Fijne rijschool, met goeie leraren. Nemen de tijd om rustig je vertrouwen op te bouwen.
Ik kwam zelf vanaf een andere rijschool (Sens) en vanaf dag 1 al gelijk duidelijk verschil. Bij RVV weten ze wat belangrijk is. Je krijgt goeie feedback en instructie. Met de verschillende instructeurs heb je flexibiliteit en leer je het volledige plaatje. Het online systeem werkt heel fijn waar je zelf kan inplannen wanneer je wilt rijden en met wie. er staat een heel team aan mensen achter je en ik wil even speciaal Marcel, Guido en Vincent bedanken voor hun geweldige feedback en positiviteit. Ik heb de andere instructeurs niet mee gemaakt maar het niveau lag zeker hoog en goed. Elke les kwam je in grote sprongen verder en zeker als ik het vergelijk met de rijschool waar ik eerst zat (Sens) zit daar een enorm verschil in. Waar bij sens bijna geen feedback werd gegeven en vooral veel moesten worden betaald en gereden had je bij RVV het idee dat je echt ergens naar toe werkte en gestimuleerd werd je best te doen. Heerlijke rijschool. De kennis ligt er en wie wilt er nou niet een heel team achter zich die voor je klaarstaat!
Zeer professionele rijschool, met aardige en ervaren instructeurs. Leren je echt hoe je moet motorrijden ipv enkel deelnemen aan het verkeer ;-)
Super leuke en deskundige groep leraren. Bij RVV zorgen ze niet alleen dat je het examen gewoon in 1 keer haalt, maar je leert ook echt goed motorrijden: ruimtes, bochten, etc. Je kunt zelf je lessen inplannen bij verschillende leraren, en zo een beetje zien wie het best bij je past. Verschillende typen motoren om een keer te proberen. Alles bij elkaar een hele relaxte sfeer en zeker een aanrader!
Kundig, rijleraren met geduld en humor.
Goede bedrijfsfilosofie: cursisten pas opgeven voor een examen wanneer ze het echt kunnen. Prima instructeurs
zeer ervaren instructeurs, gevarieerde lessen met zeer goed uitleg, met veel plezier gereden bij deze rijschool
Dit is een rijschool die als primair doel heeft een goede motorrijder van je te maken. Examens worden pas geplanned als je er klaar voor bent. De voortgang kan je zien via een persoonlijk online systeem waar je ook je lessen kan boeken. Vlak voor je examen worden de puntjes op de i gezet, zodat er helemaal klaar voor bent. In de zomer maanden is het redelijk druk en daarom moeilijk om op de populaire tijden (avonden en weekend) te lessen. Wat mij betreft erg positief allemaal en raad ze ten zeerste aan!
Fijne instructeurs, die duidelijke aanwijzingen geven. Daarnaast erg fijn om bijna iedere keer dezelfde instructeur te hebben.
Gestart in mei en afgelopen dinsdag mijn motorrijbewijs gehaald. In 1x geslaagd. Bedankt Guido! Hij gaf me precies de feedback die ik nodig had. Gas geven! :) Ook de lessen van Vincent en Marcel waren zeer prettig. Iedereen is heel relaxt, tikje streng, maar ze willen je gewoon goed en veilig leren motorrijden. Je kunt zelf online lessen plannen bij de instructeurs. In dit systeem is ook je progressie te volgen en staat de feedback op eerdere lessen verzameld. Erg fijn is dat je ook in de avond kunt lessen (al is dit vaak volgepland). Kortom, heel positief!
Eerste keer geslaagd! Aardige, absoluut vakkundige leraren. Credits voor Guido en Vincent.
Netjes via puntensysteem ervaringpunten opbouwen, heel fijn online systeem om vorderingen te zien en afspraken in te plannen, en zeer gedegen instructeurs.
Erg goede rijschool. Kundige ( strenge :-) instructeurs. Maar daardoor wel 1e keer gehaald!! Gezellige sfeer!
Met behulp van deze rijschool in 1x geslaagd! Erg fijn dat er in examengebied gereden word en soms even stilstaan om terug te kijken wat goed en fout ging. Top rijschool!
Zeer positief! Prima bezetting, flexibele lestijden, genoeg examplaatsen beschikbaar en aardige docenten.
Ik heb bij RVV met heel erg veel plezier mijn motorrijlessen gehad en in 1 x mijn AVB en AVD gehald. RVV verschillende instructeurs die allemaal hun specifieke goede kanten hebben. Ik heb de meeste lessen gehad van Manon voor AVB en van Vincent voor AVD. Beiden hebben me weer andere dingen geleerd. Plannen van lessen gaat gemakkelijk online. Daarnaast is het ook mogelijk om lessen te volgen in het weekend en vroeg in de morgen en aan het eind van de middag begin vd avond. Daardoor kan je ook je rijbewijs halen als je niet door de week overdag kan lessen. Je moet dat wel vooruit plannen.
Erg prettige leerschool! Complimented aan Guido in het bijzonder, Vincent en marcel. Daarnaast veel plezier gehad!!
Goede ervaringen met deze rijschool. In relatief korte tijd examen kunnen doen. Er waren altijd veel mogelijkheden om te lessen en er was een goede service
Prettige, kundige instructeurs
Professionele instructeurs, die weten waar ze over praten. Directe, slimme coaching en maar één doel: van jou een goede motorrijder maken. Makkelijk boekingssysteem, lekker centraal: Fijne school dus!
Ik werd geweldig naar mijn examen begeleid. Veiligheid staat hoog in het vaandel. Uiteindelijk ben ik in één keer geslaagd.