naar alle tevredenheid

Kort en duidelijke communicatie, klant gericht, en vriendelijk

Uitstekend.

Alles was volgens afspraak en zelfs nog een dag eerder klaar.

Gewoon uitstekend

Sinds 3 jaar klant bij De Auto Avenue en al 3 jaar zeer tevreden! Klant gericht en luisterend naar de klant. In het verleden nog nooit zo vriendelijk geholpen. Waar ik me elders nooit prettig gevoeld heb heb ik dit vanaf dag 1 met een nieuwe auto uitzoeken juist wel. Ik vertrouw ze dan ook volledig.

Heel vriendelijk geholpen

Heel vriendelijk geholpen. De auto rijdt fantastisch. De taart smaakte verrukkelijk.

Auto gekocht,vriendelijk ontvangen.

Goede uitleg gehad goed gecommuniceerd Wat er aan de auto gedaan moest worden is goed gedaan. Top.

klantvriendelijk. bedankt

Meedenken over onderhoud

Gewoon

De service is gewoon niets bijzonder niets speciaals mag wel zeggen dat het beter geweest is.

Alles snel en correct uitgevoerd volgens afspraak

Geen 10 omdat de motorkap niet helemaal in de vergrendeling zat !

Goed behandeld en zeer tevreden met de auto

Goed behandeld en zeer tevreden met de auto

Goede service.

Denken mee wat klant wil.

Prima aflevering

Prettig en goed personeel

top bedrijf

Het uitzoeken van een auto en proefrijden is al een avontuur om een nieuwe auto te kiezen. Maar hier bij de Auto Avenue krijg je alle tijd en uitleg om voor je zelf te beslissen wat je wil. Mijn vrouw en ik hadden meteen een goed gevoel bij deze garage die diverse merken vertegenwoordig . Wij hebben beslist dat wij onze keuze voor de Suzuki Ignis automaat hier gingen bestellen. Deze week hebben we de auto geleverd gekregen,met alle text en uitleg van alle luxe die aanwezig is op de auto. Via deze weg wil ik het team van de Auto Avenue bedanken .

Volledig naar behoren en vo afspraak.

Tevoren werd beurt aangekondigd en een prijsopgaaf verstrekt. Evt. was alles nog bespreekbaar en kon je kiezen voor "ja of nee". Beurt m.i. volgens afspraak en naar tevredenheid uitgevoerd, terwijl je comfortabel (goede zit, koffie, krantje, e.d.) op auto kunt wachten. Gastvrij, vriendelijk en (tot nu toe) zonder onaangename verrassingen. Geeft vertrouwen.

Een fijn kleiner bedrijf met goede service en expertice .

Of je nu de receptioniste of de verkoper of de service man hebt, ze zijn allemaal betroken met de het product en de klant .

Ze houden zich aan de afspraken en leveren goed werk. Vriendelijk ontvangst.

Gewoon goed

Gewoon goed

Heel erg positief.

Prima ontvangst en snelle, stipte uitvoering van de onderhoudsbeurt. Ben erg tevreden.

positief

Alles is conform afspraak verlopen!

Volgens afspraak afgewerkt

De vooraf geadviseerde werkzaamheden zijn uitgevoerd

Alleen ik denk dat ze vergeten zijn, de olie ververs kmstand te resetten. Het lampje brand sinds vrijdag oranje. Kunnen we daar even voor langs komen?

Is altijd goed.

Mijn ervaring is altijd goed en mooi dat ik er op kan wachten

Fantastische service!

Ik ben zeer tevreden over de service van de auto avenue. Ook bieden ze een eerlijke prijs. Aanrader.

Transparant en goed

Rijdt weer als een zonnetje.

Vaste afspraken en goede service

Zie bovenstaande

Kapt Hatterasstraat 11