Goede auto’s, chagrijnig personeel.

Het duurde lang voordat iemand mij hielp terwijl ik voor een specifieke auto daar was. Degene die mij hielp was super aardig, maar de rest can het personeel keurde ondgeen blik waardig. Na een proefrit eenzelfde reactie, en toen er afspraken over aflevering gemaakt moest worden was het aardige mannetje weg, vervangen door de ‘expert’ die de commissie mocht vangen. Met het halen van de auto eenzelfde soort ontvangst.

Betrouwbare service

Prettige ontvangst Goede service

Volledig vertrouwen in de dealer

Nog nooit t idee gehad dat er iets gebeurde tijdens de beurten wat niet perse nodig was! Vooraf worden we gebeld wat er volgens de km stand moet gebeuren aan de auto, en krijgen vanntevoren de offerte.we zijn hun ook trouw!

Vlot en netjes afgewerkt

Degelijke service, goed georganiseerd waar wel een prijskaartje aan hangt.

Veel goed

Hello Auto avenue een goed werk gemakt bij mij auto , ik kijk als beter nu , bedankt De prijce is beetje oog klopt . Hellas de last contact persoon niet doen a goed face , ik kaniet vraag , ik moet als snel betaald En de contact is niet de beste , zo ik Ga nog een kier de service os beter van de service in denboch , maar helaas de persoon contact nee , sorry maar is waar , ik mag een vraag En de menneer zeg weet ik niet, oke ik vraag aleen voor de verkoop kkkk wel dag is hij in de plek , nee menneer hellas moet imande beetje meer ardig

Alles goed gecontroleerd

Heel erg tevreden

Klant gericht wij voelde ons meteen thuis en op ons gemak En werden goed geholpen

Geweldig geholpen

Reuze vriendelijk geholpen , afwerking van de papieren super snel goede uitleg over de auto ,

heel tevreden over de afhandeling

auto was op afgesproken tijd klaar. en de kosten voor de onder

Naar volle tevredenheid

Mijn ervaring is dat ik altijd met een goed gevoel in de garage kom. Ik word netjes ontvangen en alles wordt goed afgehandeld.

Uitstekende service

Auto voor een grote beurt gebracht en gewacht tot het klaar was. Keurig op tijd begonnen en binnen 1,5 uur klaar. Tijdens het wachten lekker kopje koffie op. Alles gedaan volgens vooraf toegestuurde prijsopgaaf Prima geregeld!

REDELIJK EN GOEDE ONTVANGST TIJDENS JAARCONTROLE AUTO 1

VRIENDELIJK, ONDANKS MINDER BEZETTING DOOR VAKANTIE V/D mEDEWEKERS!

Goede ontvangst.

Prettige ontvangst, kon onder het genot van goede koffie wachten tot de auto klaar was. Prima zithoekjes om te wachten. Alleen jammer dat de auto pas een half uur na de afgesproken tijd de werkplaats inging.

Top geregeld, snelle afhandeling

Gewoon heel goed.

prima service

prettig

Goed servicegericht bedrijf!

Zolang ik klant ben wordt ik vriendelijk en goed geholpen. De service is geweldig.

Klantvriendelijk

Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen. Zowel telefonisch als fysiek weten waar over ze praten. Serieus in teruggave bij onderhandelen geen poppenkast gewoon meteen duidelijkheid.

Client behandeling en service, zoals ik als jaren ervaar: klasse!

Bij de aankoop van een nieuwe auto, nam de verkoper ruimschoots de tijd om het audio en navigatie systeem, cruise control etc. uit te leggen. De auto werd van binnen en van buiten, van van voor naar achteren "doorgenomen". Er werd een goede prijs geboden voor de inruilauto. Na een week een belletje of "het goed ging", of er nog vragen waren etc. En wat niet onvermeld mag blijven bij het verlaten van de garage kreeg ik nog een heerlijke taart, met de tekst veel, veilige kilometers gewenst. Dus de Auto Avenue heeft "smaak".

Heel netjes afgewerkt en geholpen goede service

Goede persoonlijke service

super

nette aflevering en nog een grote progrestaart cadeau ook.

Geweldig geholpen

Niet opdringerig en verstand van zaken. Geen aders onder het gras prijs is all in. Duidelijkheid voert tijd de boventoon

Geen eerlijke informatie wanneer je een auto koopt

Ze hadden moeten vertellen dat je iedere 25 duizend kilometers je de remschijven moet vervangen. Hele grote kostenplaatje. Ben ik niet blij mee.

Goed en snel werk

Afspraak gemaakt en duidelijkheid over de werkzaamheden geen bij komende klus gewoon duidelijk.

Uitstekende service en klantvriendelijkheid

Zoals gewoonlijk weer fantastisch geholpen .

Donderdag 24 juni geweest voor jaarlijks onderhoud- Ben goed geholpen , dus ik Ben te vreden.

Geen commentaar goed bdrijf

Kapt Hatterasstraat 11