kan er weer een jaar tegen

Auto weer netjes bijgesteld. Alle lampjes van het dashboard weer uit. Jammer dat de wasbeurt er niet bij zat! Kreeg wel een lolly voor goed gedrag tijdens wachten ;-)

Prims

Alles netjes gedaan

Goed volgens afspraak

Fijne garage

Je word hier altijd fijn en voor mijn gevoel op een eerlijke manier geholpen.

Uitzonderlijk professioneel en menselijk.

Auto gekocht ( getekend en hij zou binnen 2 weken rijklaar zijn). Uiteindelijk geen goed gevoel over, omdat ik een andere wagen op het oog had en te impulsief besloten had. Daarnaast was de sfeer zo amicaal en relax, dat ik mij ontzettend op mijn gemak voelde en toch ‘t contract heb getekend. 2 nachten liggen piekeren. Want jaren gespaard en dan toch niet m’n droom auto gekocht. Ik wist dat ik vast zat aan het contract(minstens 15%), maar de mannen ( Vooral Marco) van de auto avenue waren meelevend, dachten mee en kwamen mij grandioos tegemoet!!Ik ben hem eeuwig dankbaar, omdat het geen klein bedrag was waar ze mij mee matsten. Tenslotte benadeelde ik hen natuurlijk enorm door de koop te willen ontbinden. Nogmaals, Marco, echt onwijs bedankt voor je menselijkheid en begrip en Leonard, ‘ik had de deal -met deze uitkomst dan -ook niet willen missen;) We hebben ook nog eens gelachen! Dankjewel heren! ;)

Netjes afgeleverd en vriendelijke mensen.

Een garage zoals hij hoort te zijn.

Goede betrouwbare service

op het afgesproken tijdstip gebracht en ruim voor tijd klaar

we zijn goed behandeld en de afspraken zijn goed nageleefd!

De auto is netjes afgeleverd en ook is er nog na een paar dagen nog geinformeerd hoe deze beviel! Top

Super tevreden

Ik ben zeer tevreden over de service Goede offerte Snelle afhandeling en ze zijn zeer vriendelijk

Mooi bedrijf met goede service.

Uitgebreide info vooraf met prijsopgave heb ik nog niet eerder ervaren.

Oké

Ze doen wat ze moeten doen. Verder geen aanmerkingen.

Alles volgens afspraak

Onze ASX kan weer een jaar mee. Gepland onderhoud netjes 4 weken vooraf geoffreerd. Alles uitgevoerd volgens afspraak.

Vriendelijke mensen

Bedrijf met kwaliteit

Vriendelijke ontvangst. Onderhoud wordt prima uitgevoerd. Je merkt het aan het rijden. Prijs/kwaliteit oke. Al vele jaren een vertrouwd adres.

Goed ontvangen en niet langCx wachten.

Nvt

Blij dat ik rij met mijn nieuwe eclips cross

goede service, vertrouwd.

Vriendelijk en goed geholpen

Zoals altijd netjes vriendelijk en goed geholpen

Gewoon goed

Afspraken worden nagekomen en vooraf een prijsopgave.

Goede service, klantvriendelijk en betrouwbaar

De Auto Avenue in Tilburg is zeer klantvriendelijk, communiceert goed en vlot, houdt zich aan zijn afspraken en laat geen verrassingen ontstaan voor wat betreft de kosten.

Top service

Fijne autogarage, erg klantvriendelijk personeel. Ze heel vriendelijk geholpen Laten onderhoud auto hier ook doen.

Uitstekend garagebedrijf.

Tijdig vooraf een prijsopgave voor de geplande onderhoudsbeurt en duidelijke informatie en telefonisch contact over extra uit te voeren werkzaamheden. Prima garagebedrijf.

conform verwachting

conform afspraak en verwachting OH uitgevoerd

Betrouwbaar en servicegericht

Snel en accuraat, vriendelijk.

Ze hebben mij goed geholpen en een oplossing gezocht voor mijn probleem met de auto de koppeling wordt 20 October gerepareerd en dat valt nog onder Gerantie

Uitstekende servive

Van tevoren prijsopgave,vriendelijke behandeling