Het beste dicht bij huis. Dat is wat alles omschrijft, de betrokkenheid, klantvriendelijkheid, er wordt goed geluisterd naar wensen en er wordt ruim tijd genomen om vragen te beantwoorden. Dat is èrg prettig!
We zijn ongedwongen zeer goed geholpen door de heer Holtslag. Ook het personeel is behulpzaam en vriendelijk.
Erg goed.
Zeer positief. We werden prettig, op een persoonlijke manier en deskundig geholpen. Duidelijk voelbaar, dat het het bedrijf niet zozeer om \"commercie\" gaat, maar om tevreden klanten. Alle medewerkers die we ontmoetten waren vriendelijk en behulpzaam.
Altijd vriendelijk, oplossingsgericht ingesteld. Een vertrouwd adres voor kamperend Nederland.
Afgelopen dinsdag hebben mijn vrouw en ik onze eerste caravan op gehaald bij Holiday sport in Lochem , een week daarvoor de caravan gekocht waarbij we fantastisch geholpen zijn door Erik, waarvoor nogmaals dank! Bij aankomst waren we eigenlijk al verkocht door de sfeer in dit bedrijf ! Wij blijven zeker klant! Een echte aanrader!
Tijdens onze vakantie in Frankrijk werkte na een nacht slapen zondagmorgen al onze 12V apparatuur niet meer. Wij hebben direct op zondag een mail gestuurd aan Dethleffs en Holiday Sport waarin ik om een snelle reactie vroeg en nog geen 10 minuten later werd ik gebeld door Bart van Dethleffs en dat was inderdaad wel een hele snelle reactie! Daarnaast werd ik maandagochtend zeer snel door Marcel van Holiday Sport gebeld (terwijl Holiday Sport op maandag gesloten is) en ben ik samen met hem deskundig door het probleem gelopen waar al snel de conclusie kon worden getrokken dat het heel waarschijnlijk aan de trafo lag. Hierop heeft Marcel zeer snel en zonder discussie een nieuwe trafo opgestuurd naar onze Camping, werkelijk een top service van Marcel en Holiday Sport!
Netjes geholpen ze hadden ruim de tijd voor je
Prettig ontvangen en tijd en aandacht voor klanten
Hiermee wil ik een specifieke waardering uitspreken voor Erik Leunk. Wij hebben een Omnistore luifel gekocht bij hem. Prettige verkoop en montage. Tijdens onze eerste vakantie met de nieuwe luifel is op de 2e vakantiedag een materiaalbreuk ontstaan waardoor de hele luifel is afgebroken. Deze schade hebben wij gemeld bij Erik en na de vakantie bij hem gebracht. De grote en gerespecteerde fabrikant Thule wilde het niet onder garantie laten vallen. Erik heeft bijzonder veel moeite gedaan om hen op andere gedachten te brengen. Het is alleen aan hem te danken dat het probleem uiteindelijk onder garantie is opgelost. Zonder zijn inspanning had Thule dit niet gedaan. Onze dank is groot en Holiday Sport zal ons als klant behouden. Wij waren al zeer tevreden over dit bedrijf en dat heeft zich nu volledig bewezen.
sinds 1994 al klant en al diverse nieuwe caravans gekocht. De sfeer is er altijd goed, iedereen van het team Van Holiday sport is behulpzaam in welke vorm dan ook. Het is vanuit Hoofddorp best een eindje rijden, en meer dan de moeite waard. Altijd prettig zaken doen. Nooit gezeur en altijd oplossingsgericht ingesteld. Een aanrader voor kamperend Nederland !
Persoonlijke aandacht, klantvriendelijk, servicegericht, enthousiast, (her)kent de klant, belangstellend.
Voor de tweede keer een caravan hier gekocht.
Erg positief en professioneel
Vordenseweg 1
7241 SB Lochem
Reizen inspireert, vrije tijd ontspant; in een sfeervolle en avontuurlijke omgeving vindt je naast onze caravanmerken Hobby, Fendt en Dethleffs een breed aanbod BOVAG occasions. In de goed geoutilleerde werkplaats kunt u terecht voor vakkundig onderhoud, reparatie, inbouw en schadeherstel. Daarnaast adviseren specialisten je in de outdoor winkel bij de keuze van kampeer en wandel accessoires. Hier kun je omringt met ruim 6000 reisboeken en kaarten je reis en vakantie goed voorbereiden. Laat je inspireren en verrassen in Lochem.