Goede uitleg gegeven. Alleen jammer dat de auto niet grondig is gepoetst. Her en der zag ik wel stof. De auto rijdt fin.

Vriendelijkheid , tijd nemen voor klant , goede inruil

Helemaal prima niks aan te merken

Volgens de afspraak en dat is belangrijk

Goed zo als je verwacht van zo,n bedrijf

Goed advies en prima geholpen

Tevreden goed.

Weer een prachtige auto.

Heel goede service

Vooraf duidelijke informatie ontvangen over de punten die gecheckt gingen worden inclusief prijsopgave. Tijdens het onderhoud ook goed op de hoogte gehouden over de voortgang en informatie ontvangen betreffende extra kosten ivm reparatie

Ik heb niets ervaren

Ik neem aan dat alle uitvoeringen gedaan zijn . Het was een dure onderhoudsbeurt! Maar ik heb niets ervaren. Ben erg tevreden met deze auto!

Alles prima geregeld zoals afgesproken.

Afgesproken tijdstippen van brengen en ophalen waren zoals afgesproken, ook de prijs was volgens afspraak.. Ik werd vriendelijk geholpen.

super tevreden

mooie ignis weer volgens afspraak alleen de volgende moet iets goedkoper zijn haha

TOP 100 %

De service is perfect ruim van te voren ingelicht dat apk voor dit jaar eraankomt duidelijk ingelicht van de te verwachten kosten ,zeer vriendelijk personeel ,de geschatte kosten kwamen ook na afloop overeen ,daarna nog een duidelijke mail over wat er precies gedaan is en hoe en waarom . En een aanbeveling om de achterbanden in de gaten te houden .GEWOON EEN TOP BEDRIJF , EEN AANBEVELING WAARD .

Goed geholpen

Toen we moesten besluiten om over te stappen van een schakel auto naar een automaat was dat geen probleem.

Altijd netjes en goed geholpen

Niets op aan te merken

Zie titel

Fijne service. Vooraf een prijsopgave heb ik nog nooit meegemaakt , fantastisch

5 km.gereden niets opgemerkt

Goede en personlijke serves

Prettig en goed geholpen. Ook op mijn vragen eerlijk en professioneel antwoord gekregen.

Prima geholpen

Oke.

Gewoon goed

Gewoon goed. Instalatie Ivo mobiel ingesteld top.

uitstekend

uitstekens

Goede service en reparatie

Snelle en goede reparatie

Er is gelijk een terugroep actie is gelijk uitgevoerd, wat heel prettig en tijd besparend was.

Alles volgens afspraak verlopen

Wij zijn zeer goed geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe Seres 3. De auto is keurig afgeleverd met een duidelijke uitleg.

Prettig geholpen buitengewoon goede service

Prettig geholpen buitengewoon goede service

Zeer goed.

Goede service en hele fijne medewerkers.

Kapt Hatterasstraat 11

5015BB Tilburg