goede service, prijs is redelijk.

Onze Suzuki is al meerdere jaren in het onderhoud bij dit bedrijf. Denken graag met je mee en geven goed advies over uit te voeren reparaties.

Geweldige service !!!!!

Geweldig, vakkundig personeel, heel erg vriendelijk . Ze hebben altijd tijd voor me ! Toppers !!!!

Zeer ontspannen en vakkundig geholpen.

Goed geholpen. Er wordt ook met je mee gedacht.

Alles goed geregeld

Vooraf duidelijke opgave van de werkzaamheden en de kosten, verder geen verrassingen.

Alles is volgens afspraak gemaakt. Ben tevreden.

Super service

Mijn auto hier vorig jaar gekocht met heel veel plezier en een ontzettend goede service ervaren. Ook nu bij het keuren van mijn auto na een jaar weer super tevreden! Hele fijne zaak!

Zeer klantvriendelijke mensen die daar werken

echt een aanrader een echte no nonsens bedrijf ze doe alles in overleg met je en prijzen worden direct bepaald

Geen verrassingen

Fijn dat het bedrijf mee denkt en contact opnemen als het tijd is voor het onderhoud. Vooraf een prijsopgave en tussentijds is er telefonische contact als er iets bij komt. Auto hier gekocht en altijd in onderhoud hier. Dat voelt goed. Ook een jaar pechservice. Ook fijn.

Hele goede garage, en koffie zoveel je wil, ook aardige verkopers.

Zoals altijd weer super geholpen. Top !

Altijd prima service en onderhoud

Prima service en onderhoud zoals elk jaar

gewoon heel tevreden, als t ook zo gaat bij calimiteiten is t een top garage

gewoon goed en netjes

Ben tevreden, alles ging naar verwachting tot tevredenheid

Hebben onze 3e nieuwe auto daar gekocht. Auto prima, bedrijf prima, wat kan je nog meer verlangen?

Vakmanschap

Bij het ophalen van mijn nieuwe auto nam de verkoper de tijd om de auto goed uit te leggen. Het bedrijf is goed te bereiken en medewerkers zijn behulpzaam.

Alles volgens afspraak

Van te voren goede informatie over de nodige onderhoudt werkzaamheden en kosten

Zeer tevreden .

volgens afspraak op tijd uitgevoerd en duidelijke prijsopgave vooraf .

Professioneel bedrijf waarbij kwaliteit, betrokkenheid en zorgvuldigheid hoog in het vaandel staat.

Op 22/4/22 onze eerst nieuwe auto gekocht. Een elektrische auto: SERES-3. Voor ons 2 nieuwe stappen Hierin zijn we erg goed ingelicht en voorbereid. Alle stappen zijn doornomen, waardoor de overdracht en het E-rijden erg soepel is verlopen. We merken dat men erg betrokken is bij het proces, en dat men trots is op de producten waarvoor ze staan. We vertrouwen dat met deze start een goede basis is gelegd voor een lange termijn relatie.

goed service en vriendelijke uitstraling

Al vele jaren laat ik bij AutoAvenue mijn auto jaarlijks onderhouden. Nooit geen problemen gehad, en belangrijk, de mensen die er werken zijn vriendelijk, en de monteurs zijn goed opgeleid. ik hoop nog vele jaren het onderhoud van mijn auto bij de Auto Avenue te laten uitvoeren.

Prima overleg met Jordy

Prima overleg met Jordy

Is goed!

De auto is goed afgeleverd….de klantvriendelijkheid mag beter!

uitstekend

Mijn Suzuki swift is mijn 2e auto die ik kocht bij de autoavenue. de 1e een mitsubishi galant van 6 jaar oud en 11 jaar probleemloos gereden, er ging nooit iets aan kapot. Tussendoor diverse autos gekocht bij handelaren, zonder alle handelaren over 1 kam te willen scheren heb ik veel ellende gekocht waar ik slapeloze nachten van had omdat de problemen niet opgelost werden en het mij bakken vol geld kostte . nu slaap ik weer goed. hier worden geen dubieuze auto's verkocht en onderhoud doe ik nu ook bij de autoavenue. Aanrader wat mij betreft.

Keurig en volgens afspraak

Keurig en volgens afspraak, wel nogal prijzig

Topbedrijf met TOP service

Al jaren mijn vaste garage, naar volle tevredenheid.

Altijd goede service

Altijd vriendelijk ontvangst. Prima uitgevoerd onderhoud. Prijsopgaaf van te voren is erg fijn. Ik ben erg tevreden.

Top onderhoud.

De kosten van het onderhoud was zelfs iets lager dan de offerte, dit omdat de interieur filter niet vervangen hoefde te worden omdat deze nog 100% schoon was. Dus weer een top onderhoud voor ons.

Kapt Hatterasstraat 11

5015BB Tilburg