Motorrijles van Marcel, prima! In 1 keer geslaagd en dat was ook de bedoeling uiteraard.
Top Bedrijf. Geen aanmerkingen. Goede sfeer en professionele benadering. Vincent is een top-instructeur!
Zowel van Marcel als Jacob les gehad. Ik had even wat moeite met de finishing touch. Dat zat vooral in mijn kop. Beide intstructeurs gingen daar goed mee om; met geduld, opbouwend en de kracht van de herhaling. Ik koos voor deze rijschool omdat ik goed wilde leren rijden en niet gefocussed was op \'zo min mogelijk uren\'. Met zelfvertrouwen en kennis van zaken ben ik, door RVV, voor beide examens fluitend geslaagd.
Goed opgevangen aan het begin. En altijd met plezier les genomen.
Super! Goede lessen, duidelijk en recht door zee. Zit met zeer vertrouwd gevoel nu op de motor
Hele goede rijschool. Meteen de eerste les op de motorfiets. Vooral de les op de simulator was erg leerzaam. Met het pakket en 2 lessen voor alle examens in een keer geslaagd. De agenda werkt ook heel prettig. Je kan zelf je les bij verschillende instructeurs plannen. Door les te nemen bij verschillende instructeurs leer je erg veel in korte tijd.
Kan iedereen deze rijschool aanraden. Ongelofelijk leuke en lieve mensen, fijne sfeer en super locatie. Aller belangrijkste vind ik nog dat je echt leert te rijden en vooral in het verkeer. Zoveel dingen waar je je bewust van wordt die veel mensen niet lijken te zien. Waar je ook op of in rijdt, je steekt hier zo veel bij op waar je hoe dan ook veel aan zal hebben. En ik mis stiekem mijn rijlessen wel, was oprecht ook een hele leuke tijd.
Ik heb RVV als een prettige rijschool ervaren. Er wordt op een prettige wijze met je om gegaan en de instructeurs gaan leuk met de leerlingen om. Zo wordt er goed gekeken naar persoonlijke leerpunt en proberen ze je uit te dagen om jezelf te verbeteren.
Goede lessen, aardige mensen, de bereikbaarheid (telefonisch) was niet optimaal.
Vincent is echt een top leraar, kan ik bij iedereen aanraden!
RVV werkt met verschillende instructeurs waar je jezelf bij moet inplannen. Handig maar na het behalen van mijn voertuigbeheersing examen bleek de instructeur die ik wilde bijna niet beschikbaar voor het verkeersdeelneming examen. Hierdoor moest ik steeds verschillende instructeurs nemen die niet op één lijn zaten. Bij de één was dit niet goed bij de ander juist dat niet goed. Als ik dit melde werd dit weggewuifd. Door de wisselingen in les en de regelmaat daarvan (\"hoe lang heb je niet gelesd? twee weken? ja dan moet je echt nog een paar lesjes nemen\") duurde het erg lang voordat ik examen mocht doen, pas toen ik aandrong op een examen inplannen en daar naartoe werken lukte dat. Ik slaagde in 1 keer. Had voor mijn gevoel al veel eerder af kunnen rijden, jammer want de prijs/kwaliteit lijkt goed, maar als je niet af mag rijden wordt het alsnog duur en verdienen ze dus lekker aan je. De jas die je kreeg bij het lessenpakket is wel erg fijn, rijdt ik al ruim 2 jaar mee.
Goed! Vriendelijke instructeurs, goed verzorgde motoren en een breed aanbod aan weg motoren. Kon op een transalp afrijden, een motor die qua hoogte veel beter bij me past dan een standaard lesmotor. Ook tevreden over de flexibiliteit in in het boeken van les- en examendata.
Top rijschool met goede begeleiding!
Fantastische instructeurs, die oprecht het beste uit je willen halen. Voelen allicht wat voorzichtig met je naar examen doorsturen, maar vandaar ook hoog slagingspercentage. Gezellig team, zou ze zeker aanraden!
Heel goed les gehad van Motortrainer Vincent. Veel geleerd over verkeersinzicht, wegligging, voertuigbeheersing. In één keer geslaagd en ik ben blij met alle kennis die ik tijdens de lessen heb opgedaan. Ik voel me helemaal zeker op mijn eigen motor nu. Lessen zijn gemakkelijk online in te plannen, en eventueel ook nog te wijzigen. Kortom, hele goeie instructeur en fijne rijschool!
Mijn ervaring met dit bedrijf was heel erg goed. Heb mijn examen in 1 keer gehaald. Lessen waren heel duidelijk en plezierig.
Zeer professioneel, bijzonder goed georganiseerd, prettige online agenda
Een top rijschool die je vakkundig op een juiste wijzen opleid tot het behalen van je motorrijbwijs. Door de verschillende instructeurs leer je snel daar elke instructeur je net dat juiste tipje geeft wat je les heel zinvol maakt. Een aanrader voor een ieder die zijn motorrijbwijs wilt halen. Heren veel succes!!
Zeer blij geweest met de keuze van deze rijschool. Wat ik heel erg prettig vond was de online portal, alles kun je hier inzien. Je vorderingen worden er in bijgehouden en al je afspraken kun je hier zelf inboeken en afrekenen. De rijinstructeur die mij begeleid heeft is zeer kundig en een hele aardige vent. Heel duidelijk kon hij me uitleggen waar ik op moest letten en wat er goed ging. Kortom...geweldig. Zeker een aanrader!!
Fantastisch! Ik had voornamelijk les van Nikki, alias Wonderwoman. Altijd op tijd, streng maar rechtvaardig, consequent, professioneel en zeer flexibel en creatief in het vinden van de juiste aanpak voor de juiste persoon. Nog altijd hoor ik haar stem in mijn achterhoofd bij het afslaan (\"Binnen, buiten, dooie hoek!\"). Verder waren de lessen betaalbaar en erg makkelijk te boeken via de online agenda van RVV.
Super rijschool!! En ook heel snel mijn motorrijbewijs gehaald!!