De rijlessen waren super fijn! Ik werd altijd heel positief benaderd.
Mijn ervaring met blom is erg goed, iedereen is even vriendelijk en stelt je gerust en denkt mee! Mijn c rijbewijs kom ik ook zeker bij blom halen!
Prima lessen en fijne begeleiding
Heel rustig en met een hele fijne sfeer
Middels een prettige en professionele manier van lesgeven begonnen aan het behalen van het C-Rijbewijs.
Kreeg goede uitleg, en alles is duidelijk behandeld
Leuke lessen gehad van goede instructeurs waarmee je ook nog kan lachen :)
goede trainingen met mooi materiaal
Bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in alle facetten m.b.t. verkeersopleidingen. De communicatie en voorzieningen zijn goed. Ik zou Blom zeker aanbevelen!!
leerzaam op een ontspannen manier met na de middag praktijk gedeelte
Een fijne, gezellige en professionele rijschool met vele mogelijkheden. Ik kwam er voor code 95 nascholing en had geen enkel negatief gevoel, iedereen is gelijk daar, erg fijn
goede nascholing
Prima rijschool! Goede ervaren en gezellige instructeur. Mocht ik nog eens iets moeten behalen kom ik zeker terug.
Goede cursus
goede opleider
Zeer positief..natasha is een goede instructrice.
Alles klopt. Communicatie, afspraak is afspraak, flexibiliteit, klant is koning en uiteraard de kwaliteit van de rij opleiding.
Leerzaam en effectief.
4 x 7 uur voor code 95
Leerzame theorie les en slipcursus gehad
Alles goed en duidelijk geregeld.
Jos kan geen Les geven hij kan niet met MENSEN omgaan, Hans was beter veel beter nam de tijd en legde het op een normale manier uit.
Een aantal dagen bijscholing gevolgd. De ene docent vond ik beter dan de andere en bij de een steek je meer op dan bij een ander. Over all prima geregeld. Aardige lunch maar een beetje primitief.
Mijn ervaring : prima verkeersschool en goede plek voor code 95 !
Heb er wat van opgestoken maar saai
Postbus 167
4879AD Etten-leur