Prima in orde

De auto die we hadden besteld zou pas in oktober worden geleverd door leveringsproblemen. Door het meedenken in een oplossing hebben we nu een model uit de showroom. Super gedaan.

Altijd goed

Heb al 3 mitsubishi,s gekocht daar altijd goed en netjes behandeld. Leuk personeel en een lekker bakje koffie Misschien komt er nog een 4 de mitsubishi Gr Tijn

Netjes geholpen en afspraken komen ze na

Altijd goede service, vooraf een prijsopgave van kosten met specificatie, dus geen verrassing. Er wordt meegedacht bij een vraag. De laatste keer had ik onverwacht een afspraak, toen hebben ze gezorgd dat en de auto nagekeken was en ik mijn afspraak kon halen. En niet onbelangrijk… heerlijke koffie!

snel en vakkundig geholpen

prima geholpen

zeer goed

Eindelijk mijn droomauto gevonden. heb wat aanloop problemen gehad. Dit is netjes opgelost. En nu genieten. Dankjewel.

Super vriendelijk en stipt volgens afspraak geholpen.

Hier is klant echt KONING. Alles echt volgens vooraf afgesproken uitgevoerd. een echte aanrader, heb elders slechte ervaring, dus vandaar deze lovende woorden.

prima, zoals ik gewend ben!

Fijn van tevoren aleen prijsopgave zodat je een beetje weet op welke kosten je miet rekenen Mijn auto rijdt weer prima

Nvt

Servicegericht

Goed geholpen door Hans

Snel en vakkundig onderhoud volgens afspraak.

Auto 's ochtends thuis opgehaald door medewerker en 's avonds weer keurig afgeleverd. Het uitgevoerde onderhoud is geheel conform van te voren verstrekte offerte uitgevoerd,

Vriendelijk en netjes geholpen

Erg vriendelijk behulpzaam personeel om de klanten te woord te staan.

Weer prima en vriendelijk geholpen.

Weer prima en vriendelijk geholpen

Zeer goed geholpen!

Alle vragen vlot bevredigend beantwoord, goede inruilprijs voor mijn auto en zeer tevreden over de nieuwe Suzuki Vitare. En tot slot een heerlijke taart voor de aankoop! Persoonlijk geholpen!

Is positief.

Ik ervaar dat er na mij geluisterd wordt.Het straalt vertrouwen uit.

Super kundig en gezellig bedrijf

Hier wordt je altijd zeer vriendelijk ontvangen en erg goed geholpen.

Een garage waar ik veel vertrouwen in heb.

Altijd zeer servicegericht. Denken altijd met je mee. Overleggen altijd van tevoren of iets nodig is of toch niet.

Betrouwbaar, efficient, klantvriendelijk, topbedrijf

Zie bovenstaande omschrijving

Alles goed geregeld. Geen op- of aanmerkingen.

zie boven

Uitstekend zeer tevreden

Geen klachten over Auto Avenue

Top meedenkers

Fijn garage bedrijf met vriendelijk personeel

Goeie service

Vriendelijke ontvangst, geen langdurig papierwerk, sms bericht toen de auto gereed was en auto netjes terug ontvangen.

Redelijk

Vond de prijs voor een beurt op een redelijk nieuwe auto van een jaar oud veel. prijzen zijn flink gestegen. Voor dat bedrag hadden ze de auto wel kunnen wassen werd bij de vorige dealer wel gedaan.was de service toch beterder.dat was bij van dorst. Vond het personeel bij de verkoop van de auto vriendelijker als nu.

Prima autobedrijf met perfecte service en buitengewoon vriendelijke medewerkers!

Bij het uitzoeken en kopen van onze nieuwe auto werden we buitengewoon hartelijk ontvangen en geholpen. Dit was overigens niet de eerste auto die we bij de Auto Avenue gekocht hebben en steeds opnieuw hebben wij dezelfde ervaring gehad, zonder een uitzondering. Buitengewoon vriendelijk, behulpzaam maar zeker ook ter zake kundige medewerkers.

Kapt Hatterasstraat 11

5015BB Tilburg