Eerst instructeur Peter gehad voor het voertuigbeheersingsgedeelte. Vriendelijke, rustige man. Stijl van lesgeven een beetje rigide, dat wel. Verder prima lessen. Daarna Vincent voor de verkeersdeelname. Ontzettend prettige vent met een wat lossere stijl van lessen maar duidelijk echt een liefhebber. Veel plezier gehad met hem en tevens snel en probleemloos afgereden. Enorm aan te raden. Rvv zelf is een beetje een rommelige rijschool, maar dat heeft ook absoluut zn charme. Na de les nog even nababbelen, altijd goed :)
Perfect. Vincent is echt een topper. Laat je niet alleen voor je papiertje rijden maar denkt een stap verder! Aanrader!
Goede begeleiding, duidelijke instructies een serieuze rijschool met veel ervaring en dat merk je. Heb een hele fijne tijd gehad tijdens mijn opleiding en zou er zo weer voor kiezen en beveel het andere ook zeker aan.
Top rijschool! Ik heb nu bijna drie maanden mijn motorrijbewijs. Ik heb voornamelijk les gehad van Marcel en een paar keer van Vincent. Alle examens in 1x gehaald en nog dagelijks merk ik dat ik op de motor zeker ben van mijn zaak. Gewoon lekker relaxed, veilig en actief rijden. De rijschool is supergezellig en er hangt een heel positieve, opbouwende sfeer. Ik kan het iedereen aanraden!
Goede rijschool. Rijleraar heeft mij uitvoerig getraind op mijn zwakke punten zodat ik in 1 keer kon slagen.
Hele goeie rijschool, kan niet anders zeggen
Altijd goede les gekregen en vooral hele vriendelijke instructeurs en goede service!
Zeer vakkundig en professionele rijschool. Goed materiaal!
Ik heb mijn rijbewijs via RVV.nl gehaald. Ik kreeg les van Nikki. Het was erg leerzaam om naast Nikki te mogen rijden, ze leerde mij heel veel door haar alertheid, aanwijzingen en het feit dat ze een voorbeeld voor mij was. Ze deed het ook weleens voor en kroop zelf achter het stuur om een stukje voor te doen, was geweldig. Een andere handig ding is het systeem waarmee RVV werkt, metname de financieele afhandeling, volledig gedigitaliseerd. Je kunt online lessen kopen, betalen, de planning inkijken, je rooster inzien en je krijgt ook direct een email met bevestiging van je bestellingen. Erg betrouwbaar en raad ze zeker aan. Nikki en Marcel bedankt!
Het online roostersysteem is fantastisch. Je kan zelf bepalen wanneer je lest en bij wie. De instructeurs rijden tijdens de motorrijlessen op de motor achter je aan in plaats van met de auto; een groot pluspunt. Ze willen graag dat je slaagt en niet dat je zoveel mogelijk lest. Tegen het eind van m\'n rijopleiding werd ik daarom ook aangemoedigd om nog een paar dagen intensief te lessen en dan af te rijden, in plaats van nog een paar weken rustig door te lessen. Alles is toen gepland en geregeld en dat heeft z\'n vruchten afgeworpen!
Zeer goed. Vooral de lessen van Peter en Vincent zijn ontzettend goed. Ze hebben veel geduld en leggen je gaande weg goed uit hoe je moet rijden en waar je op moet letten.
Na een proefles bij Marcel was ik direct enthousiast over motorrijden en ben toen voor mijn rijbewijs gegaan. Het eerste gedeelte ervan, het AVB, was leuk om te doen en heel leerzaam, ik had wel het gevoel dat ik de motor redelijk onder controle had na deze lessen. Het tweede gedeelte, het AVD, heb ik in oktober/november gedaan en heb veel in de regen gereden. Niet altijd even makkelijk en soms best spannend, maar ook hiervan heb ik veel geleerd, juist door de weersomstandigheden. We hebben veel verschillende routes gereden, door heel Amsterdam en omstreken, landweggetjes, provinciale wegen en zo ongeveer alle snelwegen rond Amsterdam. Die afwisseling was heel goed, ik werd steeds vertrouwder met het rijden op de motor. Ik heb les gehad van Marcel en Bas. Van ieder afhankelijk goeie tips gekregen over wat je wel en wat je absoluut niet moet doen op de motor, ook niet onbelangrijk. Ik ben in 1x geslaagd voor alle twee de rijvaardigheden en was dus goed voorbereid op de examens.
