Deze keer viel de onderhoud beurt wat tegen.

Ik vind de kosten te hoog ook na aftrek van kosten servicepas. Linker portier piept zins dat hij terug is uit de garage. Wellicht is het mogelijk om een meerjaren kosten plaatje te maken zodat ik weet wat mij de komende jaren staat te wachten.

Goed uitgevoerde keuring en reparaties

Alles was perfect geregeld

De auto was wederom keurig gewassen zowel van binnen als van buiten, houd dat er maar in.

Super gedaan

Bijzonder vriendelijk en behulpzaam, Zal ik zeer bij een ieder aanbevelen

Gewoon goed en houden zich aan de afspraken

Brengen lekkere koffie en wachten of leenauto of e-bike

Teveel jaarlijks onderhoud

Jaarlijkse beurten vallen mij al 4 jaar erg tegen in prijs. Ben al zeker 1200 euro kwijt aan in mijn ogen veel onzin.

Ik ben zeer tevreden.

Mijn auto wordt goed behandeld. Ik mag in de hal altijd rustig wachten tot hij klaar is. Ik krijg altijd goede uitleg.

Afspraak en prijs goed nagekomen

Had vooraf een email ontvangen daarin stond duidelijk wat er tijdens de kleine beurt gedaan zou worden + de prijs

Goede service.

Door corona konden we helaas de auto niet brengen. Werd probleemloos opgehaald en weer thuis bezorgd door medewerker AutoAvenue. Bleek na afloop niets voor gerekend te worden. Service van de zaak. Netjes door de wasstraat gehaald. Vooraf keurig prijsofferte voor alle handelingen ontvangen plus advies of het wel of niet nodig zou zijn.

klasse behandeling ,vwb prijsopgaaf en uitvoering en snelheid van afspraaak

zie boven

goede sevice.

mijn advies is mijn beoordeling kl.ant is koning

Vriendelijk te woord gestaan en geholpen

Al jaren een aanbevolen garage met goede service.

Erg prettig

Prima service en duidelijke afspraken.

Fijne medewerkers

Altijd correct behandeld

Prima in orde

ok

Correct en snel geholpen

Correct en snel geholpen voor een servicebeurt tijdens het wachten met kop koffie

keurige behandeling en alles volgens afspraak

goede ervaring met Avenue. Wordt keurig op de hoogte gehouden indien prijsopgave afwijkt

Minpuntje deze keer

Jammer dat ik tot 17u.30 uur moest wachten omdat koelvloeistof bijvullen zo tijdrovend is...??Auto stond er al vanaf 9.00u. Dan kun je daar beter met beginnen lijkt mij. Ik was met openbaar vervoer van Lage Mierde gekomen en was er te vroeg n.l. tegen half 5 omdat ik bevestigd had gekregen dat hij om 16.45 gereed was. Deceptie dus.

Klantenservice

Goede klantenservice, heldere afspraken en snelle service.

De service was goed. Wel pech met achterlichtjes.

De service was goed. Wel bleek dat er 2 lampjes van het achterlicht stuk waren. De dag erna meteen teruggegaan. Toen hebben ze alles nog eens gecheckt. De lampjes werden vervangen en ze deden dat gratis. Ik wijt het aan pech.

Aan te bevelen!

Prijs kwaliteit goed, goede service, vriendelijk en betrouwbaar

Kapt Hatterasstraat 11

5015BB Tilburg