Erg fijne ervaringen gehad tijdens de lessen van Nikki en Rob. Elke les werd ik weer uitgedaagd om mijn grenzen te verleggen. Een rijschool met instructeurs die de lessen aan jouw niveau aanpassen.
Hele goede rijschool met deskundige instructeurs die je helpen het rijden onder de knie te krijgen. Laten je ook pas afrijden als je het echt kan, zeker een aanrader!!
je krijgt twee instructeurs wat heel fijn is, maar soms is het ook irritant omdat een van de twee beter is maar je niet kan op zijn tijd.
Super goede service en een hele leuke sfeer met de instructeur, veel geduld en les van een hoog niveau met veel ervaring.
Degelijke rijschool die kiest voor zekerheid. Ze zorgen dat je uiteindelijk zelfverzekerd de weg op gaat.
Goed. Vriendelijke instructeurs met goede, opbouwende kritiek. Flexibel in de tijden en service. Meerdere typen motoren staan voor de weglessen, wat mij enorm heeft geholpen.
Ik schrijf niet vaak een review maar ik maak voor RVV graag een uitzondering. Zeer leuke rijschool, top motoren, zeer aardige en vooral professionele rijleraren (vooral Peter)! Als je voor een mooie prijs je rijbewijs wilt halen en zeker weten dat je een goede basis hebt, kies dan voor RVV!
Fijne rijschool. Aardige mensen die goed en duidelijk les geven. Zeker een aanrader!
Zeer goede motor rijschool. Met veel plezier les gehad. Veel deskundige trainers met ieder eigen kwaliteiten, waardoor je precies kan kiezen wat voor jou het beste is!
Uitstekende begeleiding en topintructeurs.
enthousiast, flexibel, direct en eerlijk. Als in de laatste lessen voor het examen \'t toch niet ff lukt, offert de instructeur met liefde een vrije dag op zodat ik de extra boost vertrouwen krijg en zo fluitend mijn examen deed, helemaal top!
Lekker binnen mijn pakket mijn rijbewijs gehaald. Hielden zich altijd aan de afspraken. Als ik weer een rijbewijs ga halen ga ik weer naar RVV. TOP!!
Gewoon goed
RVV is een deskundige lesschool waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Je hoeft je niet druk te maken om spullen als broek, jas, helm en handschoenen. Alles wordt verzorgd. De bereikbaarheid is ook super goed. De motoren zijn ook prima en zonder problemen. Het gehele team bestaat uit zeer vriendelijke instructeurs en alle professioneel is gericht om jou zo snel mogelijk aan je rijbewijs te helpen. Ik heb mijn rijbewijs binnen 4 weken kunnen halen. Dit ligt voornamelijk aan jezelf, je ervaring, je angst, en je inzet. Voor iedereen is dit anders en kun je er eigenlijk niet een school erop benadelen dat je teveel lessen hebt gehad. Je bent er namelijk wel of niet klaar voor. Motorrijden is en blijft een groter risico en daarom is het belangrijk dat je een school kiest die jou met kritische ogen beoordeelt en je klaarstoomt om af te rijden wanneer je er klaar voor bent. Ik rij liever mijn hele leven motor dan alleen de eerste 3 jaar. Jijzelf beslist hier over, maar bij RVV leer je echt perfect rijden, voor zover perfect rijden in het verkeer mogelijk is dan. Ik heb mijn AVB lessen bij Jacob gedaan. Erg gezellig. Toen ik deze gehaald had heb ik mijn AVD bij Marcel gedaan. Voor mijn gevoel had ik geen betere keuze kunnen maken dan voor Marcel te kiezen. Hij is net als ik erg perfectionistisch en super kritisch en in combinatie met een goede dosis humor heb je onderweg een hoop lol, ik heb me doodgelachen. Als je bij er bij hem klaar voor bent om af te rijden dan ben je bijna gegarandeerd van je rijbewijs. Wel blijft de keuze voor instructeur een persoonlijke keuze, maar ik heb het geleerd van de beste. Na elke les wordt alles met je doorbesproken en kritisch naar jouw rijstijl gekeken, super leerzaam en super professioneel. Ik ben alsmede hierom blij dat ik heb gekozen voor RVV en kan dit absoluut iedereen aanraden. Ze maken ook gebruik van aantrekkelijke pakketten waar je geld op kunt besparen. Veel succes met jullie rijlessen.
prima instructeurs, vooral Vincent! Maar de eigenaar Marcel was ik niet tevreden over kreeg het gevoel dat er gerekt werd alvorens te mogen afrijden. Dit heeft in mijn beleving me teveel lessen gekost. Ook een tariefsverhoging werd zonder aankondiging er tussen gepropt.
Top Rijschool. Alle spullen waren aanwezig,Helm jas en zelfs motorlaarzen en motorbroeken! Had wel iets meer lessen dan verwacht, maar heb ook veel meer geleerd dan verwacht. Het ging mij om het goed en veilig leren motorrijden en niet zozeer om het stempeltje in mijn rijbewijs . Lees te vaak in de krant dat het ook fout kan gaan. Ook het rijden op een motorsimulator door de ongevallen-statistieken was voor mij een openbaring. Instructeurs Jacob Vincent Marcel en Peter waren alle een plezier om mee te lessen
Goede en prettige ervaring met RVV (motorrijbewijs)! Ze dachten altijd goed met me mee, namen de tijd om dingen uit te leggen, planden extra lessen in als er weinig beschikbaar was, zorgen voor goede spullen en motoren. Kortom: een aanrader!