No Nonsense !!

Een No Nonsense bedrijf met korte lijnen , makkelijk afspraken maken .

Redelijk

Auto gaat voor een beurt geef aan dat ik niet veel km's maak. Je kan het aan de km stand zien Luisteren is er niet bij. Willen een beurt geven voor de honderd procent. Alles erop en eraan. Ben in gesprek gegaan scheelt me 200 euro. En waarom op onderdelen meer dan 100% boven op doen? Kan dit echt niet volgen.

Tevreden

Alles ok

Vriendelijk personeel en alles snel geregeld.

Op woensdag proefrit gemaakt en vrijdag de auto opgehaald. Snel geregeld.

Goede service ben tevreden

Alles verliep volgens afspraak

Vriendelijk personeel dat zich ook aan afspraken houdt en goed werk aflevert

Vooraf duidelijke afspraken per mail die ook tijdig en goed zijn nagekomen. Auto keurig onderhouden met aanpassing van de rekening voor zaken die niet strikt noodzakelijk waren. Open, eerlijk en transparant. Afspraak plannen was snel en eenvoudig geregeld. Alles ook op tijd klaar.

Nette zaak, prima geholpen, auto netjes afgeleverd

Nette zaak, prima geholpen, auto netjes afgeleverd

Goed, netjes geholpen.

Alles volgens afspraak, prima contact.

Alles in een dag weer tip-top in orde

In de ochtend zet mijn vriend de auto af en na zijn werk is hij weer klaar om opgehaald te worden. Alle onderdelen worden nagekeken en bijzonderheden (indien aanwezig) besproken. We kunnen weer een jaar vooruit. Ik zou het adviseren om je auto hier te laten onderhouden. Niets op aan te merken, duidelijk verhaal en op voorhand een prijsindicatie van de te maken kosten. Als je even moet wachten een goede bak koffie en telefonisch goed te bereiken.

Over het algemeen goed

over het algemeen zijn wij tevreden

Persoonlijk vindt ik het een fijne garage.

Prima dealer, goede communicatie, goede bereikbaarheid, goede en snelle service. Al met al; alles wat je van een goede autodealer mag verwachten.

Uitstekend!!.

ik ben al ruim 15 tot 20 Jaar Klant bij de Auto Avenue, en ik kan Alleen maar zeggen/vertellen, dat Dit Bedrijf Uitstekende Service Biedt & nog Echt een Familiebedrijf is, war je Nog Zelf in de Garage kan/kunt Komen, om met de Monteurs te praten/overleggen!!, dus zoals al aangegeven, Uitstekend!!, ga zo door!!.

Perfect afgewerkt

Zeer prettig bedrijf met deskundigen medewerkers.

Zeer goed, afspraken worden uitstekend nagekomen.

De Autoavenue geeft zeer tijdig bericht dat een onderhoudsbeurt nodig is. Ze sturen ook netjes herinneringen hieraan. Zeer vriendelijke afspraak gemaakt en hierna nog telefonisch contact gehad over eventuele mankementen. Aansluitend een mail ontvangen met de prijsopgave, waar ik ook weer op kon reageren. Mijn auto voor onderhoudsbeurt gebracht, kon er op wachten onder het genot van een lekker kopje cappuccino met koekje. Kortom zeer prettige ervaring. Dit is ook een van de redenen dat ik al voor de derde keer voor een Suzuki Swift gekozen heb.

Leuk bedrijf. Éérste keer dat wij hier geweest zijn. Zeer vriendelijk en deskundig personeel personeel. Aflevering prima verlopen. Zeker een aanrader voor iedereen die een auto wil kopen

Heel goed, klantvriendelijk!

Klantvriendelijk , goed geholpen.

heel positief

nieuwe swift sport afgehaald. Wederom prima gedaan door Leonard. Top verkoper.

Vriendelijk ontvangen, behulpzaam, komen beloftes na, goed gevoel bij de aankoop van de auto. Fijne garage! En een ballenbak voor de kids…

gewoon goed zoals altijd toppie

goed en netjes behandeld

Mijn verwachtingen zijn tot nu toe tot volle tevredenheid waargemaakt!

Prettige en ongedwongen ontvangst en benadering. Fijn om vrijblijvend rond te kunnen kijken en je te oriënteren. Op juiste moment duidelijke informatie, incl. het aandragen van alternatieve mogelijkheden binnen de aangegeven wensen. Bezoek en contact gaven voldoende vertrouwen en was reden om verder te (onder)handelen en tot een sluitende (ver)koop te komen. Tot nu toe alleszins tevreden.

Nette uitleg en alles volgens afspraak

Er werd ruim de tijd genomen om alles uit te leggen zodat je gelijk van je aanschaf kunt genieten

niks te klagen

Wordt eentonig, altijd goed behandeld.

Fijne daeler

Fijn verkoopgesprek gehad en prima geholpen.

Ik ben zeer tevreden en zijn klantvriendelijk

Kapt Hatterasstraat 11

5015BB Tilburg