang rijden maar het is ons eindelijk gelukt! Het was super gezellig in de auto met Aaron, tot het punt dat ik het niet meer gewend was zonder zijn gebabbel. Niet zo handig met examinatoren die doodsstil zijn maar ja je kan niet alles hebben. Ik heb wel kunnen genieten van onze rijlessen samen; goed pokemons vangen en het hebben over kaas croissantjes! Veel gelachen, veel gezeurd, maar je legde dingen prima uit. Qua theorie zat ik prima haha. Uiteindelijk geslaagd na veel te veel pogingen dus het komt toch ook wel eens goed met mij. Je aanmoedigingen waardeerde ik zeker! Nou Aaron, ik wens je veel geluk in het leven! Smikkel met mate van je welverdiende chocolade. Niet teveel suiker op hè, die redbulltjes tikken aan en je moet nog 33 worden ;) Alvast fijne verjaardag! Wie weet, kom ik je nog tegen op de weg :)
Ik ben aan het begin overgestapt van instructeur waarna ik bij aaron terecht kwam. Die heeft me alles met heel veel geduld geleerd en hij was zelf bijna nog blijer voor me toen ik het had gehaald. Ik had geen betere instructeur kunnen hebben
Mijn rijlessen gingen goed en ik heb veel geleerd van chi kit . Ik ben in een keer geslaagd!
Ik heb lessen genomen bij Blom met Aaron voor mijn rijbewijs. Ik heb hem gehaald met behulp van deze rijschool. De instructeur was heel chill en fijn. Er werd er alles aan gedaan om mij zo snel op te leiden om mijn rijbewijs zo snel mogelijk te halen ! Zeker aan te raden!!
Ik vond het super leuk en leerzaam met Chi Kit! Hij kan leuk en interessant les geven, ik ben door hem in een keer geslaagd! Bedankt voor de leuke lessen!
In het begin heel zenuwachtig, maar door een fijne instructeur met goede uitleg en die veel tijd voor mij nam, uiteindelijk in 1 keer geslaagd!
Leuke leerzame lessen!
Altijd hele leuke lessen gehad met Chi Kit! Super leerzaam, altijd met veel plezier de rijlessen beleefd. Door Chi Kit in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs!
Voor vragen of bellen altijd goed geholpen. Scooter en B rijbewijs gehaald bij blom . Lessen maar ook theorie avonden waren gewoon goed en leerzaam. Bij zakken goed gekeken wat er fout is gegaan en wat de volgende keer beter kan.
Leuke en leerzame lessen gehad bij Aaron. Waardoor ik in een keer ben geslaagd voor mijn rijbewijs.
Tijdens het gehele proces was het heel fijn en heel leerzaam. Er werd ook goed gecommuniceerd en er werd duidelijk gemaakt van moest en wat niet moest.
Goede leuke tijd gehad met Aaron
Goeie leuke leerzame lessen
Ik heb bij aaron fijn kunnen lessen, vergeleken met mijn vorige rijschool waren de lessen beter gestructureerd en er werd ook gefocust op theorie a.d.h.v. diagrammen, vooral bij de bijzondere verichtingen hielp dit enorm.
Tijdens mijn eerste lessen heeft mijn instructeur mij gelijk de hele basis uitgelegd, en kon ik vanuit daar alleen maar door groeien, de lessen waren gezellig en we konden goed praten over van alles.
Instructeur elke afspraak na gekomen al was ie af en toe wat later gaf die aan
Ik heb altijd met plezier rijles gehad , proffessioneel en streng waar het nodig is en altijd in voor een grapje. Heel erg tevreden met mijn instructeur en blij dat ik deze rijschool gekozen heb en daardoor ook in 1x voor mijn rijexamen geslaagd ben
Ik heb er misschien wel wat langer over gedaan als gemiddeld maar deze instructeurs hebben mij altijd heel erg op mijn gemak gesteld en goed geholpen.
De rijlessen van 2 uur waren echt leuk, veel lachen maar ook veel geleerd .Wat ervoor gezorgd heeft dat ik alles in een keer heb gehaald!!
Ondanks het steeds maar wel en niet mogen rijden tijdens de corona crisis, toch goed geholpen. Hierbij ook steeds goed contact onderhouden.
Vandaag mijn rijbewijs gehaald in een keer dankzij de goede begeleiding en instructies van mijn instructeur. De rijlessen waren top hele duidelijke uitleg en er word goed gekeken naar wat je verkeerd doet of anders kan doen.
Eerst had ik rijles bij een andere rijschool maar daar was ik snel weg! Heb les gekregen van Chi Kit van Blom, en heb van heb super veel geleerd & gelachen en samen het rijexamen gehaald. Kortom top rijschool en instructeurs!
Ik heb mijn theorie, code95, C en CE mogen halen via Blom. Erg goede instructeurs die met zeer veel kennis in hun vakgebied. Echt een aanrader voor iedereen die graag op de vrachtwagen wilt.
Postbus 167
4879AD Etten-leur