altijd prima service

Zeer goede service

Prettige indruk, duidelijke uitleg, van de verkoper, en een goede aankoop gedaan, waar ik erg blij mee ben, namelijk met .mijn Suzuki Ignis.

Auto rijd weer lekker

Als de auto een onderhoudsbeurt heeft gekregen dan merk je dat gelijk. Hij rijdt weet lekker soepel.

Goed on van te voren te weren wat ze gaan doen en wat het kost.

Goede en nette service

Goede en nette service

Vriendelijk en vakkundig

Wordt gemeld als de auto een buurt of iets anders moet ondergaan met een prijsopgave héél goed

Prima geholpen door vriendelijk personeel

Prima geholpen door vriendelijk ervaren personeel

Ze doen wat je afspreekt, en geen onnodige kosten. Alleen wanneer dit echt nodig is.

Prima garagebedrijf

Uitvoering werkzaamheden geheel conform vooraf opgegeven prijsopgave. Keurig bedrijf met vakbekwame medewerkers. Een absolute aanrader.

Deskundig, efficiënt, klantvriendelijk en meedenkend!

De autoavenue ervaar ik als een klantvriendelijke, deskundige en efficiënt werkende garage. Ik beveel deze garage graag aan!

Klantvriendelijk en goede service.

Er wordt geluisterd en denken mee om samen in goed overleg de service te verlenen die nodig is om veilig te rijden. Voor mij is dit belangrijk. Bij een onderhoudsbeurt wordt advies gegeven. Ik kan bellen voor advies en indien nodig nog dezelfde dag komen voor kleine reparaties of controle.

Alles goed geregeld

goed en vriendelijk te woord gestaan.

Super vriendelijk en vakkundig personeel

wij zijn heel fijn geholpen door Dhr. van de Wiel en hij nam alle tijd voor ons. Alles goed uitgelegd en wij zijn heel tevreden weggereden met onze nieuwe auto.

klantvriendelijkheid

goede service

Mooie zaak, goed aanbod en vriendelijke medewerkers

De Auto Avenue is een mooie zaak. Alles ziet er netjes uit en ook is er gedacht aan een comfortabele koffiehoek én een erg grote speelruimte voor kinderen inclusief ballenbak met glijbaantje. Het aanbod bestaat grotendeels uit de merken Mitsubishi, Suzuki en Seres maar ook andere merken kun je in de vorm van occasions tegenkomen. Naar mijn mening een aanbod voor een breed publiek. De medewerkers zijn vriendelijk en nemen de tijd voor je. Dat laatste heeft in sommige gevallen ook een nadeel en dat is dan ook meteen mijn enige feedback voor de medewerkers: Het tempo zou iets hoger mogen liggen. Toen ik 20 minuten van tevoren belde voor een testrit en er werd gezegd dat ze hem klaar zouden zetten, moest ik bij aankomst nog 50 minuten wachten voordat ik kon vertrekken. Het was weliswaar een zaterdag maar toch was dit niet erg prettig. Ook bij het in orde maken van de papieren van de auto die ik kocht, duurde het allemaal veel langer dan mij nodig lijkt en stonden er regelmatig mensen te wachten om geholpen te worden. Algemene beoordeling is dus goed en ik zou de Auto Avenue zeker aanraden als je op zoek bent naar een nieuwe auto of occasion.

gewoon goed

goed geholpen

Zorgvuldig

Je weet vooraf waar je aan toe bent qua kosten. Alles in goed overleg....

Vriendelijk

Goede uitleg

CORRECT EN NETJES, TECHNISCH UITSTEKEND.

EERST IN WAALWIJK, TILBURG VONDEN WE VER WEG, VOOR EEN GARAGE, GEZIEN DE ERVARING MET JULLIE GAAT ALLES NAAR ONS ZIN.

Vriendelijke en deskundige medewerkers

super geweldig

Ben zeer tevreden over de verkoper en de vriendelijke ontvangst en uiteindelijk de aflevering. Hoop dat deze ervaring bij jullie blijft en ik zal zeker het bedrijf aanbevelen. Hopende dat ik bij jullie dezelfde ervaring ga krijgen als voorheen bij Louwman

Zeer tevreden over alle relevante verstrekte informatie die resulteerde in snelle aflevering

Gebaseerd op een eerdere tevredenstellende ervaring met Mitsubishi gekozen voor de Eclipse Cross in de meest complete uitvoering. De gehele aankoop(inruil)cyclus is tot mijn volledige tevredenheid verlopen.

Altijd duidelijk vooraf een prijsopgave. Helder uitleg daarbij ook. Fijn dat je gratis een elektrische fiets als vervangend vervoer krijgt.

Snelle levering volgens afspraak. Goede informatie over de auto en bijbehorende zaken. Leuke levering. bij het ophalen werden we nog verwend met een heerlijke slagroomtaart!!!!

Duidelijk afspraak Onderhoudsbeurt in orde

Kapt Hatterasstraat 11