2 sterren: slechter dan verwacht

De rijschool heeft een aantal goede leraren. Vincent was voor ons echt verre weg de beste gezien de kwaliteit van de lessen. De communicatie van de rijschool (de eigenaar) hebben we alleen als slecht ervaren. Eerst reed ik bij verschillende leraren waardoor er verschil ontstond in mening of je wel of niet klaar was voor examen. Dat kan natuurlijk maar als je dan een dag van te voren een standaard mailtje krijgt dat je examen is gecanceld is en de dag daarvoor nog werd gezegd succes met je examen is dat gek. Ook werd er verder niet mee gedacht. Als je klaar was voor je AVB examen maar alle examendata vol zaten, werd gezegd dat je mocht beginnen met AVD lessen. Toen uiteindelijk mocht dat toch niet. Ook ontstond er misverstand over betaling. Kortom als je bij 1 leraar les moet het goed komen. Ik zou voor Vincent of een andere rijschool kiezen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

vriendelijk, deskundig, fijne oefenmotoren. Voor je AVB oefeningen zijn er hufter proof motoren die veel stootjes kunnen hebben, wel zo relaxt. vervolgens kun je op de nieuwe motoren je AVD rijwegoefeningen doen. Honda CBF650 of een transalp.... Proeber ze allebei, zou ik zeggen :) En wat betreft de instructeurs: probeer er een paar en plan je vervolglessen bij degene die het beste bij je pas

4 sterren: goede service, goed behandeld

echt leren motorrijden hier, top school!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een goede en deskundige begeleiding met het hoogste slagingspercentage. Ik ben ook in 1x geslaagd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij deze rijschool heb ik mijn motor rijbewijs gehaald. Ik vond het een prettig en relaxt sfeer bij deze rijschool. Voor mijn AVB had ik eerst Frank maar dat ging niet zo lekker, later overgestapt naar Manon, en met maar heb ik mijn AVB gehaald, ze stelt je gerust en waardoor je zelfvertrouwen krijgt, leuk manier van les geven. Voor mijn AVD heb ik Vincent gehad, zeer tevreden de manier van les geven, hij geeft op een relaxte manier les en op een manier waarop motor gereden moet worden, niet alleen voorbereiden voor het examen, maar realistisch rijden en doorpakken!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijne rijschool met aardige instructeurs. Vandaag geslaagd voor mijn motorrijbewijs dankzij Manon, Vincent, Marcel het de rest van het team. Veel ervaring opgedaan tijdens mijn lessen. Erg leuke rijschool en instructeur en lekker dichtbij in Amsterdam. Aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede Rijschool, Heb veel geleerd en alles in 1x gehaald. Voorbereiding, Motoren en Leraren helemaal goed. Zijn flexibel met lestijden en rijden ook in het weekend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rijschool met goede en professionele instructeurs. Veel instructeurs waardoor de opleiding snel kan worden doorlopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede rijschool met goede instructeurs. Heb met veel plezier mijn lessen gevolgd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima! Flexibel en deskundig.

EERSTE KLAS

4 sterren: goede service, goed behandeld

In het begin wat moeite met mijn rijleraar, maar later superfijn gereden. Vooral credits voor Vincent, heel fijne rustige instructies, goede uitleg, realistische kijk op wanneer er afgereden kan worden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top ervaring. Had Vincent als rij instructeur en heb er heel erg van genoten! Zeker een aanrader als je vlot en veilig je rijbewijs wilt halen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een top rijschool waar je erg veel leert. Ze leggen ook alles goed uit. Ik ben ook in 1 keer geslaagd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede rijschool! In een keer geslaagd door de kundige en fijne manier van lesgeven. Vooral instructeur Vincent Gaus is een vakman!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nadat ik hele slechte ervaringen heb gehad bij een andere rijschool ben ik bij RVV terecht gekomen. Ik heb RVV als een hele goede rijschool ervaren: - alles is duidelijk geregeld - handig plannen met online agenda - hele goede en duidelijke instructeurs - iedereen is erg flexibel en meedenkend

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede rijschool. Zeer goede instructeurs. Fijn online lessen booken. Lessen bij verschillende instructeurs kan en is fijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Verschillende instructeurs gehad. En een flink verschil in lesgeven. Van alle drie het beste meegenomen en uiteindelijk met Vincent de laatste lessen doorgebracht. Meest fijne instructeur van allemaal. Veel geduld en duidelijkheid. Erg fijne manier van lesgeven en genoeg afwisseling. Af en toe een prive les. En bij slecht weer werd de duur van de les aangepast. Ik heb flink wat lessen gehad maar met een positief resultaat vandaag. Een smsje, een mail en een goeie online agenda!.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super goede rijschool. Vincent was mijn instructeur voor het grootste gedeelte en ik vond zijn manier van les geven erg goed en prettig. Rustig, geduldig en duidelijk. Goede na bespreking met werk punten en complimenten. Heb ook een aantal lessen bij Marcel gehad en ook dat lag mij prima. Hij werkt in clusters, per les een verkeers situatie zoals bijvoorbeeld kruis punten. Ik heb daar heel veel aan gehad. Dankjewel!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg fijne rijschool, heel vertrouwd, professioneel en zeer vriendelijk. Zeker een aanrader!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg goede rijschool. Fijne lessen gehad voor AVB van meerdere leraren en voor AVD perfecte instructie van Vincent. Soms wat achterstallig onderhoud van de motoren, maar wel goede motoruitrusting.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Denkt met je mee, dynamisch, ervaren

Betrokken en kundige instructeurs

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enorm positief. Duidelijke uitleg en support tijdens en na de lessen. Motoren allemaal in goede conditie. Fijn systeem met het boeken van lessen en het teruglezen van commentaar op de vorige lessen.

Haarlemmerplein 41

1013HR Amsterdam