Wat is het voordeel dat ik naar dealer ga
Ik had een afspraak gemaakt in de planning. Kijkend naar mijn onregelmatige werk. Daarna bleek de afspraak niet te kunnen en werd er 2 weken later een afspraak aangeboden. Wil en werkdag voor mij maar de auto zou klaar zijn. Echter had ik de pech dat er wat kapot was. Onderdeel moest besteld worden, er was geen leenauto. Oftewel ik had een vervoersprobleem, voor 4 dagen. Want het weekend zat ertussen. Daardoor kwam de volgende vraag in me op. Wat is 'm, noem het mijn voordeel, dat ik mijn auto naar de dealer breng. Ik ben meer geld kwijt aan onderhoudsbeurt dan een gewone garage. Onderdeel was niet op voorraad, geen leenauto. Auto was daarna netjes gemaakt. Maar ik mis het stukje klanten binding, net dat beetje extra inspanning dat niet hoeft maar toch leuk is. Bv auto stofzuigen, korting wasstraat, , geurverfrisser, pepermuntje of zoiets. Mobiliteitspas is wellicht een extra, echter toen ik een beroep op ze deed, zodat ik niet om 23 uur alleen op straat op monteur moest wachten. Kreeg ik het antwoord. U kunt nu nog rijden, we komen pas als u dat niet meer kunt.
Aanvulling.. bij aanbeveling nee, gebaseerd op deze ervaring .