Het was een prima dag met duidelijke uitleg en het was leerzaam.
Het wordt vakkundig gepland door Chaline en wordt in een zeer korte tijd afgehandeld. Chapeau. Eric Jacobs
Ik heb een geweldige ervaring gehad met het behalen van mij vrachtwagen rijbewijs. Leuke instructeur/instructrice. Bas een geweldige man met humor en ondanks dat ik pas zijn 4e leerling was qua vrachtwagen gaf hij me een heel rustig gevoel hij kan echt doordringen tot zijn leerlingen. Natasja een geweldige vrouw met heel veel kennis van zaken en rustig tegen haar leerlingen. Theorie lessen. 1e module van Ad gehad. Een geweldige man met heel veel humor. 2e module van Chantal. Een lieve vrouw met kennis van zaken. 3e module van Frank. Dit was de minste van alles. Continu vergaderen van gesprek en hij heeft wel 20 exen gehad als je hem hoort
Die rij instructeur die Diana rijles gaf Bas was niet goed hij gaf overal commentaar op op onze auto’s waarom snoep in lag en rolstoel in zat was allemaal niet nodig zij hij en hij zei dat Diana niet kon rijden dat kun je niet voor de 1e keer volgens hij zei als we naar Nuenen gingen rijden haalde hij niet zei hij en hij zei ook dat het niet nog zei hij hij weet zelf eens niet hoe dat ding werkt pff dan moet hij ook maar geen les meer geven in dat ding en mijn vrouw was het niet de enige die zijn mocht want die andere collega van hem mocht zijn ook niet ook overal commentaar over op in gewone auto hij gaf ook commentaar op zijn collega’s dat hij te dik was om te rijden en als ik ging theorie les deed had hij ook commentaar op omdat ik slecht zie omdat ik geen leesbril bij me had ook commentaar op hij zei heeft niks mee te maken pff dit is de beoordeling
Professionele opleider
Heb goed les gekregen bij de ADR cursus. En goede lunch, ook nie onbelangrijk.
Een paar cursussen gevolgd en deze waren prima met ervaren instructeurs en zeer goede uitleg met tussen de middag prima lunch.
duidelijk en goed bespreken van de lesstof
Nuttig om weer eens stil te staan bij wat er komt kijken bij je werk als beroepschauffeur.
Dag cursus B/E met examen, zeer fijne instructeur. Alles super geregeld tot de lunch aan toe.
Hele positieve ervaring
Ik heb hele fijne motorfiets lessen gevolgd via blom. Er is altijd duidelijk mail contact geweest en ook snelle reacties. Als je een voorkeur had voor instructeur werd er met je mee gedacht en gekeken naar de mogelijkheden. Examens worden voor je ingepland als je blom machtigt hiervoor. Ook dit was erg fijn en snel geregeld. Hele duidelijk praktijk lessen gehad en ze weten waar ze mee bezig zijn en wat ze doen. Allemaal ervaren instructeurs. Wij hadden ervoor gekozen om met één instructeur verder te gaan. Maar we hebben in het begin van iedereen les gehad, en ze zijn allemaal net zo leerzaam en kundig. Ook theorie lessen gevolgd, met een duidelijk leerboek wat je erbij kreeg. Ook deze lessen als zeer fijn ervaren. Echt toppers allemaal. Ook de service en klantvriendelijkheid.
De laatste code 95 die we hebben gedaan was echt slecht zowel de online als de locatie versie Het fijne is wel dat er steeds meer online lessen zijn De praktijklessen zijn het beste Blijft de aandacht er bij
Goede uitleg en komen afspraken na.
Best aardig
Duidelijke uitleg, goed verzorgd. De dag ging snel voorbij.
Fijne cursus
Deskundige en leuke mensen
Goed verzorgt weinig geleerd neee hoor was toppy.
Simpel; Gewoon goed!
Nee
Aan te raden voor ieder die een rijbewijs theorie of code 95 nodig heeft.
lessen worden zo gegeven dat het interessant blijft om te volgen
Postbus 167
4879AD Etten-leur