Keurige service

Vooraf een keurige prijsindicatie van de kosten, geen verrassingen achteraf. Prettig in contact

Duidelijkheid,geen poespas

Vanaf 1980 Mitsubishi rijder. Naar volle tevredenheid

Zeer tevreden !

Ben al jaren lang klant en ben altijd zeer tevreden over de service v.d. Avenue !

Al zo'n 20 jaar klant bij De Auto Avenue Tilburg en ik word steeds correct en snel geholpen.

Goede service, klant vriendelijk.

super

super service

Kom al een aantal jaren bij deze garage. Vooraf een prijsopgave. Ben zeer tevreden.

Goed uitgevoerdeleine beurt met apk keuring

Goede offerte vooraf Alles keurig gedaan volgens afspraak Auto was tijdig klaar

Ouderwets Goede Service.

Ben er geweest voor een onderhoudsbeurt aan mijn 31 Jaar oude Mitsubishi Galant. Geen sprookjes, maar gewoon alles wat echt nodig is word dan volgens het boekje uitgevoerd, en ook nog eens gratis onderhoudsadviezen, voor de toekomst, van mijn wagen.

Beknopte uitleg over de auto

Blijf het gevoel houden dat het voor jullie een zeer goede deal was, prachtige auto ingeleverd, met weinig kilometers. Uitleg over de nieuwe auto vond ik erg kort. De taart die ik kreeg als verrassing, was voor mij heel vreemd, als alleenstaande vrouw zo een grote taart krijgen. Wat moet ik ermee. Heb hem meteen aan mijn zoon gegeven, had liever een boeket bloemen gehad. Het was toch eigenlijk ”mijn” verrassing.

Klantvriendelijk

Goed geadviseerd

Fijn geholpen

Uitstekend geholpen, zeer tevreden

zeer tevreden

zeer goede service

Goede service en klantvriendelijk bedrijf

Ben goed geholpen.

Snel en goed.

Probleemloos

Goede ervaring

We werden goed geholpen

Gewoon super tevreden!!!

Alles volgens afspraak, twee fietsen gevraagd, die stonden keurig klaar! Op de afgesproken tijd, kon de auto weer opgehaald worden.

Super service.

Veel hulp. Alle vragen worden beantwoord. Veel uitleg over de auto. Vriendelijk personeel. Kortom TOP.

Nette aflevering

Ervaren verkopers

Geweldige auto

Geweldige auto, rijd goed en dat voor een super prijs. Vond soms de verkoper een iets minder fijne vibe hebben. De manier van communiceren sprak mij niet altijd even erg aan. Bijvoorbeeld toen wij de auto starten deed de radio het niet, terwijl deze het wel deed toen ik mijn proefrit ging doen. Werd er eerst gezegd ja maar wij hebben er toch echt niet meer aangezeten na jou proefrit. En zo kreeg ik erg het gevoel alsof ik de schuldige was van het probleem. Gelukkig heeft hij daarna wel een monteur laten kijken. De autoradio moest gewoon even gereset worden. Gelukkig doet nu alles het weer, en gaan wij veel fijne kilometers tegemoet.

Super!

Goede professionele service.

Snel en prima uitgevoerd.

Komt afspraken na.

Goed en duidelijk geregeld.

Gewoon duidelijk en volgens afspraak

Goed geïnformeerd mbt de kosten Afspraken nagekomen Vriendelijke benadering

Kapt Hatterasstraat 11