Snelle service

De jaarlijkse beurt ging snel. Ik kon al nav2 uur mijn auto weer ophalen. Wat ik jammer vind is dat ik geen overzichtje heb gehad waarin staat wat ze aan mijn auto hebben gedaan.

Makkelijk snel goed geholpen

Het is gewoon makkelijk en snel gegaan top service

Gewoon goed en behulpzame mensen.

Ik ben goed en vakkundig geholpen. Ik ben ook terug naar deze garage gegaan vanwege goede ervaringen uit het verleden. Ik ben zeer tevreden over de auto avenue in Tilburg.

Transparant

Duidelijk waar je aan toe bent.

Een prettige ervaring bij aankoop van een tweedehands Suzuki Ignis. Alles onder het genot van een kopje koffie en Brabantse No nonsens communicatie. Na proefrit afspraak, duidelijke informatie over de auto en de prijsafspraak. Snelle reactie via mail bij vragen. Al met al tot nu toe een tevreden klant !

Fijne omgeving om te wachten!

Ik heb weinig verstand van auto’s, ik weet wel hoe hij werkt maar niet van de techniek. Het is daarom fijn om te weten dat mijn auto goed onderhouden wordt!

Beurt en terugroepactie volgens afspraak keurig gedaan.

Goede service duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg over de auto Goed op de hoogte gehouden over levertijd en keuze automodellen

in een woord , goed

hier word je nog echt goed geholpen . en word naar je geluisterd naar je wensen en goeie advies die je krijgt.

Prima geholpen en advies.

Prima geholpen bij de keuze van de auto, netjes afgeleverd en prima uitleg hoe alles werkt. Top.

Netjes geholpen en alles goed uitgelegd wat er moest gebeuren. Vriendelijk onthaald.was voor mij extra moeilijk deze keer omdat voor het eerst ik zelf beslissingen moest nemen omdat mijn man pas is overleden en hij normaal alles regelde met jullie .

Zeer goed, fijne garage

Prima garage, fijn geholpen door zeer deskundig en aardig personeel.

Vervangende fiets kan beter

geweldig

is goed gegaan, bedankt.

Zoals altijd weer dik tevreden

Ik ben weer heel tevreden met De Auto Avenue. Ik kwam deze keer voor een grote beurt, apk en bandenwissel. Het loont voor mij de moeite niet om op en neer te rijden, daarom blijf ik altijd wachten. Deze keer zou een langzit worden. Omdat er werkzaamheden uitvielen hebben twee monteurs aan mijn auto gewerkt, waardoor hij veel sneller klaar was en ik al snel weer huiswaarts kon keren. De mensen zijn erg vriendelijk en de koffie is lekker.

Heel fijn geholpen met de aankoop van deze auto door een voor mij vertrouwde verkoper.

Al 35 jaar rijden wij Mitsubitshi. En altijd fijn gereden. Nu na 17 jaar was onze Lancer toch toe aan vervanging. Dus bij mijn vertrouwde merk gebleven. Top team.

Goed geïnformeerd, vragen goed beantwoord.

Zo als altijd zeer vakkundig informatie, en zeer vriendelijk geholpen. Daarom kom ik ook graag terug bij jullie Groetjes Els

goede service, prima uitleg bij aflevering

klantvriendelijk, ze nemen echt de tijd voor de klant

Niets dan lof

Vanaf het moment van afspraak maken tot ophalen na beurt en a p k niets dan lof . Klant vriendelijk ,vooraf prijs opgave ,niets dan lof !

Prima service !,,,

Auto kleine beurt en apk keuring prima service

Perfecte service

Goede en uitgebreide prijsopgave van te voren gekregen, die duidelijk uitgelegd is. Goed op de hoogte gehouden tijdens de werkzaamheden.

Onderhoud beurt gegeven hoop dat deze goed is uitgevoerd kan dit niet zien. Vind de prijs die er voor betaald moet worden wel hoog

Zoals gewoonlijk bij dit bedrijf: GOED !!!

De keuring duurde dit jaar wel erg lang. Ca.3,5 uur. Verder geen op- of aanmerkingen. Keurig afgeleverd.

Kapt Hatterasstraat 11

5015BB Tilburg