Goede garage met service

De servicebeurt goed voltooid

Goed gewerkt aan mijn auto

Hij loopt weer als nieuw

Prettig geholpen en heel goed geadviseerd

Ben heel prettig geholpen en heb ook een heel goed advies gehad wat betreft het periodiek onderhoud en updaten.

Fijne auto,rijd er met veel plezier in.

Fijne auto,verkoper vriendelijk en behulpzaam,in een woord,PERFECT.

Heel fijn!

Vriendelijk, behulpzaam, prettig en familiair. Het was een fijne ervaring.

alles verlopen volgens afspraak

een volgende afspraak maken

service beurt goed uitgevoerd

Ben al een aantal jaren klant en zeer tevreden.

Mijn ervaring tijdens en na de grote onderhoudbeurt van de auto was prima

Alles is in orde.

Alles goed en professioneel. Goede contact.

Net niet helemaal goed.

Het pookje voor de automatische ruitenwisser is uitgezet voor de wasbeurt en niet teruggezet. Beetje slordig. Ook was de wintertijd niet ingesteld. Dingen die vorig jaar bij de beurt wel in orde waren.

Zeer fijn geholpen, geweldige service!

In februari een mooie 2de hands Suzuki Alto gekocht. Zeer fijn geholpen en prima auto. Heel tevreden over deze Suzuki dealer. Ook over de nazorg zeer tevreden.

Zoals vanouds, goede service, goed contact met de klant!

Zie bovenstaand

Een heerlijk rustige omgeving om de tijd door te komen.

Keurig en naar wens

Goede service alles naar wens

Goed bedrijf met vriendelijke mensen

Auto gebracht voor onderhoud, APK en vervangen koplamppit. Alles naar tevredenheid uitgevoerd.

Heel goed

Wel aan de prijs, mar ja....

Fijne service

Prettige manier van samenwerken.

Met weinig woorden kun je veel zeggen maar iets uitgebreider: We komen al een aantal jaren bij de Auto Avenue en ervaren er altijd een warm en familiair welkom. Uiteraard staat vakkennis en goede uitleg bij aanschaf van een andere auto voorop, maar ook daarover zijn wij erg tevreden. Er wordt altijd echt tijd voor jou als klant genomen en een kopje koffie staat altijd ter beschikking. We hopen, maar gaan er eigenlijk gewoon vanuit, dat we van onze aangekochte Eclipse Cross net zoveel plezier gaan hebben als van onze ingeruilde ASX. Wij zouden de auto Avenue met een gerust gevoel aanraden aan eenieder die op een leuke manier een andere auto wil aanschaffen waarop je echt kunt vertrouwen. Gr. Toon en Corrie van Puijenbroek.

Prima.

Bij aankoop een prettig gesprek over de Suzuki Vitara en bij de aflevering werd alles netjes uitgelegd omtrent al die electronische snufjes die erop zitten. Kan óók gerust terug komen als ik het even niet meer snap met die eletronica. Afgeleverd met extra een witte nummerplaat en een flinke progres-taart. Alle lof over de omgang met de klant en de afhandeling.

Prima verkoper(Marco) en uiteindelijk goede afhandeling van mijn koop.

Ondanks de lange vertraging van de levering van mijn auto door begrijpelijke omstandigheden ben ik tevreden.. Door als klant eerlijk op de hoogte te worden gehouden en in contact te blijven ,voel ik me serieus genomen.Het aanbieden van opties en mogelijkheden indien mijn toenmalige auto zou uitvallen voelde als correct en oplossingsgericht. Ook de overdracht en de goede uitleg van het gebruik van de auto gebeurde rustig en niet gehaast.

Als vanouds weer ff thuiskomen

Voor de 10e keer een auto in ontvangst nemen,het blijft uniek.

Onvoorstelbaar

Je zet een auto te koop op diverse sites. Ik doe de moeite om naar Tilburg te rijden en wat blijkt: Deze auto kunt u niet kopen anders kan men niets meer laten zien. Ofwel een lokkertje wat een showmodel blijkt te zijn…. Wij zijn bij deze al helemaal klaar met deze dealer!

Naar grote tevredenheid

De 20.000-beurt is naar grote tevredenheid netjes uitgevoerd en verlopen. Ook het gebruik van de Seres als leenauto was een leuke bijkomstigheid.

Prettig behanderling

9ood service uitleg, en vertrouwd