Er wordt altijd goed overlegt en je weet van tevoren wat je kwijt bent

Vriendelijk

Zeer prettig en deskundig geholpen.

Onze verkoper Marco nam alle tijd om alles goed uit leggen over onze nieuwe Ignis. De eerste keer een auto bij dit bedrijf gekocht en we hebben er nu al alle vertrouwen in.

Ik heb met Leonard heel goed zaken kunnen doen bij het aankopen van een nieuwe auto. En de service is uitstekend.

Gewoon een prima bedrijf.

Vriendelijke medewerkers, offerte vooraf, duidelijke afspraken, die ook goed worden nagekomen, kortom een bedrijf waar je klant wilt blijven.

Kom beter

Over de service aan de auto heb ik geen klachten die is toppie Maar over de service van de leenfiets heb ik wel een dingetje En dat is als volgt ik vind het echt belachelijk dat je moet tekenen voor een borgsom voor het geval dat de fiets wordt weg gehaald Net of wij er om vragen dat ze de fiets weg mogen halen Hierdoor ben ik regelrecht naar huis gereden om de fiets veilig op mij plaats te zetten. En ik durfde niet eerst een boodschap te gaan doen omdat ik dan mocht de fiets op dat moment weg gehaald worden er voor op kon draaien en dat vind ik niet kunnen Want als het goed is zijn jullie hier ook voor verzekerd Dit vind ik erg jammer

Alles goed geregeld

Vriendelijke mensen goede vlotte service Niets op aan te merken

Netjes geholpen en ingelicht over de uitvoering

Prima aflevering.

Fijne service, maar dat was ik al wel gewend. Aflevering nieuwe auto helemaal naar wens. Alleen taart was te groot, calorieën moeten er weer afgetraind worden. Fijne garage !

Geweldige service

Door ziekenhuis omstandigheden kon ik zelf niet rijden voor een servicebeurt,mijn vrouw wel, toen werden wij samen naar huis gebracht. na een paar uur weer opgehaald door Auto Avenue.niets dan lof hiervoor. Ook de servicebeurt was prima.

Veel te duur!!!

moest veel te gedaan worden aan een auto van nog geen 2 jaar oud, en nog geen 4000 km op de teller!!! ( en veel te duur!!)

vriendelijk behandeld en goede uitleg.

Wij werden vriendelijk ontvangen met koffie en limonade voor ons kleinkind. De uitleg van alle veiligheidssystemen etc. was goed en duidelijk. Enigste nadeel was dat het ruitensproeier reservoir niet geheel gevuld was. Kwam ik achter tijdens de eerste lange rit.

PRIMA SERVICE

PERSOONLIJKE DESKUNDIGE BEHANDELING

Snel geholpen,en zeer tevreden

goede service

goed overleg over de nodige reparaties.

ben dik tevreden

mooi aan de afspraken gehouden

Ik heb al jaren zeer goede ervaring met auto avenue

Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en uitgebreide voorlichting over evt werkzaamheden.

Vriendelijk en deskundig geholpen zonder gepushed te worden

Ik heb meer het gevoel van vertrouwen onderling dan het gevoel van koper tot verkoper . Heel tevreden

Hele fijne auto De mensen waren super

Alles is goed verlopen

Alles is goed verlopen ik hoop in de toekomst tot dezelfde conclusie te komen

Nette correcte garage.

Alles goed op tijd, ontspannen, en netjes geholpen.

Prima garage!

Goede en klantvriendelijke sfeer, komen de met hun gemaakte afspraken altijd na!

Prima service transparante communicatie

Zeer positief!

Alles goed gegaan volgens de afspraak. Duidelijke offerte ,en uitleg per mail wat er zou gebeuren. Ook met div. adviezen over lucht en airco filters, en de mogelijkheid van het wassen van de auto. Niet te vergeten de koppeling die ze maken met het geven van mijn mitsubitsi klanten kaart. Dit geeft klanten binding!

volgens afspraak

alles volgens afspraak netjes geholpen en alles op tijd. al jaren zo gewoon een goede dealer.

Zeer klantvriendelijk

Kapt Hatterasstraat 11