Mijn ervaring met Blom en Aaron van Londen als instructeur was heel prettig. Aaron is een zeer kundige instructeur die altijd op tijd weet te komen, hierom zou ik het zeker aanraden bij hem te gaan lessen!
Onlangs heb ik mijn motorrijbewijs gehaald. De lessen waren altijd erg prettig en leerzaam met fijne instructeurs. Zeer tevreden over Blom Verkeersschool!
Ik ging met plezier naar de rijlessen.
Er werd gezegd in de les van theorie Dat met dit pakket en 20 proef examens Bij zakken je een x over mag doen. En dat je geld terug krijgt Wat ze er voor het gemak er niet bij zeggen is dat er allerlij voorwaarden hebt Bv 4 proef examens en dan achter almaar slagen Beetje jammer deze miscommunicatie Je wordt bij vragen doorgestuurd en nemen totdaal geen verantwoordelijkheid hier over Hoop dat dit niet zo gaat met praktijk
Duidelijke uitleg met goede begeleider Chi Kit neemt de tijd voor je maar corrigeert ook waar nodig. Aanrader om bij hem te lessen!!
Geweldige lessen gehad van Aaron, veel gelachen en een goeie kennis aan overgehouden. Bedankt voor alles Aaron!!
Bij blom geweest voor theorie, C & C1 rijbewijs en Code 95. Zeer goed verlopen.
Blom Verkeersschool is mij perfect bevallen. Ik hadt Aaron als rij instructeur waren alltijd leuke en leerzame lessen.
Mijn ervaring met verkeerschool blom is zeer goed bevallen. Goede instructie Duidelijke uitleg Vriendelijke instrecteur. Ik zou de verkeersschool zeker aanraden.
Gedurende de bijna 40 lessen die ik heb gehad bij Blom heb ik geen aanmerkingen op de rijschool in het algemeen. Mocht er zaken zijn waar je niet aan uitkomt of waar je hen voor nodig hebt, kan je altijd gewoon bellen of mailen waarna je snel weer reactie krijgt. De lessen zelf heb ik ook als erg prettig ervaren met mijn instructeur Aaron. Toen ik begon met lessen was hij nog niet zo lang instructeur, maar dat viel niet aan hem te merken. Naast zijn kennis en kunde in het geven van rijlessen, laat hij je direct goed kennis maken met de auto en de manier van les geven. Tijdens de lessen loopt hij de verschillende modules met je door om zo op een gestructureerde manier alles aan bod te laten komen waarna hij dit met je herhaalt. Hij kon goed inschatten op welk niveau je zit en waar extra aandacht aan besteedt moet worden. Regelmatig evalueert hij de voortgang en laat je vooral zelf veel nadenken over je handelen waardoor je snel door hebt wat wel en niet goed gaat. Dit alles terwijl hij gezellig een praatje met je maakt over van alles en nog wat, je kan het werkelijk over alles met hem hebben en vooral veel met hem lachen. Dat maakt de lessen nog eens een stuk leuker en interessanter waardoor je echt op je gemak wordt gesteld. Al met al ben ik erg tevreden over Autorijschool Blom en mijn instructeur Aaron en ik waardeer de inzet en de flexibiliteit van de lessen. Enorm bedankt!
Ik ben zeer tevreden over Blom. De rijlessen waren goed verzorgd, ik kreeg goede duidelijke aanwijzingen waar nodig en de service was uitstekend. Daarnaast had ik een hele vriendelijke en ervaren rijinstructeur wat mij zeker geholpen heeft.
Aaron zorgt voor een hele relaxte sfeer in de auto zonder dat dit ten koste gaat van de deskundigheid. Dit zorgt ervoor dat je in een vertrouwde omgeving snel kunt leren. Hij bereidt erg goed voor op het examen zodat je precies weet wat je kunt verwachten. (Examenroutes, algemene info, handelingen)
Ik heb een zeer gezellige ervaring gehad bij chi kit. Ook was het zeer leerzaam, niet voor niets in een keer geslaagd!!
Super gezellige en leerzame rijlessen gehad bij Chi Kit. Behulpzame man!
De rijlessen zijn duidelijk en goed te volgen. Chi Kit is heel duidelijk en leuk in de rijlessen. In een keer geslaagd! Gr. Mehdi
Cor rooker Top Vent! 1 doel jou laten slagen op een manier die prettig is.
Professioneel, kundig en plezierig!
Was altijd goed
Prima geholpen bij het maken van de juiste keuze voor de manier waarop ik mijn C1 rijbewijs kon halen. Bij vragen per mail/telefoon kreeg ik altijd snel een reactie. De rij-instructeur was prettig om mee te werken. Relaxed en veel van geleerd.
Altijd optijd en gezellig. In een keer geslaagd dus goede lessen
Goede lessen gehad en in een keer geslaagd
- Duidelijke uitleg - Leuke lessen
Chi Kit geeft heel duidelijk les, maar je kunt zeker ook gezellige praatjes met hem houden. Het was een leuke en leerzame rit. Hierdoor in een keer geslaagd bij theorie en praktijk!
Altijd gezellige, leuke en super leerzame lessen. Door de goede uitleg van Chi Kit worden de knelpunten bij de kern aangepakt.
Mijn ervaring is altijd goed geweest. Heb er veel geleerd en ben in 1X geslaagd.
Postbus 167
4879AD Etten-leur