zie onderstaande

het ging allemaal erg snel met verschillende onderbrekingen

Beste garage die ik ooit heb gehad!

Altijd weer een fijne service

Een afspraak. Ik kom net voor mijn werk binnen en zet mijn auto af. Na mijn werkdag pik ik hem weer op. Hij is altijd klaar. Op voorhand ontvang ik een prijsindicatie en bij grote kosten wordt er netjes contact opgenomen. Wij komen er al jááááren en dat is niet voor niets!

Ben goed geadviseerd bij de aan- en verkoop van mijn auto.

De Auto Avenue in Tilburg heeft mij uitstekend geadviseerd bij de aanschaf van mijn Suzuki Vitara. Ik ben een blijde rijder en ga nu voor veel veilige kilometers.

Het is prima

Fijn bedrijf met ongedwongen sfeer

Fijn bedrijf met relaxte mensen die duidelijke informatie verstrekken in een ongedwongen sfeer. Echt een aanrader!

zeer goed

alles netjes en prima gedaan,volgens afspraak

Uitstekende dealer, top garage

Goede service, vooraf geïnformeerd over de prijs en vriendelijk personeel die met je meedenkt.

Gezellige, vriendelijke aflevering zoals we gewend zijn.

Gezellige en vriendelijk aflevering zoals we gewend zijn.

Komen afspraken na, auto is snel klaar en ik kon een e-bike lenen.

Keurig verzorgd, alles netjes op tijd gepland.

Net contact, zowel persoonlijk als telefonisch. Keurig net bedrijf.

goede afspraak

Zeer goed en meedenkend met de klant.

Positief en behulpzaam. Mensen met kennis van zaken.

Al 19 jaar zeer tevreden over de service van Auto Avenue anders had mijn Suzuki Ignis nu niet meer zo goed gereden.

Prima zoals altijd!

Ze houden rekening met de wensen van de klant als het enigszins mogelijk is.

Fijne garage

Vriendelijke mensen en goede informatie vooraf en lekker bakje koffie tijdens het wachten.

Afspraak netjes geregeld. Van te voren bericht wat het ongeveer kost. Auto netjes optijd klaar.

Duidelijke offerte en op afgesproken tijd .

prima geregeld

Afspraak was makkelijk te maken en alles verliep verder soepel.

Hele vlotte levering

Auto Avenue heeft de auto compleet en heel vlot geleverd

een zeer betrouwbaar garage bedrijf een familie bedrijf waar je erg welkom bent

Een heel eerlijk en betrouwbaar bedrijf .Geen geheimzinnigheid eerlijk wat ze zeggen komt ook waar . Een heerlijk familie bedrijf zo zie je helaas niet vaak maar wel een reden om terug te blijven komen om straks weer een auto te kopen een aanrader .Heerlijk gewoon je bent nog koning daar

Auto stond keurig netjes op afgesproken tijd klaar.

Goed afgeleverd met goede uitleg

Superbedrijf met uitstekende service en zeer klantvriendelijk

Wij hebben een occasion gekocht een volvoxc60 , die stond er als nieuw bij in de showroom, we waren direct verkocht. Verkoper Marco heeft ons alles wat we wilde weten verteld van deze auto , een zeer kundige man, die weet waar hij het over heeft. En dan de service die je daar krijgt is perfect, bij twijfel wordt alles vernieuwd wat nodig is, in een woord geweldig, Alles wat afgesproken was , was keurig in orde bij de aflevering, Als je hier een auto koop,moet je er wel een dag voor uittrekken, het is net alsof je een auto koopt bij je familie,wij vonden het heel gezellig. Wij zijn zeer tevreden met onze auto, en raden iedereen die een auto wilt kopen om bij dit bedrijf te gaan kijken. Nu stop ik ermee, en ga genieten van m'n auto.

Geweldig mooie, nette, goede en super klantvriendelijke garage het is feest om hier een auto te kppe

Geweldig fijn vriendelijk om daar van een vakman een prachtige auto te kopen.

Netjes en vriendelijk te woord geestaan

Vriendelijke mensen

Kapt Hatterasstraat 11