Heel fijn! Leuke mensen met passie voor het rijden.
Ik heb een zeer prettige ervaring gehad met RVV, ik heb eerst een periode onder Jacob gelest alvorens ik voor een examen naar Marcel moest. de verschillende les methode die de 2 heren gebruiken heeft mij mogelijk een les of 5 extra gekost maar heeft me wel beter leren rijden. qua mensen, les motoren, les mogelijkheden een hele fijne rijschool. Mensen in Amsterdam die ik ken en vragen naar een goede rijschool zal ik ten alle tijden RVV aanraden.
Goede instructeurs, goede motoren. En je wordt prima voorbereid op de praktijk.
Ik heb bij verschillende docenten les genomen en dat beviel erg goed. De een is beter in de speciale verrichtingen doceren, de ander meer in bochten techniek of focus aanbrengen op veiligheid. Relaxe docenten die goed de rust weten te bewaren tijdens rijden.
instructeurs met een hart voor motorrijden en de cursisten. Gericht op veiligheid. De lat ligt hoog, maar hier heb je een leven lang rijplezier van.
Gezellige en goede rijschool! De leraren zijn erg ervaren en geven goed les. Ze geven je niet alleen les zodat je de examens haalt. Ze leren je ook veel extra zodat je echt een goede motorrijder wordt.
Fantastische rijschool met betrokken instructeurs!
Beste Marcel, Ik heb mijn tijd bij jullie echt fantastisch ervaren. Bekwame en ervaren instructeurs die me echt zonder problemen in 1 keer naar dat felbegeerde roze papiertje begeleidden. Zelfs nu ik al een aantal jaren mijn motorrijbewijs heb en heel veel rij, trek ik nog lering uit de tips en lessen die ik van jullie kreeg. Bij deze nogmaals heel erg bedankt voor de goede begeleiding en ik kom zeker nog een keer op de koffie! Tot gauw, Joel Tjinta
Wat RVV mij aan kennis heeft meegegeven is om defensief te rijden op de motor, voldoende ruimte om mij heen te houden op de snelweg ten opzichte van andere auto\'s. Bij invoegen goed vooruit te kijken en te anticiperen, opzij kijken bij wisselen van baan en in de spiegel voor (snel) opkomend verkeer. Vaardigheden met de motor, de motor aanvoelen en hoe je die kunt beheersen, ook bij harde wind. Maar vooral om defensief te rijden, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Laatst reed ik 30 door een woonwijk en iemand trok zo uit een parkeervak zonder mij te zien. Als ik harder had gereden had ik er bovenop gezeten.
Jacob en Vincent zijn goede leraren. Vervelend is alleen dat eigenaar Marcel zijn fiat moet geven als je wil afrijden. Terwijl leraar Jacob vond dat ik er klaar voor was moest ik van Marcel nog een aantal lessen bij hem door: \'Om het te laten zien\'. De standaard ligt erg hoog, dus het duurde allemaal erg lang en alles bij elkaar kostte het mij daardoor ruim 2500 euro. Ook altijd veel gedoe over uren die wel of niet betaald waren. Ouderwetse online omgeving. Kortom. Fijne, enthousiaste leraren maar dure, logge en langzame organisatie.
Ontzettende fijne rijschool. Binnen mum van tijd heb ik mijn rijbewijs gehaald. De deskundigheid straalde van de instructeurs af
Mijn ervaring motorrijlessen. Een rijschool met passie voor het vak. Geven hun ervaringen door en het laten bewust maken van wat er in het verkeer kan voorkomen. veiligheid gaat voor. Ze hebben geduld en zorgen ervoor dat je echt klaar bent om af te rijden. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb.
Prima rijschool, gespecialiseerd, beperkt team, persoonlijke benadering en eh, in 1 keer geslaagd!
marcel is de beste meester die kan hebben.👍👍👍👍👍👍
Gewoon een top rijschool die ik iedereen kan aanbevelen en al zeker een aantal keer heb gedaan. Ga zo door !!!
Heb het zeer positief ervaren kreeg goede begeleiding en uitleg, zijn zeer geduldig geen chagrijnige mensen! Heb binnen paar maanden mijn rijbewijs behaald
Zeer leerzaam, goed stimulerend bedrijf.
Ik vond het fijn om bij rvv te hebben gereden. Ik ben ik één keer geslaagd en dat vond ik super fijn aangezien de zomer er aan komt en ik lekker wil autorijden.
Het is een hele leerzame rij school, je leren je de juiste dingen die je moet weten. Als je iets niet weet of niet snapt kan je dat altijd vragen aan je rij instructeur.
Heel tevreden!
In januari begonnen met lessen bij Vincent, zowel AVB als AVD in 1 keer gehaald zonder dat ik een autorijbewijs had. Puur te danken aan kennis en vakmanschap van RVV (Vincent in het bijzonder). Aanrader!
Het is een super rijschool om bij te rijden. Goeie lessen die er worden gegeven.