De service was weer uitstekend.

Weer uitermate vriendelijk geholpen en weer conform de afspraak werd de service verleend.

Erg goed

Het is gegaan zoal ik verwacht had. Er was een afspraak gemaakt wat mijn oude afspraak gemaakt wat mijn oude auto opleverde en de nieuwe auto nog gekeurd zou zijn voor de aflevering dat is ook gedaan

Goed en vriendelijk geholpen

Duidelijke communicatie over de kosten en vriendelijk personeel.

Altijd dik tevreden!

Nooit geen problemen. Leuke, sociale, vriendelijke, behulpzame en bekwame vaklui. Dit tevreden!

ze doen wat ze zeggen en goed en netjes

al jaren goed behandeld zoals ik verwacht

Dik te vreden

Als trouwe klant ben ik zeer goed te vrede voor de goede verzorging en als van oudsher voor de nette afhandeling

Betrouwbare en snelle service

Betrouwbare en snelle service.

Altijd super vriendelijk, snel en goede kwaliteit

De eigenaren en personeel zijn echt klantvriendelijk. Altijd leuk om weer langs te gaan. Service top en goede kwaliteit.

Was goed

Zoals sfgesproken zijn onderhoudsbeurt en apk netjes gedaan.

Je weet van tevoren wat er gedaan wordt en wat de kosten zijn.

Keurig

Afgelopen zaterdag onze auto opgehaald. Netjes alle afspraken nagekomen en keurig gepoetst. Prima geholpen door Ivo zeer tevreden.

ik kom al jaren zeer tevreden

heb zeer goede ervaringen

Goed geregeld

+++

Ben zoals altijd dik tevreden over de jaarlijkse beurt

Ik ben zoals altijd dik tevreden over de jaarlijkse servicebeurt. Ruim vooraf melding over de komende beurt om een afspraak te maken en week vooraf concept factuur met voorgestelde kosten zodat het duidelijk is wat het gaat kosten en de reden waarom noodzakelijke activiteiten gepland zijn. Auto keurig aan laadstation bij het ophalen.

Netjes conform info.

Na een tijdje weer terug bij Suzuki. (Nu met een vitara 1.4 4x4) Bevalt me goed. Netjes alles vooraf besproken en prijsopgave gehad. En netjes op afgesproken tijd klaar.

keurig en correct behandeld

goede uitleg en netjes afgehandeld.

Naar wens

Alles naar wens verlopen.

Karokh

Hallo ja ik ben tevreden en hel goede en vriendelijke mensen

Uitstekende ervaring

Erg vriendelijk personeel, jevoelt je hierals klant nog echt koning.

Bij de Auto Avenue straalt men vriendelijkheid uit, dat maakt dat de klant zich er thuis voelt.

Je kunt er goede afspraken maken, dat is handig als je zelf elders afspraken hebt, zodoende loopt voor iedereen alles zoals gepland.

uitstekend, meedenkend,

Volgens afspraak prima geregeld

Afspraak gemaakt,prijsopgave gekregen klopte precies

Helemaal Prima

Goede service, fijn dat je vooraf al een prijsopgave krijgt, zodat je weet wat je kunt verwachten. Ook fijn dat er vooraf een paar dagen van te voren nog een belletje gepleegd werd door Auto Avenue ivm het geplande onderhoud.

Vriendelijk en duidelijke service

Prettige ontvangst,uitleg over de werking en extra's op het voertuig. Ook een autopas mbt nazorg ontvangen.

Strak

Prettig alle afspraken duidelijken nagekomen

Kapt Hatterasstraat 11

5015BB Tilburg