Jammer als je met een groep van meer als 100 personen deel neemt, je allemaal verschillende cursussen krijgt. We hadden liever gezien dat iedereen de zelfde belevenis had mogen krijgen, n.l. slippen, en geen spelletjes met een blinddoek
Ik heb een fijne instructeur gehad en voelde me zeker goed op mijn gemak. Zijn uitleg was helder en ontspannen. Hij nam de tijd voor vragen. Dat zorgde ervoor dat ik in een keer mijn E achter B heb behaald. De lunch tussen de middag was ook fijn. Even ontspannen. Het enige minpuntje was dat je jij aankomst niet zo duidelijk kon zien, waar je kan parkeren en waar je heen moet.
Super hoe we met `zijn tweeën les kregen van Eric en Chantal. Fantastisch!!!!
In zeer kort tijdsbestek moest ik nog mijn BE rijbewijs halen. Hier werdt zeer goed rekening mee gehouden en alle mogelijkheden werden uitgelegd en bekeken. Communicatie was erg helder!
Ik heb goede rijlessen gehad. De communicatie was top en mijn instructeur dacht echt met me mee en zorgde ervoor dat ik binnen 3.5 maand mijn rijbewijs haalde.
Vanaf de informatie aanvraag tot het behalen van mijn aanhanger rijbewijs uitstekend begeleid door zowel kantoorpersoneel en de instructeur. Vriendelijke, klantgerichte en positieve ervaring!
Snelle reacties op mail en telefoon goed geholpen volgend rijbewijs zeker ook hier
Via mijn werk ben ik bij rijschool Blom terecht gekomen. De uitleg in de lessen zijn duidelijk, wat voor mij heel belangrijk is. Na het behalen van mijn theorie examens ben ik gaan lessen en daar heb ik ook geen negatieve ervaring mee gehad, alles werd goed uitgelegd en ik had al snel door waar mijn verbeter punten lagen, al met al dus een geweldige rijschool!
Ik heb voor mijn werkgever in zeer korte tijd mijn C rijbewijs behaald. De instructeurs zijn zeer kundig. Zowel tijdens de praktijk als de theorie. Voor de praktijk had ik Ad van Oosterwijk als instructeur, is rustig en duidelijk in zijn feedback. Een echte aanrader.
Het was een geweldige ervaring met een hele goeie instructeur.heb er veel ervaring mee op gedaan mer die slipcursus.
Goede opleiding. Alles in een keer gehaald voor mijn motorrijbewijs. Tip: Het zou fijn zijn als er een reader is met daarin onderwerpen als positie op de weg en BRAVO-A. Het theorieboek dekt dit nl. niet helemaal. Dit kan een simpel a-4tje zijn. Er zit verschil in uniformiteit tussen de instructeurs mbt positie op de weg. Dit kan verwarrend werken. Als je echter duidelijk aangeeft dat je behoefte hebt aan duidelijkheid komen ze je allemaal tegemoet. Prima school verder die ik kan aanraden. Ze zijn eerlijk en oprecht. (Soms iets te zakelijk maar dat zegt wat over mij....) Prima school als je wilt slagen! !
Goede aanpak, goede duidelijke instructie, instructeurs.
Alles werdt duidelijk uitgelegd
Ik ben op een leuke gezellige begeleid naar het behalen van mijn BE rijbewijs
Goede communicatie, materialen en instructeur.
Zowel mijn theorie als praktijk in een keer gehaald! Chi Kit gaf duidelijke uitleg en ik wist wat ik aan hem had. Ik vond het fijne lesssn
Hele fijne rijlessen gehad van rijinstructeur chi kit wong. Was duidelijk , leerzaam en vooral heel gezellig waardoor ik heel relaxt in de auto kan zitten. In een keer geslaagd!! Dus zeker aan te raden om bij Blom rijlessen te nemen.
Leerzamen lessen!
Na een paar pogingen heb ik mijn rijbewijs gehaald! Met veel dank aan Michel. Dankzij hem heb ik mijn zwakke punten kunnen verbeteren en was ik aan het autorijden met meer rust.
Goede verkeersschool en top instructeur, bedankt Paul!
Goede communicatie. Snel geregeld.
Postbus 167
4879AD Etten-leur