Het personeel is zover ik als leek het kan beoordelen zeer vakkundig en altijd vriendelijk.

Ik hoop dat wat er is besproken is uitgevoerd

Ik hoop dat wat er is besproken is uitgevoerd

Niets bijzonders

Maar we zijn bekend hier , mijn man heeft hier gewerkt is goed zo

Net bedrijf

Netjes, goed en snel geholpen!

Alles perfect geregeld en afgehandeld

uitstekend geholpen, duidelijke uitleg en klantvriendelijk

ben uitstekend geholpen in een klantvriendelijke omgeving waar alle ruimte en tijd is onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

uitstekend

Beter kan niet!

Altijd volgens afspraak en goede behandeling

Volledig en professioneel

We hebben met onze auto flink wat kilometers afgelegd in de loop der jaren. Iedere beurt, evenals de laatste beurt bij De Auto Avenue Tilburg, is volgens planning en prijsstelling vooraf afgegeven uitgevoerd. Bij afwijkingen is er goed overleg met veel ruimte voor eigen keuze. Dit ervaren we als erg prettig en gunnen we meer autogebruikers. Prettige contactpersonen die het bezoek aan de garage nog aangenamer maken.

Vriendelijk ontvangen

Ben tevreden over het bedrijf

Goed tevreden

Zoals al vele jaren ben ik goed tevreden over alles.

Klant gerichtheid

Netjes, en klant gerichtheid vindt ik uitstekend. Daarom mede de keuze om weer bij Auto Avenue Tilburg. Onze auto te kopen.

Vlotte service betrouwbaar bedrijf

Informatie over wat er gedaan is, is helder. Afrekening conform offerte

Goede en snelle service!

De auto had weer meer reparatie nodig dan vooraf verwacht. Toch was hij dezelfde dag nog klaar.

Prima service met vriendelijk en gekwalificeerd personeel

De onderhoudsbeurt voor mijn auto werd via mail aangekondigd. Via een link afspraak gemaakt en prima op de betreffende dag afgehandeld. De auto heb ik eind van de dag gewassen en wel weer opgehaald.

Niets teveel

Ondanks dat onze Colt al 16 jaar is, wordt hij nog altijd met de grootste zorg behandeld door de Avenue! Ook de haal- en brengservice is super goed geregeld! Niets is teveel voor deze uitstekende garage!

Goede service en klant vriendelijk

goed meegedacht en afspraken nagekomen

Mijn oude auto was total loss en ik zocht een zelfde auto. Er is goed meegedacht over de afwikkeling van de oude naar leveren van de nieuwe. Bij de prijs kwamen geen verassingen en afspraken zijn allemaal (meer dan) nagekomen.

Keurig!

Netjes ontvangen met koffie, en een proefrit gemaakt. Duidelijk werd gemaakt dat de auto net binnen was, en men verder er niet veel qua historie van af wist. De auto gekocht en bij mijn eigen garage een grote beurt laten geven. Geen mankementen behalve wat vervuilde bougies en een filter. Verder prima in orde!

Nette behandeling en goede info

Een goede service

Goede ervaring Goede service altijd netjes geholpen Weet precies wat er gaat gebeuren En je krijgt een paar dagen eerder Een prijsindicatie.

alles volgens afspraak en goed geregeld

Er valt niet meer te zeggen dan hierboven al beschreven.

Prima service!

Goed geholpen. Wel wat onervaren personeel af en toe, maar iedereen heeft zijn/haar vak moeten leren! Zeer tevreden.

Snel en goed geholpen

Kapt Hatterasstraat 11