Goede service Altijd vriendelijk. Betrouwbaar garage

Ik ben tevreden over de Auto Avenue.

Informatie en offerte vooraf. Vriendelijk personeel.

goede en vriendelijke behandeling

alles oke daar.

zeer goed

ben tevreden goede service vriendelijk personeel en lekkere koffie

zeer vervelend

ik kwam 07-06-2022 om 1400 uur binnen om mijn nieuwe auto op te halen , vertelde dit ook aan de twee medewerkers die aan een buro zaten op internet te kijken , ik kreeg als reactie ,oh dan moeten we marco even roepen,,,, nix goedemiddig meneer vegting , nix wilt u even koffie dan roep ik de verkoper , na enige minuten kwam de verkoper ,zeer aardige man trouwens ,vroeg of ik koffie wilde, de auto werd ondertussen even afgestofd en de banden extra zwart gemaakt met een doekje ( dit was de aflevering denk ik ) 5 minuten later reed ik weg met de auto,,, met nog geen halve tank benzine erin, ik moest naar almere en moest gelijk bij aankomst tanken , ik zal de verkoper marco zeker aanbevelen bij mijn kennissen, de gang van zaken en de rest zeker niet.

Super tevreden

9 juni onze nieuwe S-Cross opgehaald. We zijn echt tevreden over het verloop van de aankoop tot de levering. Personeel is kundig en vriendelijk. Duidelijke uitleg over de auto. Er werd alle tijd genomen om alles goed uit te leggen door de mensen van De Autoavenue. De auto rijdt echt geweldig. We gaan er vele fijne kilometers mee maken.

Fijn geholpen.

Ik ben fijn geholpen.

Prima , zoals altijd !

Ook bij veranderen van afspraken mijnerzijds meteen goed geholpen en opgelost. Ook geholpen bij afsluiten verzekering. TOP

we zijn goed geholpen

is goed

je wordt er goed geholpen

je krijgt goede uitleg en aandacht voor detail

Prima inzicht vooraf

Goede duidelijke communicatie en alles op tijd en vlgs afspraak geregeld.

Vriendelijk en goed geholpen

Alles zoals was afgesproken

Alles gegaan zoals was afgesproken was, en op tijd klaar.

Toppers

Alles rustig uitgelegd ondanks de drukte je voelt je echt klant EN goeie koffie

Goede uit leg en al

De service is top

In een woord, Super

Wij hebben ook deze keer weer een goed advies gekregen onder het genot van een lekkere cappuccino over de aanschaf van een nieuwe auto. Deze keer is het de Suzuki Vitara full hybride geworden. Hopelijk met net zoveel rijplezier als met de Suzuki S cross wat ook een hele fijne auto is Vriendelijke groet J & T

Altijd goed en top service

Altijd goed, goede service, duidelijke communicatie en vriendelijk personeel. Een hele fijne garage waar we al vele jaren klant zijn, en ze onze namen altijd weten als we binnenlopen.... dat zegt genoeg.

Klantvriendelijk

Duidelijke offerte voor onderhoud. Altijd bespreekbaar. Prettig om tijdens het onderhoud te wachten, met altijd vers bakje koffie. Heel fijn extraatje dat mijn voorstoelen gestofzuigd zijn! Bedankt!

Altijd goede afspraken die ook na worden gekomen

Positief en ook negatief

Iedereen is erg vriendelijk en de auto wordt in goede staat afgeleverd. Het minpunt is het volgende: Ik moest om 11 uur aanwezig zijn en voor dat (in mijn ogen) kleine onderhoud heb ik meer dan twee uren zitten wachten zonder dat mij werd gezegd dat het zo lang zou duren. Volgende keer beter hopelijk. Groetjes, Kitty van Abeelen

Perfect geholpen

Afspraken worden nagekomen. Hele fijne garage.

Vertrouwd bedrijf, van verkoop tot onderhoud.

Ik heb al diversen auto’s bij dit bedrijf gekocht. Mijn persoonlijke ervaring is alleen maar goed. Ik heb steeds eerlijke adviezen en offertes gehad bij elke aankoop die ik deed. De service is altijd conform de afspraken nagekomen. En wat betreft het onderhoud, de monteurs zijn daar absoluut top. Ik ben dan ook buitengewoon tevreden over dit bedrijf..een aanrader dus! Mvg. Jan H

Goede service als altijd .

Goede service en kwaliteit

Tevreden hoe alles gegaan is

Alles prima volgens afspraak gegaan, goede uitleg en snelle aflevering!

Kapt Hatterasstraat 11

5015BB Tilburg