Rvv is voor mij een rijschool die je echt klaar maakt om de weg op tegaan. De enthousiaste instructeurs die er allemaal veel te veel vanaf weten maar het wel duidelijk en helder uitleggen zijn top en dan het online in plannen van de lessen..... helemaal fijn!
Top bedrijf, gaat voor de veiligheid van de motorrijder.
Professionele rijschool met goede instructeurs die je opleiden tot een goede motorrijder.
Goede instructeurs en heldere afspraken.
Ik vind het een hele goede en leuke rijschool met deskundige leraren die er voor zorgen dat je eerst goed kunt rijden voordat ze je examen laten doen, waardoor je kans van slagen heel hoog ligt.
Prima leraren, makkelijk systeem om lessen te boeken.
Heel vriendelijk, top les kwaliteit en goede service. Wil je goed leren motorrijden is RVV de beste rijschool. Vooral Vincent heeft serieuze \'skills\' op een motor! Heb een super tijd gehad bij Vincent en heel veel geleerd. Bij Jacob vond ik het minder leuk, de manier hoe hij iets probeert over te brengen zou ik op een andere manier doen
toen ik begon met rijlessen bij RVV, zei mijn instructeur dat ik m\'n rijbewijs binnen een halfjaar zou kunnen halen. en het beste was als ik 2 uur achter elkaar zou lessen. Toen mijn pakket op was, kreeg ik het advies om maximaal 1,5 uur te rijden. na een jaar!!!! rijles ben ik gewisseld van instructeur. Want aan het lijntje was ik toen wel genoeg gehouden!
Fijne rijschool met dito instructeurs die mij binnen no-time op weg hebben geholpen! :)
Allereerst; Marcel en Jacob, heel erg bedankt voor het mogelijk maken van het behalen van mijn motorrijbewijs! RVV is een zeer goede school waar je echt goed en veilig leert motorrijden. De nadruk ligt op het ontwikkelen van het verkeersinzicht, ver vooruit kijken, plannen, soepel en vooral veilig rijden. Er wordt veel tijd gestoken in het uitleggen van verkeerssituaties zoals het invoegen op de snelweg/ring a10 en het rijden van rotondes. Deze situaties worden soms zelfs uitgetekend zodat je als motorrijder precies weet waar het gevaar schuilt en hoe je dit soort situaties veilig en vloeiend moet benaderen. Verder was Marcel altijd bereid om na de officiele lestijd alles goed te bespreken/evalueren zodat je het maximale uit de les kan halen. Een groot voordeel van de school is de online lesplanner waarbij je via internet lessen kan inplannen en kan kiezen tussen een aantal mogelijke lestijden. Een erg flexibele oplossing. Bovendien kun je online je ontwikkeling bijhouden. Verder kun je uiteraard gebruik maken van motorkleding en helm etc. De school heeft goede slagingspercentages (check de CBR site). Ik heb alle examens in één keer gehaald (in een zeer korte tijd). Toen ik op een gegeven moment aan heb gegeven dat ik graag zsm mijn rijbewijs wilde halen (ivm vakantie USA) hebben Marcel en Jacob flink wat lessen ingepland en me volledig klaargestoomd voor het behalen van het rijbewijs. Kortom, ik vind het een erg goede, gezellige en vooral veilige rijschool en ik kan het iedereen aanbevelen hier te lessen! Marcel en Jacob, nogmaals bedankt!