Een 7 omdat er voor het keuringbewijs,vergeten is om een lampje van kentekenverlichting te vervangen.

Heel goed

Goede afspraken die ook nagekomen worden

helemaal goed

niets aan te merken

Afspraak goed nagekomen

extra werkzaamheden worden ook ter plekke doorgevoerd(klok instellingen)

goed geholpen goeie services klantvriendelijk score een 8

Transparante communicatie en goede service

Een week voor het onderhoud ontvang je een gespecificeerde prijsopgave. Hieruit is duidelijk te onderscheiden wat het advies vanuit de merkdealer is en wat eventueel geadviseerde opties zijn. Je maakt hier als klant van te voren de keuze wat je wilt laten uitvoeren en wat niet. Door dat het zo gespecificeerd is weet je wat je staat te wachten en zijn er geen onaangename financiële verrassingen achteraf.

Vriendelijk en goed bedrijf

Mijn vorige auto een set mij werd bij een jaarlijkse beurt ook gewassen. Daarom 4 sterren

Mooie auto gevonden

Geweldig geholpen, open en eerlijk

Goede garage met een goede service

Goede garage met een goede service.

Goede service, vriendelijke medewerkers.

De beurt, zoals geadviseerd, voor 40.000 km. Is wel een kostbare aangelegenheid.

Mijn jaarlijkse. Beurt weer goed uitgevoerd, ik bEn zeer tevreden

Rustige plezierige garage

Tevreden

Prima service en onderhoud is vast goed uitgevoerd.

Vooraf alles per mail op een rij. Service in meedenken wat te doen wat nodig is. Wachttijd bij garage is prima, werkplek en thee. Vriendelijk personeel. Uitvoering Apk en onderhoud is gedaan, lastig te beoordelen wat het resultaat is. Ik ga er vanuit dat dit prima is. Autoavenue komt professioneel op mij over.

Zeer netjes en goed geregeld

Goede garage en prima service

Ik word altijd goed behandeld.

Wij komen er al jaren. we worden er altijd goed behandeld.

Niet geluisterd naar de klachten van de klant

Heb aangegeven dat interval ruitenwisser van slag was toen ik de garage uit kwam was er mijn inziens, niets aan gedaan.

Alles correct volgens afspraak

Auto om 9.30 afgeleverd voor onderhoud en APK. Vervangende elec fiets stond netjes klaar en om 11.30 berichtje via sms auto staat weer klaar !

Prima onderhoudsbeurt

Keurig uitgenodigd voor de beurt, de werkzaamheden opgesomd en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Lekker koffie gedronken onderhand.

Geweldig ontvangst en een heerlijke taart. Dank jullie wel.

deskundig en goed voorbereid en geen verrassingen achteraf

Vooraf een goede en complete offerte Keuring netjes en deskundig verzorgt Geen verrassingen achteraf

uitstekend

Heel goed geholpen, deskundig.

na volle tevredenheid geholpen

Heel klantvriendelijk ontvangen en goede uitleg

Prima service en klantencontact

Zoals gezegd prima service en klantencontact. Daar kan ik verder niks aan toevoegen

goede offerte,en zeer goed geholpen.

goede offerte,en zeer goed geholpen.

Kapt Hatterasstraat 11

5015BB Tilburg